Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Charmante en volledig gerenoveerde karakteristieke middenwoning met moderne afwerking, patiotuin en ruime berging, gelegen in het hart van Veenendaal!

Met trots presenteren wij deze sfeervolle, karakteristieke middenwoning, ideaal gelegen op loopafstand van het bruisende winkelhart van Veenendaal. Deze woning, gebouwd met oog voor stijl en vakmanschap, is volledig gerenoveerd en uitgebouwd, waarbij de authentieke charme is behouden en gecombineerd met hedendaagse luxe. In 2024 is bovendien het volledige buitenschilderwerk uitgevoerd, wat de frisse en verzorgde uitstraling van de woning nog verder benadrukt.

Bij binnenkomst zult u direct verrast worden door de royale ruimtes en de lichte, open sfeer die deze woning kenmerkt. De woonkamer biedt volop leefruimte en dankzij de uitbouw aan de achterzijde profiteert u van extra vierkante meters, ideaal voor een gezellige zithoek of eetgedeelte. De woning is daarnaast via een achterom te bereiken, wat het praktisch maakt om met bijvoorbeeld fietsen of tuinspullen de ruime stenen berging te bereiken.

De knusse patiotuin biedt een fijne buitenruimte waar u heerlijk kunt genieten van privacy en rust, ondanks de centrale ligging. Verder zijn de op- en afritten van de A12 binnen enkele minuten bereikbaar, waardoor steden als Utrecht en Arnhem snel te bereiken zijn. Dit maakt de woning niet alleen aantrekkelijk voor gezinnen, maar ook voor forenzen die willen genieten van een rustige woonomgeving met uitstekende verbindingen.

Kortom, een prachtige woning waar je direct in kunt, gelegen op een toplocatie midden in Veenendaal!

Bij binnenkomst via de hal ervaart u direct de hoogwaardige afwerking die door de hele woning is doorgevoerd. De hal biedt toegang tot een vernieuwde meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de lichte, uitnodigende woonkamer. De woonkamer, gericht op de straatzijde, straalt warmte en ruimte uit, met voldoende plek voor een comfortabele zithoek en eetgedeelte.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ruime keuken. Deze is middels een fraaie toog optisch afgescheiden van de woonkamer, wat zorgt voor een open en toch intieme sfeer. De keuken is uitgerust met een lichte, moderne inbouwkeuken in praktische hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: een vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en een koel- vries combinatie.

In het achterportaal vindt u een deur naar de achtertuin, evenals de keurige, volledig betegelde toiletruimte met een modern zwevend toilet. Overigens is de begane grond voorzien van vloerverwarming.

De ruime overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers, beide met voldoende ruimte voor een comfortabel bed en opbergmogelijkheden. Eén van de slaapkamers aan de voorzijde is voorzien van een ruime inloopkast. De derde slaapkamer, de grootste van de drie, bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beslaat de volledige breedte. Deze ruime kamer beschikt over twee openslaande deuren met HR++ beglazing (2023), die toegang bieden tot een knus balkon. Vanaf het balkon heeft u een vrij uitzicht op de molen, wat zorgt voor een prachtig en rustgevend uitzicht. Bovendien is er in deze kamer een praktische inbouwkast aanwezig.

De centraal gelegen badkamer is licht en ruim opgezet, en volledig betegelde afgewerkt. De badkamer is voorzien van alle gemakken: een ruime douchecabine, een groot hoekbad, een tweede zwevend toilet, en een wastafel met bijpassend meubel voor extra opbergruimte. Daarnaast is er een nette nis gecreëerd voor de was apparatuur, zodat alles keurig uit het zicht is geplaatst. Het dakraam zorgt voor natuurlijke lichtinval en goede ventilatie in de badkamer.

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt een keurig afgewerkte, open ruimte met volop stahoogte. Dankzij de twee dakvensters is de zolder licht en ruimtelijk, wat deze verdieping veelzijdig inzetbaar maakt. Achter de knieschotten is extra bergruimte gecreëerd, ideaal voor het opbergen van seizoensspullen of andere zaken. Daarnaast bevindt zich in een netjes afgewerkte kast de Cv-ketel, waardoor alles verzorgd en uit het zicht is geplaatst.

De woning beschikt over een heerlijke, beschutte patiotuin gelegen op het westen, waar u de hele middag van de zon kunt genieten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt volop privacy, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen. Zowel de tuin als de woning zijn via een achterom te bereiken, wat extra gemak biedt. Vanuit de achtertuin heeft u bovendien rechtstreeks toegang tot een ruime, stenen berging (14 m²), perfect voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en andere spullen.

- Het bouwjaar van de woning betreft ca. 1905;
- Energielabel betreft een C label;
- Verwarming en warmwater middels Cv-ketel (Remeha Tzerra, 2018);
- De woonoppervlakte bedraagt 103 m²;
- De perceeloppervlakte bedraagt 96 m²;
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming;
- Het buitenschilderwerk is recent gedaan;
- Ideale woning voor starters;
- Benieuwd naar je financiële mogelijkheden? Wij zetten je graag aan tafel bij één van onze hypotheekadviseurs.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 355
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 10.12
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 96
Tuin achter Ja
Tuin diepte 2.2
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 4.6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2018
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 355
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 10.12
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 96
Tuin achter Ja
Tuin diepte 2.2
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 4.6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2018
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

VC Makelaars