Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in deze prachtige, kluswoning perfect gelegen voor starters op de woningmarkt, jonge gezinnen, en twee persoons huishoudens! Dit bijzondere woonhuis combineert comfort met praktische gemakken en een ideale locatie. Met vier ruime slaapkamers, een kindvriendelijke wijk en het bruisende centrum van Nieuw-Vennep op fietsafstand, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos en plezierig leven. Grijp deze kans om je droomhuis te ontdekken!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Voorzieningen in de buurt: Supermarkten, scholen, en sportfaciliteiten liggen binnen handbereik, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt voor een comfortabel leven.
- Gelegen in kindvriendelijke wijk: Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, dankzij veilige speeltuinen en rustige straten.
- Het centrum van Nieuw-Vennep op fietsafstand: Geniet van het gemak van nabijgelegen winkels, restaurants en cafés.
- Energielabel C: Een goede balans tussen comfort en duurzaamheid, met ruimte voor verdere verduurzaming.
- Vier slaapkamers: Perfect voor gezinnen die extra ruimte nodig hebben voor kinderen, een thuiskantoor of gasten.

EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Stap binnen in deze kluswoning met potentie en laat je verwelkomen door de ruimte en lichte sfeer. De ruime woonkamer baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen, en biedt een perfect canvas voor het creëren van een gezellige leefruimte waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Stel je voor: een comfortabele bank, een goed boek en een warme kop thee terwijl je geniet van de rust van je eigen thuis.

In de keuken is een paradijs te creëren voor elke kookliefhebber. Ruimte voor een keuken met moderne apparatuur en veel werkruimte om de lekkerste gerechten te bereiden. De keuken heeft meerdere mogelijkheden zoals het creëren van een open indeling. Dit zorgt ervoor dat je altijd in contact blijft met je familie en vrienden, zelfs terwijl je de meest heerlijke maaltijden klaarmaakt.

De vier slaapkamers bieden volop mogelijkheden. De master bedroom is ruim en licht, met voldoende ruimte voor een king-size bed en een kledingkast. De overige drie slaapkamers zijn perfect voor kinderen, gasten of als hobbyruimte. Elk van de kamers is flexibel in te richten naar jouw wensen en behoeften.

De badkamer is wat gedateerd met een praktische inrichting, een douche en een wastafel. Hier kun je na een lange dag heerlijk tot rust komen en genieten van een moment voor jezelf.

Buiten vind je een ruime tuin met een losstaande berging. De groene omgeving is perfect voor kinderen om veilig te spelen, en voor volwassenen om te genieten van een zomerse barbecue of een rustig moment met een glas wijn onder de sterren. De tuin heeft en achterom en de ruimte om hier een heerlijke achtertuin van te maken. 

AANVULLENDE KENMERKEN

Naast de eerder genoemde hoogtepunten is de woning ook voorzien van een ruime zolder die veel extra bergruimte biedt. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over het vinden van een plekje voor je auto.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN

Deze woning is strategisch gelegen in een buurt boordevol voorzieningen. Of je nu boodschappen moet doen, de kinderen naar school moet brengen, of even wilt ontspannen in een park, alles ligt op een steenworp afstand. De wijk is bijzonder kindvriendelijk, met veilige speeltuinen en rustige straten waar je kinderen zonder zorgen kunnen spelen. Het centrum van Nieuw-Vennep is eenvoudig te bereiken met de fiets, zodat je altijd kunt genieten van de levendigheid en de vele faciliteiten die het te bieden heeft. Het energielabel D zorgt ervoor dat je comfortabel woont, terwijl er nog steeds mogelijkheden zijn om de duurzaamheid verder te verbeteren. Met vier royale slaapkamers biedt deze woning meer dan genoeg ruimte voor gezinnen, en creëert het een warme en uitnodigende omgeving voor iedereen.

Bijzonderheden:
- Regeling voor sociale huurders van Ymere / woningbouwvereniging in Amsterdam of de MRA Amsterdam (makelaar vertelt hier meer over)
- Projectnotaris van toepassing: Gopisingh van Os notarissen te Hoofddorp;
- Perceel wordt nog uitgemeten op kosten van de verkoper;
- Verkoop onder voorbehoud, totdat alle partijen hebben getekend;
- De volgende artikelen worden opgenomen in de koopovereenkomst
1. Onderhoudstoestand woning (voormalige huurwoning - verkoper nooit gewoond)
2. Anti-speculatiebeding / zelfbewoningsplicht (woning mag niet binnen 3 jaar
worden verkocht of verhuurd)
3. Ouderdomsclausule
4. Asbestclausule (alle woningen vóór 1993)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 107
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 107
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer