Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een gelukstreffer aan de Jan Luykenlaan in Leiden! Welkom in dit heerlijke, lichte en royale 4-kamer appartement op een toplocatie. Deze fraaie woning heeft charme, sfeer en is strak en smaakvol afgewerkt! Gelegen op de 6e verdieping van een goed onderhouden complex en heeft een prachtig uitzicht over het achtergelegen park “Kweeklust”. De woning is voorzien van een lichte living, uitstekende keuken en sanitair, drie ruime slaapkamers en extra ruime berging op de begane grond. Het balkon is gelegen op het Zuiden en een extra verruiming van je woongenot. Kortom alle pluspunten voor comfortabel wonen zijn hier aanwezig.

Het appartement is gelegen op een ideale locatie in de Lage Mors met het LUMC, Bio Science Park en de historische binnenstad van Leiden met zijn leuke winkels, bezienswaardigheden en horecagelegenheden op slechts 5 à 10 minuten fietsafstand. Daarnaast zijn er in de omgeving ook verschillende winkels, scholen en sportaccommodaties aanwezig. Verbindingswegen zoals de A44, richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag alsmede de en N206 richting Katwijk, Noordwijk het strand en de duinen, zijn eenvoudig te bereiken evenals het openbaar vervoer met het busstation en het treinstation Leiden Centraal.

Indeling

Via centrale, afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en liftinstallatie.

Via de galerij kom je bij de entree van het appartement: hal met ruimte voor garderobe en meterkast. De woonkamer is zeer royaal en licht met grote raampartijen en zicht op het park. De keuken aan de voorzijde is modern en voorzien van alle gemakken. Er is veel werkruimte en voorzien van inbouwapparatuur als: inductiekookplaat, koelkast, vriezer, combimagnetron, afzuigkap en vaatwasser. Via de tussenhal bereik je het moderne toilet met fonteintje en de in neutrale kleurstellingen betegelde, moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en aansluitingen voor wasapparatuur.

De 1e ruime (ouder)slaapkamer is aan de voorzijde gelegen, de 2e slaapkamer aan de achterzijde en de 3e slaapkamer is tevens aan de achterzijde, met toegang naar het zonnige balkon gelegen op het zuiden.

De gehele woning is voorzien van laminaatvloeren. De wanden zijn grotendeels strak gestuct en deels voorzien van glasvlies behang. Het leidingwerk is deels weggewerkt in de wanden. De woning is gasloos en biedt een hoog wooncomfort!

Er is een privé berging op de begane grond. De berging ligt zeer gunstig direct naast de ingang waardoor het eenvoudig is om je fiets of scooter erin te zetten.
Er is elektra aanwezig. De parkeerplaatsen aan de voorzijde van het appartementengebouw liggen in een betaalde parkeerzone, parkeervergunning worden door de gemeente uitgegeven (ca € 45,- per jaar voor de eerste auto).

Wij zijn enthousiast maar kom vooral zelf jouw mening vormen! Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 83 m2
- Bouwjaar ca. 1972
- Moderne keuken en sanitair
- Drie slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het balkon
- Energielabel C
- Strak gestuukte woonkamer
- Zeer zonnig balkon, deels overdekt
- De extra grote berging is gelegen in de onderbouw
- Zeer actieve VVE, bijdrage: € 310,- per maand inclusief voorschot stookkosten
- Ideale ligging nabij voorzieningen, station en uitvalswegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 278
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 278
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoevens Makelaardij