Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op! Voor deze woning geldt een voorrangsregeling voor huurders van een sociale huurwoning van Pré Wonen of een andere woningbouwvereniging uit de Gemeente Beverwijk (verhuurdersverklaring vereist). Huurders hebben tot en met 28 oktober 2024 de tijd om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. Na deze termijn is het mogelijk om als niet huurder een bezichtiging te plannen, voor deze tijd wordt u op de wachtlijst geplaatst.
Let op! Het betreft een bieden vanaf prijs! €305.000,- k.k.
JOUW NIEUWE THUIS IN KUENENPLEIN/PLANTAGE
Ontdek deze charmante woning in de gewilde wijk Kuenenplein/Plantage. Ideaal voor jonge gezinnen en twee persoons huishoudens, biedt dit huis alles wat je nodig hebt: een fijne woonoppervlakte van 78 m2, een zonnige achtertuin en alle voorzieningen binnen handbereik.
DE HOOFDLIJNEN VAN JOUW NIEUWE WONING
Entree en Hal: Een ruime en uitnodigende hal verwelkomt je.
Woonkamer: Gezellige en lichte woonkamer voor ontspannen avonden.
Eenvoudige Dichte Keuken: Praktische keuken met alle basisvoorzieningen.
Bijkeuken en Schuur: Extra opslagruimte en mogelijkheden voor een hobbyruimte.
1e Verdieping: Drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer.
Achtertuin met Achterom: Geniet van de ochtendzon in een tuin op het noordoosten.
VOLLEDIGE BESCHRIJVING
ENTREE EN HAL
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime en lichte hal. Deze biedt toegang tot het moderne toilet en de trap naar de eerste verdieping. De hal is praktisch en uitnodigend, met voldoende ruimte om je jas op te hangen en je schoenen netjes op te bergen. Een perfecte plek om gasten te verwelkomen en je meteen thuis te voelen.
WOONKAMER
De woonkamer is het kloppende hart van het huis. De ruimte is licht en luchtig, dankzij de grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Hier kun je heerlijk ontspannen met familie en vrienden, en de indeling biedt volop mogelijkheden om de kamer naar eigen smaak in te richten. Denk aan een comfortabele bank, een gezellige eethoek en wat persoonlijke accenten om het geheel af te maken.
EENVOUDIGE DICHTE KEUKEN
De keuken is eenvoudig maar functioneel ingericht. Het biedt alle basisvoorzieningen die je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Met voldoende kastruimte kun je al je keukengerei netjes opbergen. De keuken is praktisch en biedt ruimte voor creativiteit, met de mogelijkheid om het naar eigen smaak verder in te richten of aan te passen.
BIJKEUKEN EN SCHUUR
Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken, een handige ruimte voor extra opslag of voor het plaatsen van je wasmachine en droger. De aangrenzende schuur biedt nog meer opslagruimte en is ideaal voor fietsen, tuingereedschap of als hobbyruimte. Deze ruimtes voegen extra functionaliteit toe aan de woning, waardoor je altijd genoeg ruimte hebt voor al je spullen.
1E VERDIEPING
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamers zijn licht en bieden voldoende ruimte voor een comfortabel bed, een kledingkast en eventueel een bureau. Dit maakt ze perfect voor zowel ouders als kinderen. De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een douche, en biedt een prettige plek om de dag te beginnen of te eindigen.
ACHTERTUIN MET ACHTEROM
De achtertuin is gelegen op het noordoosten, waardoor je hier kunt genieten van de ochtendzon. De tuin is makkelijk te onderhouden en biedt voldoende ruimte voor een tuinset, waar je heerlijk kunt ontspannen. De achterom maakt de tuin extra praktisch, ideaal voor fietsen en het eenvoudig bereiken van de schuur. Een perfecte plek voor gezellige zomerdagen en kindvriendelijk spelen
Bijzonderheden
- Woonoppervlakte ca. 78 m2;
- Bouwjaar ca. 1952;
- De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Batenburg in Beverwijk;
- Op de woning rust een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na passeren van de akte van levering bij de notaris;
- Verkoop aan natuurlijk persoon voor eigen gebruik;
- Aanvullende clausules op te nemen in de koopovereenkomst van toepassing;
- Oplevering zo spoedig mogelijk, uiterlijk 8 weken na tekenen koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte 1701

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte 1701

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem