Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw, gloednieuw, spiksplinternieuw! Deze van top tot teen verbouwde parterrewoning van ca. 62 m2 is duurzaam verbouwd tot energielabel A. Maar in verbruik zal het een A+++ lijken! Je beschikt over zonnepanelen, elektrische vloerverwarming, warmtepompboiler, Moderne keuken met inbouwapparatuur, modern sanitair en nog veel meer. Deze woning moet je echt gezien hebben!

Parken, winkels en scholen allemaal in de directe omgeving en daarnaast ook nog dichtbij uitvalswegen en openbaar vervoer. Met de centrale ligging op de rand van Rijswijk, is dit appartement alles wat je nodig hebt.

Stap binnen in de zeer ruime woonkamer welke is voorzien van een pvc-vloer, vloerverwarming, nieuwe kozijnen met HR++ beglazing. Of je nu een gezellige zithoek wilt creëren met een fijne eethoek of een thuiswerkplek wilt inrichten, het kan hier allemaal. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de open keuken en tot de eerste slaapkamer.

De moderne keuken is strak afgewerkt en onder andere voorzien van een brede inductiekookplaat, recirculatiekap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, werkbladverlichting en zeer veel berg- en werkruimte.

Het appartement beschikt over 2 goed formaat slaapkamers, perfect voor een goede nachtrust. Richt ze in naar jouw smaak en creëer een oase van rust waar je volledig kunt ontspannen, want meer dan inrichten is er niet te doen. Vanuit beide slaapkamers heb je toegang tot de achtertuin.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met glazen schuifdeur, inbouwkraan, handdouche en een stortdouche. Daarnaast heb je uiteraard een fraai wastafelmeubel met een lade en ingebouwde kraan plus daarboven een spiegel met verlichting. Het toilet is eveneens volledig betegeld en voorzien van wandcloset en een fonteintje.

Als extra bonus heeft dit appartement ook nog eens een fijne tuin op het oosten, zodat je een groot deel van de dag kunt genieten van de zon. Gezellig samen borrelen of gewoon even tot rust komen na een drukke dag, het kan allemaal in deze heerlijke tuin. Kijk op de plattegrond voor de maten.

Dit appartement biedt de ideale ligging voor jouw dagelijkse behoeften. In de directe omgeving vind je diverse winkels, supermarkten en restaurants. Openbaar vervoer is vlakbij, waardoor je binnen no-time in het centrum van Den Haag of op het strand bent.

Energie
Tijdens de verbouwing is goed nagedacht over energiegebruik en isolatie, vandaar energielabel A. Daarom zijn de plafonds, gevels en vloeren geheel geïsoleerd zodat de woning op een aangename temperatuur blijft. De verwarming, het warme water en het koken gaat allemaal elektrisch waardoor er geen gasaansluiting meer is. Dit in combinatie met de oude elektrameter en de zonnepanelen zit je hier zeer voordelig met de verbruikslasten.

Vve
De woning is onderdeel van een kleine vve van 2 eenheden welke in particulier bezit zijn. De vve is recent opgestart en actief maar voldoet nog niet aan alle vereisten. De bijdrage per maand is € 75,-, welke in de toekomst in overleg binnen de vve op basis van onderhoud en kosten kan worden aangepast.

Wat u verder wilt weten
- Vraagprijs € 350.000,- k.k..
- Bouwjaar 1929.
- Woonoppervlakte circa 62 m2.
- Energielabel A, volledig geïsoleerd.
- Maandelijkse bijdrage aan de VvE is € 75,- per maand.
- Woning gelegen op eeuwig durende erfpachtgrond.
- Kosten erfpacht € 27,29 per half jaar. Nieuw canonpercentage wordt op 01-01-2026 vastgesteld.
- Warm water middels warmtepompboiler.
- Verwarming door middel van elektrische vloerverwarming welke afzonderlijk per ruimte is in te stellen.
- Nieuwe groepenkast.
- Fraaie achtertuin op het oosten.
- Ouderdoms-, materialenclausule, niet-zelf-bewoond en as is clausules zullen in de koopovereenkomst worden opgenomen.
- Notariskeuze aan verkoper.
- Oplevering kan spoedig.

Interesse in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak. Wij staan u graag te woord.

Heeft u uw huidige woning nog niet verkocht of geen idee wat u precies kunt krijgen aan hypotheek? Maak dan ook gelijk een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling en/of hypotheekgesprek zodat u goed geïnformeerd aan de koop van een nieuwe woning begint. Wij staan voor u klaar. Uw wensen eerst!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een voorstel of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 230
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 25
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5
Tuin breedte 5
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 230
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 25
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5
Tuin breedte 5
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Gulden Makelaardij