Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aerssens en Partners biedt aan, een bijzonder sfeervol en luxe appartement voorzien van hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een markant, rond complex in een parkachtige omgeving en beschikt over twee slaapkamers, een zeer ruim terras op het zuiden en een garagebox in de afgesloten kelder van het complex.
Dit appartement is heeft een hoge mate van luxe. De huidige bewoners hebben in de afgelopen jaren het appartement gestyled en er een heel sfeervol geheel van gemaakt. Het ontbreekt je hier aan niets. Het is mede hierdoor erg aantrekkelijk voor elke leeftijdscategorie.

Een korte rondleiding:
Bij binnenkomst in het appartement is de sfeer al goed merkbaar. De strakke afwerking, de bronskleurige wandafwerking de deuren met zwarte deurlijsten en glas verwelkomen u in het appartement. De vloer is belegd met PVC-strokentegels met houtlook, die doorlopen in de diverse ruimtes.

Vanuit de hal zijn alle ruimtes te bereiken waarbij de toiletruimte zich gelijk aan de linkerzijde bevindt. Er is een luxe toilet met automatische reiniging en fonteintje. Rechts is de technische ruimte met c.v.ketel (uit 2022) en aansluitpunten voor de wasmachine en droger.
Vervolgens komt u via een deur met glas in de living en keuken. Terrasgericht is de living die breed uitwaaiert tot aan de buitengevel met grote raam- en deurpartijen. Er is meer dan voldoende plaats voor een riante zithoek en dito eethoek. De living heeft twee lange muren waardoor je goed kan spelen met het inrichten van de ruimte. De wanden hebben een mooie kleurtint die de kamer extra cachet geven. Hoge plinten geven de PVC-vloer nog mee uitstraling. Vanuit de living kunt u het grote zonneterras op.

De open keuken is royaal bemeten met een wand met apparatuur en kastruimte en een los keukenblok met apparatuur, een breed werkblad en kastruimte. Er is een keur van apparatuur. Zo is er een inductie kookplaat, vrijhangende afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en koffie-apparaat. Verder is er veel opbergruimte en zijn er inbouwspots. Alle voorzieningen zijn aanwezig om de lekkerste gerechten te maken.
Vanuit de hal zijn ook 2 slaapkamers te bereiken. De hoofdslaapkamer is zeer royaal bemeten en belegd met dezelfde vloer. Vanuit deze slaapkamer kunt u het terras op. De 2e slaapkamer is eveneens ruim en heeft ook een dezelfde vloer, consequent in dezelfde stijl doorgetrokken. Deze kamer fungeert nu als kleedkamer

De badkamer is een modern betegelde ruimte geheel in stijl met de ambiance in de woning. Een grote inloopdouche met glazen scherm met een luxe kraan, een regendouche en handdouche, en een klassiek wit badmeubel met grote spiegel en handdoekenkast brengen het nodige comfort en gebruiksgemak.

Het buitenterras:
Er is een zeer royaal zonneterras. Met ruim 20 m² is dit een van de grotere balkons. De ligging is op het zuiden. U hebt hierdoor een groot deel van de dag de zon. U kijkt riant uit over de Schuitvaartgracht en het omliggend groen. Het terrashek is aan de binnenzijde bekleed met glas, waardoor ook u ook tegen de wind beschermd bent. Het appartement is voorzien van zonnescreens.

Garage:
In de kelder van het complex is een goed bereikbare parkeerkelder. Hier is voor elk appartement een garagebox van ca. 3 x 6 meter. Voldoende plaats voor het stallen van een auto, een paar fietsen en er is ruimte voor extra kasten.

Het appartement heeft vele extra’s en om de sfeer van dit bijzonder aantrekkelijke appartement echt op waarde te kunnen schatten is een bezoek absoluut nodig. De sfeer kunt u alleen goed ervaren als u zich laat omringen door al het moois wat dit appartement te bieden heeft.

Omgeving:
De omgeving van het appartementengebouw heeft een parkachtige invulling. Een supermarkt is bereikbaar op loopafstand. Het centrum van Vlissingen, de Boulevard en het strand liggen op enkele minuten fietsafstand. Kortom een heel prettige locatie om te wonen, zowel voor jong als ouder.

Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten.
Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar.
Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De bijdrage voor dit appartement bedraagt € 185,- per maand.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel de verkopers al wij van ons makelaarskantoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 315
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2022
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 55
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Parkeerkelder Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 0
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 2
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, elektrische Verwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 315
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2022
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 55
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Parkeerkelder Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 0
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 2
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, elektrische Verwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Aerssens & Partners