Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van de woonwijk "De Die" staat deze royale hoekwoning op een perceel van 245 m² met grote garage en berging in de achtertuin. De woning beschikt over een prettige indeling met op de begane grond een grote woonkamer en een ruime keuken in hoekopstelling. Op de eerste verdieping tref je twee ruime slaapkamers aan en een verzorgde, complete badkamer. Het is mogelijk om op deze verdieping een derde slaapkamer te creëren. Middels een vaste trap kom je op de tweede verdieping waar je de derde ruime slaapkamer met dakkapel treft.

De woning is gelegen in een rustige woonwijk "De Die" aan de rand van Heemskerk. Het is een kindvriendelijke wijk met in de directe omgeving diverse basisscholen, voorzieningen voor kinderopvang en sportgelegenheden. Middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand en zowel het treinstation van Uitgeest als van Heemskerk zijn prima met de fiets bereikbaar. Het gezellige centrum van Heemskerk met zijn vele (speciaal)winkels en horeca gelegenheden ligt ook dichtbij.

Indeling Begane grond: meterkast buiten, entree, hal, toilet (duoblok) met fontein, toegang naar woonkamer met trapopgang naar de eerste verdieping, open keuken v.v. inbouwapparatuur, trapkast, tochtportaal en toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers (voorheen drie slaapkamers) en een badkamer v.v. douchehoek, wastafel met meubel, toilet (hangend), elektrische vloerverwarming en een ligbad met douche.

Tweede verdieping: middels een vaste dichte trap met deur naar voorzolder, berging, opstelling/aansluiting cv-ketel en wasmachine/droger, één slaapkamer met dakkapel en dakraam.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging/garage v.v. elektra en een elektrische garagedeur.

Bijzonderheden - royale hoekwoning met vrijstaande stenen garage en berging; - de woning is eventueel ook te koop zonder garage; - dakgoten vernieuwd in 2023; - buitenschilderwerk 2023; - dakbedekking garage en berging vernieuwd in 2021; - gevels gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd; - badkamer vernieuwd omstreeks 2014; - elektrische vloerverwarming badkamer; - gunstig gelegen nabij de winkels, openbaar vervoer, strand, bos, duin, Uitgeestermeer en snelweg A9 en uitvalswegen.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 468

Overige

Perceel oppervlakte 245

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 468

Overige

Perceel oppervlakte 245

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland