Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in de "bomenbuurt"!

Op een van de mooiste locaties van Beverwijk staat deze vrijstaande eengezinswoning met garage uit de jaren '30. Door de centrale ligging is bijna alles op loopafstand zoals winkels, supermarkten, park Westerhout, scholen, tennisbanen en restaurants. De woning is aan de achterzijde over de totale breedte uitgebouwd en opgebouwd. Hierdoor is zowel de begane grond en eerste verdieping aanzienlijk vergroot. Het deels glazen dak van de uitbouw zorgt voor extra veel lichtinval en maakt het een fijne ruimte in de woonkeuken. De openslaande tuindeuren geven zomers nog een extra dimensie aan het woongenot. De woonkamer met aan de voorzijde de karakteristieke erker is grotendeels gestuukt en royaal. In de bijkeuken tref je de opstelling /aansluiting voor de wasmachine/droger en cv-ketel. Op de eerste verdieping tref je de badkamer met toilet, douche en dubbele wastafel aan, drie slaapkamers met een mogelijkheid tot een vierde en middels een vaste dichte trap kom je op de ruime tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer met dakkapel aan de zijkant. In de achtertuin staat een ruime vrijstaande stenen garage met vliering en elektrische deur.

Indeling Begane grond: entree, hal/vestibule, gang, trapopgang, trapkast, toilet met fontein, toegang naar doorzonwoonkamer met erker aan de voorzijde en uitbouw aan de achterzijde, open (woon)keuken v.v. inbouw apparatuur, openslaande deuren naar achtertuin, bijkeuken met opstelling/aansluiting wasmachine/droger en cv-ketel.

Eerste verdieping: overloop, luxe en moderne badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel met dubbele kraan, ruime slaapkamer aan de achterzijde, kleine slaapkamer, grote slaapkamer aan de voorzijde welke gemakkelijk in de originele indeling is terug te brengen naar twee slaapkamers.

Tweede verdieping: middels vaste dichte trap naar de vierde slaapkamer met dakkapel aan de zijkant.

In de achtertuin staat een grote vrijstaande stenen garage v.v. elektra, vliering en een elektrische deur.

Bijzonderheden - energielabel D; - buitenschilderwerk 2024; - nieuwe cv-ketel Remeha, bouwjaar 2023; - bijkeuken vernieuwd; in 2023; - dak na-geïsoleerd in 2022; - vrijstaande woning gebouwd in 1933 op een ruim perceel van 203 m²; - ruime vrijstaande garage v.v. elektra, vliering en elektrische deur; - zonnige en lichte woning; - gestuukte muren en plafonds begane grond; - gestuukte muren eerste verdieping; - erker aan de voorzijde; - deels kunststof ramen, deuren en kozijnen; - de woning is aan de achterzijde uitgebouwd en opgebouwd; - luxe badkamer; - centrale ligging en gelegen in de geliefde "bomenbuurt" van Beverwijk; - nabij duinen, strand en zee.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 467

Overige

Perceel oppervlakte 203

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 467

Overige

Perceel oppervlakte 203

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland