Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aerssens & Partners makelaars biedt aan: 
Op zoek naar een betaalbaar 3-kamerappartement, gelegen op de 1e verdieping van een heel prettig appartementencomplex aan de Plaza van de altijd prachtige Boulevard? lees dan verder.
Geniet hier elke dag van het steeds wisselende decor van de zee, de voorbijtrekkende schepen met de beloodsing voor de deur en van de kleurrijke zonsondergangen die de avond aankondigen. De ligging aan de Plaza laat dit allemaal op een fantastische wijze zien terwijl het passerend verkeer op gepaste afstand blijft. 

Wonen op de 1e verdieping betekent ook dat het contact met mensen op de Plaza mogelijk maakt. Een praatje, een blik van herkenning, dat gaat natuurlijk het best als je slechts op geringe hoogte zit. Wonen op 1 hoog betekent ook dat je zowel de trap als de lift kunt nemen zonder al te veel inspanningen. Ook voor mensen met hoogtevrees is dit een ideale ligging. 

Het appartement heeft de adressering en hoofdingang aan de koele achterzijde wat praktisch is als de stevige westenwind de kop opsteekt. U bereikt dan het appartement in de luwte. En wilt u toch lekker gaan flaneren over de Boulevard, een broodje halen bij het befaamde “Smoske”, een terras bezoeken of lekker naar het strand, dan is er ook een entree aan de Boulevardzijde. Het complex ligt op loopafstand van het stadscentrum met de winkels en horecagelegenheden. 
 
Indeling: 
Begane grond: De entreehal van het gebouw is zowel via de Boulevardzijde als via de Kenau Hasselaarstraat-zijde te bereiken. De entree is beveiligd en bezoek kondigt zich aan via een videofoon-installatie. U kunt zo in uw appartement zien wie er beneden voor de deur staat. Zelf beschikt u over een sleutel en een druppel om het gebouw in te komen. 
 
Het appartement: 
De centrale hal biedt toegang tot de diverse ruimtes in dit appartement. Aan de zijde van de entree zijn 2 slaapkamers. Deze koelere zijde zorgt met name in de zomermaanden voor extra, aangenaam slaapcomfort. De kamers zijn respectievelijk ca. 12 en 6 m² groot, de grote slaapkamer heeft een vaste kastenwand. Wanneer u de hal doorloopt komt u bij de living. U wordt als het ware meteen naar de grote ramen getrokken om van het uitzicht te kunnen genieten. De woonkamer is ruim van opzet en is door de grote raampartijen heerlijk licht. Deze serene lichtinval zorgt voor een zeer rustgevende sfeer. 

De lange wanden in de woonkamer maken het mogelijk om ook grotere wandmeubels te plaatsen en maken het inrichten eenvoudig. Achter in de woonkamer bevindt zich de open keuken in U-opstelling. De keuken is neutraal uitgevoerd en voorzien van diverse losse apparatuur en inbouw apparatuur. Door de halfhoge opstelling, naar de kamer toe gericht, heeft u ook vanuit de keuken een mooi uitzicht en houdt u contact met de anderen in de woonkamer. De vaste kast in de woonkamer biedt extra opbergruimte. Via de schuifpui met hor is er toegang tot het perfect op de zon gelegen balkon (zuidwest). Het balkon ligt over de volle breedte van het appartement en heeft een breed zonnescherm in twee delen. De balustrade van het balkon is uitgevoerd in glas. U zit dus heerlijk beschut met toch alle ruimte om van u af te kijken. Tussen de woonkamer en de slaapkamers bevinden zich de badkamer die is uitgevoerd met een inloopdouche en wastafel en aansluiting voor de wasmachine aansluiting. Vanuit de badkamer is de stookruimte te bereiken met opstelling van de cv-combiketel (2019) en de unit van de mechanische afzuiging. Naast de badkamer bevindt zich een aparte toiletruimte met toilet en fonteintje. 
 
Kelder:  
In de kelder van het complex bevindt zich een overdekte parkeerkelder met een eigen parkeerplaats. Ook is er een eigen afgesloten berging en een gezamenlijke fietsenstalling. 

Algemeen: 
Het appartement is goed geïsoleerd en door de ligging en materiaalgebruik is het ook in de winter snel behaaglijk, zonder dat u veel hoeft te verwarmen.  
De locatie is fantastisch.  
Dit deel van de ca. 2 kilometer lange Boulevard is als het ware gelegen in een kommetje zodat je een ruim uitzicht hebt door de straat. De functie van zeewering is hier het best te zien. Tegenover het appartementencomplex bevindt zich de helling waar 2 delen van de Boulevard elkaar ontmoeten. 
De glooiing, met enkele stenen blokkentrappen die doorloopt naar het Badstrand enerzijds en en de hoge betonnen zeewering met glooiing die het stadscentrum omarmt en beschermt aan de andere zijde. Beide delen zijn indrukwekkend. 
Bij het eerste deel ontstaat bij laag water een strandje en zodra het hoog water wordt, slaan de golven zich op de basaltstenen golfbrekers kapot. De hoge glooiing anderzijds is een heerlijke plek om te relaxen met de beschutting van de hoge muren in je rug. 
Hier loop je onderlangs over een ander deel van de Boulevard, via de Boulevard de Ruyter, langs de Gevangenentoren, langs de langste bank van Nederland (122 meter) tot aan het haventje waar het standbeeld Michiel de Ruyter over de stad waakt. 
Via de indrukwekkende Kazematten uit 1811, een monumentaal militair bouwwerk dat gebruikt werd voor verdedigingsdoeleinden, kunt u langs de loodsensteiger de historische binnenstad in wandelen. De kazematten zijn in opdracht van Lodewijk Napoleon vervaardigd in het nog oudere vestingwerk, het Keizersbolwerk uit 1548. 
Ook via een kortere route van slechts enkele minuten lopen bent u in het winkelgebied van de stad. Het is slechts een paar honderd meter tot aan de winkels voor de dagelijkse boodschappen en de specialistische winkels. Ook het vertier in de vorm van de XL-bioscoop, de uitgaansgelegenheden en musea liggen binnen handbereik. 

Wat is een tweede woning? 
Een tweede woning is een woning die uitsluitend door de eigenaar van die woning mag worden bewoond en gebruikt. Het huishouden van de eigenaar mag ook van de tweede woning gebruik maken. Denk aan een partner, inwonende kinderen en andere inwonende personen. Een tweede woning wordt niet permanent bewoond. Ook is het huishouden niet als bewoner ingeschreven bij de gemeente Vlissingen. 
Recreatieve verhuur van een tweede woning is verboden. Ook is het niet toegestaan een tweede woning via een platform of verhuursite (zoals bijvoorbeeld Airbnb, VVV, Home-to-go en Home-away) voor recreatieve doeleinden te verhuren en te laten gebruiken. 
Voor het gebruik van een tweede woning gelden in Vlissingen een aantal regels, wij informeren u hier graag verder over.
 
Aanvragen van een vergunning 
Voor het gebruik van een woning als tweede woning hebt u een vergunning nodig, een zogenaamde ‘onttrekkingsvergunning’. Deze vergunning kunt u aanvragen bij de gemeente. 
Bij een aanvraag voor een onttrekkingsvergunning voor een appartement wordt altijd vooraf de Vereniging van Eigenaars van het woningcomplex om een zienswijze gevraagd; 
Voor het aanvragen van een onttrekkingsvergunning worden kosten (leges) in rekening gebracht. 

VERENIGING VAN EIGENAREN 
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten.  
Belangrijk om te weten is waar u eigenaar van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft. Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.  
 
Gedeelde eigendom:  
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.  
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.  
 
Rechten en plichten:  
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk.  
 
De bijdrage aan de VvE bedraagt voor het appartement € 167 per maand en voor de parkeerplaats € 18,86 per maand.
 
Waarborgsom:  
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.
 
Opleveringsindicatie: in overleg 
 
OVERIG 
Bezoek ter plaatse: 
Bezichtigingen van dit object kunnen uitsluitend plaatsvinden volgens afspraak via onze makelaardij.  
 
Natuurlijk stellen wij het zeer op prijs indien u uw bevindingen, ook als u géén verdere belangstelling voor het pand hebt, telefonisch aan ons door zou willen geven zodat wij de verkoper(s) hierover kunnen informeren. 
 
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 230
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2019
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Intergas Hre Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 5
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 230
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2019
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Intergas Hre Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 5
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aerssens & Partners