Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze uitgebouwde hoekwoning zal aan veel van je wensen voldoen! Vrije ligging in een rustige straat, centraal in de kindvriendelijke wijk Zuidplas. Deze woning is mooi afgewerkt, daarmee instapklaar en helemaal van deze tijd. In 2018 is de aanbouw geplaatst, je beschikt over een moderne keuken en toilet, recente geplaatste badkamer, vier slaapkamers op de verdiepingen met twee dakkapellen en bovendien heb je bij dit fantastische huis een tuin die ideaal op het zuidwesten is gelegen. De woning is compleet uitgevoerd met onder meer elektrisch bediende rolluiken, vloerverwarming op de begane grond, een extra houten berging naast het huis en een praktische overkapping naast de schuur.

Je komt de woning binnen in de hal. Hier vind je het moderne toilet. Deze is geheel betegeld en voorzien van vrij hangend closet en fontein. Ook de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping bevinden zich in deze hal.
Er zijn fraaie binnendeuren toegepast, allen voorzien van mooi solide hang- en sluitwerk. Vanuit de hal kom je in de woonkamer. Direct valt op hoeveel ruimte er is. Links is er een trapkast, gecombineerd met een opbergvak in het laagste gedeelte. Het gehele plafond is glad gestuukt. Dit geeft de woonkamer samen met het moderne pvc op de vloer een fraaie uitstraling. Door de toepassing van vloerverwarming is er alleen nog een radiator in de hal aanwezig.
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is in 2015 vernieuwd. Uitgevoerd in hoogglans, greeploze deuren en lades en met dun granieten werkblad dat deels op de achterwand doorloopt. In de keuken vind je een koelkast, aparte vriesladen, combi-oven, vaatwasser en 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw. Er zijn diverse praktische trekladen en de hoekkast is uitgevoerd met een uitdraaiplateau. Het verlaagde gestuukte plafond is uitgevoerd met inbouwspots.

Beide trappen in de woning zijn in de afgelopen jaren gerenoveerd en daarbij voorzien van pvc op de treden en aluminium armleuningen.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van laminaat op de vloer. De kamers aan de achterzijde profiteren beiden van de brede dakkapel, waardoor extra ruimte is gecreëerd. Deze dakkapel is voorzien van kantel-/kiepramen, horren en rolluiken. De ouderslaapkamer beschikt over een vaste kast met schuifdeuren tot het plafond.
De badkamer is in 2023 vernieuwd. Wanden en vloer zijn daarbij uitgevoerd met dezelfde groot formaat tegels. Het plafond is gestuukt en uitgevoerd met inbouwspots. Er is een inloopdouche met glazen douchewand en deur, een wastafel met meubel en een vrij hangend closet. Er is ook mechanische afzuiging aanwezig.
De badkamer en de slaapkamer aan de voorzijde zijn eveneens voorzien van elektrisch bediende rolluiken.

Je komt op deze verdieping eerst op de voorzolder. Hier is de CV-combiketel (HR, bouwjaar 2022) geplaatst en ook de wasmachineaansluiting bevindt zich hier. Daglicht en ventilatie is er door middel van een modern Velux dakraam. Links naast de trap is achter schuifdeuren opbergruimte gemaakt en ook naast de wasmachine is bergruimte achter een knieschot.
Er is 1 slaapkamer op deze verdieping. Deze heeft aan de voorzijde een dakkapel en aan de achterzijde een Velux venster. De kamer is mooi glad afgewerkt met stuukwerk en inbouwspots in het plafond, op de vloer is ook hier laminaat aanwezig.
Boven de slaapkamer is nog meer bergruimte gemaakt. Deze ruimte is vanaf de voorzolder toegankelijk door middel van een losse trap.

De achtertuin ligt ideaal op het zuidwesten en is de gehele dag zonnig. De tuin is geheel uitgevoerd met sierbestrating en daarmee onderhoudsvriendelijk. Aan de achtergevel is een mooi breed elektrisch bediend zonnescherm aanwezig. Ook een buitenkraan en buitenverlichting ontbreken niet. Achter in de tuin is naast de stenen berging een overkapping gemaakt. Heel handig om allerlei zaken droog weg te zetten en tegelijkertijd zorgt de overkapping ook voor schaduw. Natuurlijk is er een achterom aanwezig. Door de ligging op een hoek is de tuin net wat breder dan normaal en heb je ook een strook tuin naast de woning. Hier is bijvoorbeeld nog opbergruimte mogelijk. Zo is in het voorste gedeelte een afgesloten overkapping gemaakt van ongeveer 3,00m².
De voortuin is uitgevoerd met hetzelfde straatwerk als in de achtertuin. In het midden hiervan is een border voor beplanting gemaakt.

Uitstekend afgewerkt en zeer goed onderhouden.
De woning is in 2018 aangebouwd, waardoor de woonkamer aanzienlijk is vergroot.
Daarbij is de gehele begane grondvloer voorzien van vloerverwarming en pvc.
Grote dakkapel op eerste verdieping geplaatst in 2008.
Alle kozijnen aan de achterzijde uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk kunststof.
De woning is volledig geïsoleerd en onder meer gedeeltelijk voorzien van HR glas. Energielabel B.
Eerste verdieping geheel voorzien van elektrisch bediende rolluiken.
Dakbedekking dakkapel tweede verdieping vernieuwd in 2017.
Keuken vernieuwd in 2015.
Badkamer vernieuwd in 2023.
CV-combiketel vernieuwd in 2022.
Schilderwerk uitgevoerd in 2020.
Onderhoudsvriendelijke, zonnige tuin op het zuidwesten.
Gunstige ligging ten opzichte van allerhande voorzieningen.

Ligging:
De woning ligt op de hoek van een rustige straat aan een voetpad, middenin de kindvriendelijke wijk Zuidplas. Parkeerruimte is er direct naast het huis. In de directe buurt zijn diverse basisscholen aanwezig. Het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen bereikbaar. Supermarkten, apotheek en diverse winkels zijn dichtbij. Op loopafstand bevinden zich diverse sportfaciliteiten, zoals voetbal, korfbal, hockey, tennis, manege en het zwembad. Iets verderop bevindt zich een leuk speelveldje voor de kinderen. Vanuit de wijk Zuidplas ben je met de auto snel op de uitvalswegen naar de snelwegen in de Randstad.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 335
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 40
Tuin voor Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 147
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.3
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6.3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 335
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 40
Tuin voor Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 147
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.3
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6.3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen