Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aerssens& Partners makelaars biedt aan:
Een bijzonder leuk appartement aan de Boulevard met berging en een fantastisch uitzicht. Het appartement ligt op de 1e verdieping van een kleinschalig complex (met maar 3 appartementen) in het deel van de Boulevard Bankert wat dicht bij het stadscentrum met haar winkels is gelegen.

Er is een gezamenlijke entree met trappenhuis. Het appartement op de 1e verdieping is makkelijk te bereiken. Er is een entreehal waarna u in de woonkamer komt. U wordt meteen getrokken naar de kamerhoge ramen en deuren in de grote erker. Hier vandaan kijkt u ruim uit over de monding van de Westerschelde naar de zee met al haar grote schepen die dagelijks voorbij komen. Als u de deuren open zet maakt u van de erker in een handomdraai een mooi overdekt balkon. Er is ruim plaats voor een zithoek, royale eethoek en wandmeubels. In kastruimte is ook voorzien met een vaste kast in de wand waar ook de schouw in is verwerkt. Achter in de woonkamer is een half open muur gemaakt wat de kamer scheidt van de keuken. Zo bent u toch bij het gesprek wat gaande is in de woonkamer maar heeft men vanuit de woonkamer geen zicht op het aanrecht. De keuken heeft een praktische opstelling met een recht keukenblok voorzien van een gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en voldoende kastjes. Extra opbergruimte hebt u in het 2e keukenblok wat tegen het half open muurtje is geplaatst. Het appartement is belegd met een houten vloer die vanuit de woonkamer, langs de keuken naar de hal daarachter doorloopt tot in een van de slaapkamers. Er zijn 2 hele fijne slaapkamers, groot genoeg om in beide slaapkamers een tweepersoons bed te plaatsen en kledingkasten. De slaapkamers liggen naast elkaar aan de achterzijde. Tussen de slaapkamers en de keuken is er nog een heel complete badkamer met douche, toilet en wastafel in een badmeubel. De badkamer is betegeld tot aan het plafond. Tegenover de badkamer is een toiletruimte met toilet en fonteintje in dezelfde stijl en kleurtinten. Tot slot is er nog een technische ruimte met de c.v.-ketel en plaats voor de wasmachine en droger.

Aan de achterzijde op de begane grond zijn er een paar smalle, maar praktische bergingen. Een daarvan behoort bij dit appartement, zodat u uw fietsen binnen kunt stallen.
Parkeren doet u als vaste bewoner met een parkeervergunning die u in staat stelt om zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het complex te parkeren. De vergunning vraagt u aan bij de gemeente Vlissingen.

Het energieverbruik van de appartementen is terug te vinden via tussenmeters in de algemene meterkast. Het maandelijkse voorschot voor nutsvoorzieningen bedraagt € 210,-. Jaarlijks wordt er middels naverrekening het werkelijk verbruik vastgesteld en verrekend.

Algemeen:
Bewoning.
Dit appartement is beschikbaar voor permanente bewoning. Binnen het gemeentelijk beleid mag er in het complex een aandeel appartementen gebruikt worden voor 2e bewoning. Dat aantal is inmiddels bereikt, waardoor dit appartement enkel voor permanente bewoning te gebruiken is.

Het kopen van een appartement:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeeld eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigenaar van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft. Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE), hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendommen:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom -dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt- en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en daarnaast het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk.
De bijdrage in de VvE voor het appartement is € 66,75

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens nemen we een niet
zelfbewoningsclausule, een ouderdomsclausule op vanwege de bouwperiode van dit complex.

DISCLAIMER:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.
Als u deze informatie niet leest op www.aenpmakelaars.nl kunnen wij niet instaan voor de juistheid of actualiteit ervan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 200
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 200
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Aerssens & Partners