Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Op zoek naar jouw droomhuis in een kindvriendelijke buurt, dichtbij het bruisende centrum? Deze ruime eindwoning in Lisserbroek is de perfecte plek voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Met vier slaapkamers, een rustige omgeving en alle voorzieningen binnen handbereik, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor comfortabel en stijlvol wonen. Laat je verrassen door de ideale ligging en het gezellige karakter van deze woning. Deze kans wil je niet missen!

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING
- Ruime woning in Lisserbroek – Geniet van alle ruimte die je nodig hebt in deze goed ingedeelde eindwoning.
- Eindwoning in een rustige wijk – De perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van alledag.
- Centrum van Lisserbroek op loopafstand – Winkels, restaurants en cafés zijn binnen een paar minuten bereikt.
- Nabije uitvalswegen binnen bereik – Handig gelegen nabij de A44, waardoor je snel op weg kunt.
- Kindvriendelijke buurt – Ideaal voor jonge gezinnen dankzij de veilige en rustige omgeving.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Als je op zoek bent naar een huis dat alles heeft, dan zit je hier goed. Deze prachtige eindwoning in Lisserbroek voldoet aan al je wensen. Zodra je binnenkomt, voel je je direct thuis. De ruime woonkamer baadt in het licht, dankzij de grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de groene omgeving. Perfect om na een lange dag heerlijk te ontspannen met een goed boek of een film.

De open keuken is van alle gemakken voorzien en ideaal voor het bereiden van culinaire hoogstandjes. Denk aan moderne apparatuur, voldoende werkruimte en een gezellige eethoek waar je samen kunt genieten van een goed ontbijt of een uitgebreid diner.

De vier ruime slaapkamers bieden ieder gezinslid voldoende privacy en comfort. De master bedroom is een oase van rust, met genoeg ruimte voor een kingsize bed en een inloopkast. De overige slaapkamers zijn perfect voor kinderen, gasten of als thuiskantoor. De badkamer is modern en functioneel ingericht, met een luxe douche en een groot wastafelmeubel.

De tuin is een waar paradijs voor zowel kinderen als volwassenen. Hier kun je de zomerdagen doorbrengen met barbecues, spelletjes en tuinfeestjes. De groene omgeving zorgt voor een serene en ontspannen sfeer, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in een veilige omgeving.

De ligging van de woning is ideaal. Het centrum van Lisserbroek, met zijn gevarieerde winkel- en horeca-aanbod, ligt op loopafstand. Even een boodschap doen of een terrasje pakken is dus zo gedaan. Ook voor het openbaar vervoer zit je goed: opstappen in Lisserbroek is een fluitje van een cent en binnen vijf minuten ben je op de A44, waardoor je snel en eenvoudig overal naartoe kunt.

Deze woning is bijzonder geschikt voor jonge gezinnen dankzij de kindvriendelijke buurt. Er zijn voldoende speelgelegenheden en veilige straten waar kinderen vrij kunnen spelen. Ook voor tweepersoonshuishoudens biedt deze woning volop mogelijkheden, met ruimte voor een thuiskantoor of extra hobbykamer.

BIJZONDERHEDEN
- Regeling voor sociale huurders van Ymere / woningbouwvereniging in Amsterdam of de MRA Amsterdam (makelaar vertelt hier meer over);
- Projectnotaris van toepassing: Gopisingh van Os notarissen te Hoofddorp;
- Energielabel D
- Verkoop onder voorbehoud, totdat alle partijen hebben getekend;
- De volgende artikelen worden opgenomen in de koopovereenkomst:

  1. Onderhoudstoestand woning (voormalige huurwoning - verkoper nooit gewoond);
  2. Anti-speculatiebeding / zelfbewoningsplicht (woning mag niet binnen 3 jaar worden verkocht of verhuurd);
  3. Ouderdomsclausule;
  4. Asbestclausule (alle woningen vóór 1993)


HOOFDPUNTEN UITGEBREID
Deze ruime woning in Lisserbroek biedt alles wat je zoekt. Als eindwoning in een rustige wijk, ben je verzekerd van privacy en rust. Het bruisende centrum van Lisserbroek, met zijn winkels en horecagelegenheden, is op loopafstand. Nabijgelegen uitvalswegen zoals de A44 zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid, en de kindvriendelijke buurt is perfect voor jonge gezinnen. De woning biedt vier slaapkamers, een ruime woonkamer, een moderne keuken en een gezellige tuin – allemaal aspecten die bijdragen aan een comfortabel en stijlvol leven.

Oproep tot actie:
Wil je dit juweeltje met eigen ogen zien? Aarzel niet en plan direct een bezichtiging via onze website! Deze kans wil je niet laten liggen..

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 356

Overige

Perceel oppervlakte 171
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 356

Overige

Perceel oppervlakte 171
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer