Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen aan de bruisende boulevard met fantastische vergezichten!

Wij bieden u te koop aan; dit fijne en ruime appartement gelegen op een toplocatie aan de Boulevard Evertsen aan de rand van Vlissingen! Het uitzicht zal u nooit vervelen en trekt dagelijks als een levend en wisselend schouwspel voorbij. Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag van het appartementencomplex en vanuit de woonkamer heeft u fantastisch uitzicht over de Westerschelde, de stranden en de boulevard. Pak uw kans en wellicht wordt uw droom binnenkort werkelijkheid!

LOCATIE
De locatie van dit appartement is echt top! Het appartement is gelegen aan het begin van de lange boulevard van Vlissingen met voor de deur het brede badstrand. Aan de boulevard zijn diverse restaurants en strandtenten gevestigd, optimaal genieten dus tijdens zonnige dagen! Het stadscentrum van Vlissingen met haar (winkel)voorzieningen, terrassen, restaurants en de jachthaven zijn gelegen op loopafstand. Uitvalswegen zoals de A58 zijn eveneens gemakkelijk en snel te bereiken. Het parkeren van de auto kan middels een parkeervergunning en er is een mogelijkheid tot het huren van een garageruimte.

ALGEMEEN
U komt het appartementencomplex binnen in de centrale hal, vanuit hier is het appartement bereikbaar. Het appartement heeft in totaal een woonoppervlakte van ca. 124 m2 en heeft een inhoud van ca. 409 m3 verdeeld over één woonlaag. Het appartement beschikt over een 2-tal ruime slaapkamers. Zeker ook het vermelden waard is dat het appartement in het souterrain beschikt over een bijkeuken en een praktische berging. Deze beiden ruimtes hebben samen een oppervlakte van ca. 25 m2. Verder is er achter het appartementencomplex een gezamenlijke binnentuin aanwezig. Aan de voorzijde is er een mogelijkheid tot huur van een terras. Het appartement is aan de achterzijde vanuit de achtergelegen straat te bereiken middels een vrije achterom.

EERSTE WOONLAAG
U komt binnen in de ruimte entree. Deze entree geeft toegang tot elke ruimte in de woning. Het toilet is netjes uitgevoerd met tegels in een warme kleurstelling en beschikt over een fonteintje.
De woonkamer is uiteraard gesitueerd aan de voorzijde van het complex en biedt dan ook een geweldig uitzicht. Tevens zorgen de grote raampartijen voor veel lichtinval. Verder is er in de woonkamer een gezellige schouw aanwezig. Ook de eethoek bevindt zich in de woonkamer, u hoeft dus niets ‘van buiten’ te missen. De keuken is voorzien van een praktische keukenuitrusting en biedt u een fijne ruimte. De keuken beschikt over een praktische bergkast. Vanuit de keuken is de gezellige loggia bereikbaar. Deze biedt u een ruimte van ca. 4,5 m2. De loggia is voorzien van kunststof kozijnen.
De slaapkamers zijn ruim van opzet en hebben een oppervlakte van ca. 15 m2 en ca. 13 m2. Eén van de slaapkamers beschikt over een wastafelmeubel.
De badkamer is netjes uitgevoerd met betegeling in een warme kleurstelling en beschikt over een ligbad, een douchehoek en een badkamermeubel.

SOUTERRAIN
Hier treft u een praktisch berging en een bijkeuken aan, met een oppervlakte van ca. 12 m2 en ca. 13 m2. Hier is het ook mogelijk om een slaapkamer/gastenverblijf te realiseren. In de berging zijn de boiler (huur) en aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur en een kastenwand aanwezig.

VVE
De maandelijkse bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 339,- (incl. voorschot stookkosten).

Heeft u interesse in dit mooie aanbod? Maak een afspraak en kom dit appartement bekijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging, wij leiden u graag rond!

Tot ziens aan de Boulevard.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 409
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 13
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 409
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 13
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?