Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze moderne en stijlvolle vrijstaande woning aan de Houtvesterlaan 26 in de geliefde wijk Petenbos, Veenendaal, is een juweel uit 1960, volledig voorzien van hedendaags comfort en recentelijk (2023/2024) van nieuw buitenschilderwerk voorzien in een frisse kleurstelling. Met een royale gebruikersoppervlakte van 270 m² en een bijzonder aangelegde parktuin, biedt deze villa u de ruimte en het comfort die u zich kunt wensen. Hier vindt u vijf ruime slaapkamers, drie luxe badkamers, en twee separate toiletruimten. Een ongekend unieke woonplek voor een gezin met opgroeiende kinderen, waar u direct de sfeer en warmte zult ervaren die dit huis uitstraalt.

Locatie en omgeving:
Houtvesterlaan 26 ligt in de rustige, groene wijk Petenbos, direct aan het bos en toch op korte afstand van het centrum van Veenendaal. Deze buurt biedt een breed scala aan winkels, supermarkten en horecagelegenheden, evenals uitstekende scholen zoals een net nieuw gebouwd Lyceum (met gymnasium, vwo, havo en VMBO) en sportvelden (hockey, voetbal, korfbal). Diverse grote parken met speelvoorzieningen en veilige fietsroutes maken deze omgeving ideaal voor gezinnen. Dankzij de nabijgelegen uitvalswegen zijn steden zoals Utrecht en Arnhem makkelijk bereikbaar, wat deze woning perfect maakt voor wie de rust van Veenendaal wil combineren met het gemak van stedelijk wonen.

Entree:
Een eigen, elektrisch bediende oprit met beveiligingsinstallatie leidt naar de entree van deze ruime woning. Bij binnenkomst treft u een royale hal met natuurstenen vloer, het centrale punt van de woning. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ronde trap naar de 1e verdieping, garderobe, de eerste toilet en de riante woonkamer. Deze uitnodigende hal vormt een stijlvolle eerste indruk van het huis.

Woonkamer en eetkamer:
De woonkamer is het middelpunt van de begane grond. Dankzij de grote raampartijen wordt de ruimte overspoeld met natuurlijk licht en heeft u rondom uitzicht op de soortenrijke aangelegde parktuin. De open woonkamer met een serre, deels voorzien van vloerverwarming, biedt tal van mogelijkheden voor een comfortabele zithoek en een ruime eethoek. Een sfeervolle schouw en designradiatoren zorgen voor extra warmte en charme in deze ruimte.

Keuken:
De open keuken, is voorzien van hoogwaardige apparatuur van Miele, Siemens en Bulthaup, waaronder een meerfunctie heteluchtoven, bordenwarmer, inbouwkoffiemachine, koelkast, vaatwasser, en een 5-pits inductiekookplaat met brede afzuigunit. Het keukenblok biedt slimme opbergmogelijkheden en is functioneel en klaar voor gebruik. Voor liefhebbers van koken is dit een ideale plek om heerlijke maaltijden te bereiden.

Tweede woonkamer en badkamer:
Via de keuken is een extra hal te betreden die leidt naar een tweede toilet, vaste kasten én een extra woonruimte met wandkasten en grote schuifpui op de begane grond. Deze multifunctionele ruimte kan dienen als slaapkamer, gastenverblijf, kantoor of speelkamer voor de kinderen. Direct grenzend aan deze kamer bevindt zich een badkamer met een ligbad, dubbele wastafel, douchecabine, handdoekradiator, elektrische vloerverwarming en airco. Ideaal voor gasten of als zelfstandige werkplek binnen de woning, daar de extra hal via buitendeuren vanuit de tuin te bereiken is.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich vier lichte en ruime slaapkamers en twee mooi vormgegeven volledig betegelde badkamers met natuurstenen vloer- en wandafwerking. Alle ruimtes zijn goed onderhouden en praktisch ingedeeld, wat ze multi-inzetbaar maakt. Eén van de slaapkamers biedt toegang tot een loggia met prachtig uitzicht over de groene tuin.

Badkamers:
Aan de overloop grenzen twee luxe badkamers: één met een ruime inloopdouche en de andere met een comfortabel ligbad en toilet. Beide badkamers zijn uitgerust met vloerverwarming en bieden comfort en stijl, ideaal om de dag ontspannen te beginnen of af te sluiten.

Buitenruimte:
De zonnige tuin, omgeven door groen, biedt een oase van rust. Hier kunt u op meerdere plekken een terras creëren voor bijvoorbeeld een lounge set of een buitentafel. De tuin is voorzien van beregeningsinstallaties en biedt ruimte om volop te genieten van het buitenleven.

Tuinhuis:
Achter in de tuin bevindt zich een vrijstaand en leuk vormgegeven tuinhuis met pantry, dat uitstekend dienst kan doen als extra woon- of werkruimte, atelier of speelhuis. Deze ruimte biedt tal van mogelijkheden en maakt de woning nog veelzijdiger.

Garage:
Er is een ruime, dubbele geïsoleerde garage met bergzolder op het perceel. Deze biedt niet alleen ruimte voor auto’s en fietsen, maar is met de extra gereedschapsruimte met grote vaste kasten en werkbank ook uitermate geschikt voor het opbergen van gereedschap of andere spullen. Verder is de garage voorzien van een elektrische garagedeur op afstandbediening, hiermee zijn ook de dubbele poorten naar de oprit te openen. In de woning is ook een poortopener met camera en spreekinstallatie aanwezig. In de garage is nog een wifiversterker zodat in en buiten de woning op het hele perceel een goede digitale bereikbaarheid is

Duurzaamheid:
De woning is recentelijk in 2022/2023 voorzien van extra isolatie, waaronder bodem-, vloer- en zolderisolatie, en gedeeltelijk HR++ glas. Deze investeringen zorgen voor een energiezuinige woning, die optimaal geïsoleerd is tegen geluid en temperatuurverschillen. Een cv-installatie met designradiatoren en deels (elektrische en tijdreguleerbare) vloerverwarming in de badkamers zorgt voor extra wooncomfort, terwijl u via domotica de NEST-bediening van de warmte op afstand kunt regelen.

Met deze luxe en duurzame woning combineert u het beste van stad en natuur in een ruimtelijke, rustige omgeving. Of u nu zoekt naar een woning met praktische indeling, een plek voor het gezin, of ruimte om gasten te ontvangen, deze villa biedt het allemaal.

Algemene gegevens
- Type woning: villa
- Bouwjaar: 1960
- Aantal kamers: 6 (exclusief 2 kamers in het bijgebouw)
- Aantal slaapkamers: 5 (incl. slaapkamer begane grond)
- Aantal badkamers: 3
- Parkeerruimte: op de eigen oprit en in de dubbele garage
- Aanwezig: eigen oprit, dubbele garage met verdieping, multifunctioneel bijgebouw, kelder, dakkapellen en aanbouw woonruimte.
- Ligging tuin: west
- Tuin bereik: via de woning en een achterom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel, Nefit en meerdere boilers
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel Nefit, airco's en elektrische verwarming (vloer en paneel)
- Vloerverwarming: aanwezig (water en elektrisch)
- Zonnepanelen: niet aanwezig
- Voorzieningen: airco, buitenzonwering, kelder en vliering
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: spouw-, vloer- en dakisolatie aanwezig
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel, TV kabel beide aanwezig
- Kozijnen: hardhout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 270
Inhoud woonhuis 1136
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 2250
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 270
Inhoud woonhuis 1136
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 2250
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij