Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer hoogwaardig afgewerkt, luxueus appartement met internationale allure, gelegen op de 31ste verdieping met een adembenemend uitzicht. Ervaar het gevoel van ruimte, luxe, comfort en een werkelijk sublieme afwerking. De dynamiek van de stad valt in naadloze harmonie samen met prachtige luchtpartijen. Een film die nooit ophoudt en vooral nooit verveelt. Ongekende luxe en architecturale inzichten komen samen in dit unieke object.

De afwerking is van internationale allure. Denk bijvoorbeeld aan de magnifieke woonkeuken (Gaggenau) inclusief Gaggenau apparatuur in combinatie met een kwartsiet marmeren blad, een houten parketvloer, een domoticasysteem, maatwerk kasten, een binnen-aircosysteem , elektrisch bedienbare toiletten en meer. Werkelijk overal is aan gedacht.

OMGEVING

Gelegen in het hart van Rotterdam, in het Maritieme District, biedt Casanova gemakkelijke toegang tot een overvloed aan restaurants, winkels, culturele hotspots en openbaar vervoersverbindingen. Ontdek de charme van historische scheepswerven naast moderne architectuur en geniet van een bruisend stadsleven met een maritiem tintje. Het hippe SOHO van Rotterdam, de Witte de Withstraat, de gezellige Oudehaven, maar ook de Markthal, de Meent en de Pannekoekstraat liggen op enkele minuten loopafstand.

CASANOVA

Gelegen in de prestigieuze Casanova, genesteld aan de oevers van de Wijnhaven, biedt dit appartement het beste van zowel stadsleven als rustige sereniteit. Het maakt deel uit van het levendige Maritieme District, een historische en dynamische buurt die een rijke mix van cultuur, gastronomie en architectuur biedt. Alles lijkt aan de Wijnhaven samen te komen op een sprankelende Rotterdamse wijze. Het Maritiem District ontvouwt zich dan ook in gestaag tempo tot één van de meest gewilde binnenstedelijke wijken.

Het woongebouw Casanova is samen met het buurgebouw The Muse al uitgegroeid tot een van de meest gewilde wooncomplexen van het centrum. Het ensemble van deze twee gebouwen komt samen op de 5e verdieping en biedt dan aan alle bewoners een ruime groene daktuin. De gebouwen bieden elk een breed scala aan voorzieningen en diensten. Hierbij kun je denken aan: een riante parkeergarage, pakketservice dankzij een BringMe box, gastenkamers, fitnessruimte/gym en tenslotte werk- en atelierruimte.

Tevens is er een eigen bemande huismeesterpost aanwezig in The Muse, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.

INDELING

31ste verdieping
Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde luxe en verfijning, waar elk detail is doordacht en ontworpen om uw levensstijl naar nieuwe hoogten te tillen. Het appartement betovert vanaf het moment dat u de entree betreedt, waar de garderobe discreet is verborgen achter op maat gemaakte kasten. Een adembenemend uitzicht van de stad begroet u zodra u binnenkomt. De entree biedt eveneens toegang tot het separate toilet (elektrisch bedienbaar) en de interne berging.

Betreed de living door de glazen pui, waar de grens tussen binnen en buiten vervaagt en u wordt verwelkomd door een overvloed aan natuurlijk licht. De royale raampartijen strekken zich uit van de warme houten parketvloer tot aan het plafond.

Dankzij de gunstige ligging op het zuidwesten kunt u genieten van de stralende middag- en avondzon, die elke dag een warme gloed over uw thuis verspreidt. Dankzij het geavanceerde binnenaircosysteem wordt een constante en aangename temperatuur gehandhaafd, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

De magnifiece woonkeuken (Gaggenau), uitgerust met hoogwaardige Gaggenau-apparatuur, belichaamt de perfecte samensmelting van stijl en functionaliteit. Een combi-oven, stoomoven, XXL-koelkast, XXL-vriezer, vaatwasser op hoogte, inductiekookplaat en Quooker zijn slechts enkele van de luxe voorzieningen die uw culinaire ervaring verrijken.

Het kwartsiet marmeren aanrechtblad, met geïntegreerde draaiknoppen, straalt tijdloze elegantie uit. Dankzij de unieke eigenschappen van kwartsiet marmer heeft u nooit meer last van vlekken of kringen.

Geniet van het ultieme buitenleven op het zuidwest georiënteerde terras, een ware oase van rust en schoonheid. Vanaf hier strekt zich een betoverend uitzicht uit over de Maas, de sierlijke Willemsbrug en de stad.
Vanuit de elegante hal heeft u toegang tot de interne berging, de 3 slaapkamers en de badkamer. Elke kamer is doordrenkt met een sfeer van rust en sereniteit, waardoor u wordt uitgenodigd om te ontspannen en tot rust te komen. Elke kamer heeft tevens een adembenemend uitzicht op de Willemsbrug, Kralingse Plas, de Maas en meer..

De luxueuze badkamer doet denken aan een vijfsterrenhotel. Stap binnen en laat u verwennen door de weelde van de dubbele wastafel met geïntegreerde kranen, het ligbad, een separaat toilet, een inloopdouche met nis en een spiegel met een verwarmingsfunctie.

PARKEREN

U heeft de mogelijkheid een parkeerplaats te kopen in de ondergelegen parkeergarage (€ 50.000,-).

BIJZONDERHEDEN
- ongekend afwerkingsniveau;
- gelegen op de 31ste verdieping met een adembenemend uitzicht;
- energielabel A+ (geldig t/m 09-03-2032);
- gelegen op eigen grond;
- opgeleverd in 2022;
- ca. 137 m² woonoppervlak + 13 m² buitenruimte;
- verwarming en warm water via stadsverwarming;
- bijdrage Vereniging van Eigenaren appartement ca. € 389,65 en parkeerplaats ca. € 55,36;
- externe berging van ca. 8 m² op de vierde verdieping;
- mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats op de eerste verdieping voor een koopsom van € 50.000,-;
- oplevering in overleg, conform Lijst van Zaken;


KOOPOVEREENKOMST

Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend.

DISCLAIMER

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 431
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A_P
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 431
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A_P
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars