Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Comfortabel wonen aan de duinzijde van de zevende verdieping van Résidence Vredehof met een mooi uitzicht over de groene wijk Vredehof, de duinen en zee met alle scheepvaart over de Westerschelde enerzijds en over de stad anderzijds. Voor nu én straks een goed en veilig thuis: compleet, instapklaar, rolstoeltoegankelijk en met zorg wanneer u het nodig heeft. Het is een bijzonder licht appartement met grote raampartijen en waar de zon in de vroege ochtend en de 2e helft van de middag de kamers beschijnen. Het is hier altijd een heel behaaglijke temperatuur.

Behalve de fraaie ligging, biedt deze locatie ook de voordelen van alle beschikbare zorgfaciliteiten en van sociale en recreatieve voorzieningen van het gehele complex. Tevens ligt het complex in de nabije omgeving van de Boulevard waar u heerlijk kunt genieten van het strand en de zee. Het centrum bevindt zich op slechts enkele minuten fietsafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkel binnen het gebouw en zijn er winkels in de nabije omgeving. Op de begane grond is een grote representatieve centrale hal met toegang tot het atrium, met onder meer winkels, kapsalon, restaurant, apotheek, bibliotheek en allerlei recreatieve voorzieningen.

Begane grond:
Via de veilig afgesloten entree met videofoon (u ziet boven wie er beneden voor de deur staat), betreedt u de ontvangsthal van het complex. Hier vindt u tevens de postbussen en de lift die u naar de vijftiende etage brengt.

vijftiende verdieping:
Centrale hal met toegang tot de vier appartementen op deze etage.
Entree appartement met toegang tot de hal en een netjes betegelde toiletruimte, voorzien van een hangend toilet en fonteintje.
Het appartement heeft een ruime, lichte en sfeervolle woonkamer met een fantastisch uitzicht. De woonkamer biedt ruim plaats aan een riante zithoek en eethoek. De woonkamer is voorzien van grote openschuivende ramen (harmonica-ramen) en stellen u ook in staat om de heerlijke zeelucht naar binnen te laten. U kunt dus als het ware met uw stoel binnen, buiten zitten en genieten van het steeds wisselende schouwspel buiten. Het appartement is vrij recent voorzien van een mooie, moderne PVC-vloer (Grijstint).

De open keuken is voorzien van een keukenblok in een hoekopstelling met boven- en onderkasten. De keuken beschikt over de nodige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een afzuigkap, een combi-magnetron/oven, vaatwasser en koelkast.

De hoofdslaapkamer is direct vanuit de woonkamer middels een schuifdeur te bereiken. Deze kamer heeft een oppervlak van ruim 15 m² en is dus zeer royaal bemeten. Door de ruime afmetingen is meer dan voldoende plaats voor een groot bed en grote (garderobe)kasten. Vanuit de slaapkamer is er rechtstreeks toegang tot de keurige badkamer. De badkamer is volledig betegeld in neutrale, kleurstelling en is voorzien van inloopdouche met glazen douchescherm, wastafel en een toilet met inbouwreservoir.

De bijkeuken/berging in het appartement biedt plaats aan de wasmachine en droger en is daarnaast ruim genoeg om extra opbergrekken te plaatsen of een vriezer. In deze ruimte bevindt zich tevens de meterkast. Aan de andere zijde van de hal bevindt zich de tweede slaapkamer die ook uitstekend dienst kan doen als logeer-, hobby- of studeerkamer.

Naast de bergruimte in de bijkeuken in het appartement, is er nog een extra eigen bergruimte beschikbaar op de centrale hal van deze etage. Daarnaast is er op de begane grond een eigen fietsenberging voorzien.

Algemeen:
Het appartement maakt deel uit van zorgcomplex Ter Reede. Voorwaarde is dat een nieuwe bewoner minimaal 55 jaar is of een zorgindicatie heeft. Tevens is er zorg op afroep beschikbaar. Ter Reede zelf is voorzien van een winkel voor alle dagelijkse boodschappen een restaurant, een fitnessclub, een bakker, een snoepwinkel en nog veel meer. In het complex worden tal van activiteiten georganiseerd, uiteenlopend van een klassieke muziekmiddag tot een bingomiddag en van biljartwedstrijd tot kerkdienst.

Vlissingen:
Stad aan het water met een rijke historie en een stad in ontwikkeling. De binnenstad bestaat uit een mix van monumentale panden en moderne (hoog)bouw. Er is voor elke doelgroep en leeftijdscategorie wel aanbod aan woningen en appartementen.
Het uitgebreide winkelaanbod van de binnenstad omvat o.a. de bekende winkelketenbedrijven, supermarkten, kledingzaken en speciaalzaken en voor de dagelijkse benodigdheden zijn er bakkers, een keurslager, viswinkel en een kaaszaak. En op vrijdag is er een gezellige weekmarkt.
In de nabij gelegen megabioscoop Cine City vindt jaarlijks een internationaal filmfestival plaats. Vlissingen is een badplaats en toeristenstad met een toenemend aantal nieuwe hotels. Restaurants zijn voornamelijk geconcentreerd op de Boulevard, en rondom het nabij gelegen Bellamypark en Nieuwendijk. Op die plek bij de jachthaven, bevindt zich ook het Zeeuws Maritiem Museum. De Vlaamse en de Nederlandse loodsdiensten hebben de Koopmanshaven aan het einde van Boulevard de Ruyter als thuishaven. Daar prijkt ook het standbeeld van Michiel de Ruyter.
Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis voor eenvoudige en planbare zorg (ADRZ) en een tweetal apotheken bevinden zich vlakbij, evenals een aantal centra van WVO Zorg. Die bieden behalve zorg ook restaurantvoorzieningen aan en organiseren evenementen zoals theatervoorstellingen en concerten, waar de stadsbewoners graag verwelkomd worden.

Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten.
Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De huidige eigenaar/verkoper zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement bij koop.
Deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

De Vereniging van Eigenaren:
De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars bedraagt thans € 335.
Er is een verplichte deelname aan een zorgpakket, de maandelijkse kosten daarvan bedragen € 17,15.
Het voorschot voor verwarming, water en elektra bedraagt € 125,- per maand.

Oplevering:
De oplevering is in overleg en kan op korte termijn
Met de indicatieve opleveringsdatum in het vooruitzicht, kun je je verheugen op het creëren van een stijlvol en comfortabel huis dat aan al je wensen voldoet. Of je nu plannen hebt om je nieuwe appartement in te richten, kleuren en materialen te kiezen die bij jouw stijl passen, of gewoon opgewonden bent om de sleutels van je nieuwe woning in ontvangst te nemen, er is veel om naar uit te kijken.

Waarborgsom:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.
Tevens nemen we een “niet-bewoningsclausule” op, verkopers hebben het appartement niet zelf bewoond en kunnen wellicht niet op alle vragen antwoord hebben. Vandaar dat een deel van de vragenlijst niet beantwoord is. Wij leggen deze clausule graag aan u uit.

Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Als u op zoek bent naar een appartement aan zee met veel ruimte en daarbij ook nog op loopafstand van de historische binnenstad van Vlissingen moet zeker een bezoek komen brengen. Wij laten u graag kennis maken met de mogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 260
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
Serviceflat Ja
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 260
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
Serviceflat Ja
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Aerssens & Partners