Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Grote families, thuiswerkers en/of hobbyisten opgelet.. Een enkele keer komt er zo'n ruim bemeten moderne 6-kamerwoning (Gebruiksoppervlakte wonen: 138,90 m2) beschikbaar in de gewilde kindvriendelijke woonwijk Stevenshof in Leiden op loopafstand van het Stevenspark en diverse speelmogelijkheden voor kinderen. Royale uitgebouwde woonkamer met een gezellige open keuken, de dakopbouw zorgt voor extra woonruimte, badkamer met ruime doucheruimte, vijf slaapkamers waarvan één slaapkamer ook uitermate geschikt is als hobbyruimte en/of thuiswerkplek en een achtertuin die het hart van de echte zonliefhebber sneller zal doen kloppen. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van dit aantrekkelijke woonhuis die tevens over een balkon beschikt. Wilt u gasloos wonen? Door het plaatsen van een inductiekookplaat kunt u de gasmeter in deze woning overbodig maken. In 2022 zijn er tien zonnepanelen geplaatst. Prettig voor het milieu maar ook voor uw portemonnee want het draagt bij aan lage maandelijkse energielasten. De woning is goed geïsoleerd en voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. CV/WW via stadsverwarmingsnet. Gunstige ligging t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen, gezondheidscentrum, LUMC, scholen, universiteit, Bio Science Park, NS De Vink en uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. Met de komst van de RijnlandRoute (2024) zal de bereikbaarheid nog verder verbeteren. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken.

Entree woning, hal met meterkast (2022)/stadsverwarming en een moderne toiletruimte met hangend closet + fonteintje. Uitgebouwde woonkamer met trapkast, inbouwverlichting en een open keuken. De achterpui van deze royale woonkamer is vernieuwd (2019) en voorzien van dubbele openslaande deuren. Door de grote raampartij geniet u van een opvallend lichte woonkamer met optimaal uitzicht op de achtertuin. Er is genoeg ruimte voor een grote eettafel. Beeldt u zich eens in hoe leuk deze plek in huis kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een diner... De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt o.a. over een granieten werkblad, 6-pitskookplaat, design afzuigkap, stoere Amerikaanse koelkast (rvs), combi oven, magnetron, koelkast en een vaatwasser. De hal, woonkamer en keukenruimte zijn afgewerkt met een laminaat vloer inclusief vloerverwarming. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van een zonnescherm, handige overkapping voor uw (motor)fiets(en), stenen berging en een achterom.

1e verdieping:
Overloop met twee vaste kastenwanden. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers met rolluiken. Aan de voorzijde van deze ruime woning bevindt zich nog een slaapkamer met rolluik welke ook uitermate geschikt is als hobby-, studeer- of kinderkamer. Moderne geheel betegelde badkamer met wastafelmeubel, verwarmde spiegel inclusief verlichting, extra brede doucheruimte, 2e (hangend) toilet, inbouwverlichting, designradiator en een tegelvloer met vloerverwarming.

2e verdieping:
Omdat deze verdieping is voorzien van een dakopbouw geniet u van extra woonruimte. Overloop. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning vindt u een royale ouderslaapkamer met split airconditioning systeem, inbouwverlichting en dubbele openslaande deuren naar het balkon (ZO). De separate (berg)ruimte met de wasmachine aansluiting en de omvormer (zonnepanelen) maakt het geheel compleet.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betalen van de erfpachtcanon is afgekocht tot 2066. Jaarlijkse administratiekosten: € 58,32 (inclusief btw). Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen. Buitenschilderwerk 2023. Dakbedekking woning 2022 (uitbouw 2024)).

Aanvaarding: in overleg.

Energielabel: B (energielabel is afgegeven in 2017, vóór het plaatsen van de zonnepanelen (2022)).

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1991
Gebruiksoppervlakte wonen: 138,90 m2
Bruto inhoud woning: 491,94 m3
Perceelopp: 120 m2

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 138.9
Inhoud woonhuis 491.94
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Tuin opp 49.4
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 120
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.2
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 138.9
Inhoud woonhuis 491.94
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Tuin opp 49.4
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 120
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.2
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Werk Makelaardij