Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op: het betreft een bieden vanaf prijs.
ONTDEK JOUW STARTERSDROOM AAN DE POOLSTER
Stel je voor: je eerste eigen plek, een sfeervolle maisonnette waar de zonnestralen speels binnen dansen, gelegen in het hartelijke Hoorn.  Poolster 65 is een canvas voor jouw woonwensen. Voorzien van kunststof ramen en kozijnen met HR++ glas, twee slaapkamers, een zeer ruime berging en een ruim balkon dat uitnodigt tot zomerse avonden onder de sterrenhemel.  Dit is jouw kans om te starten met een thuis dat echt van jou is.
HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Toplocatie: Winkelcentrum, stadsstrand en centrum van Hoorn op een steenworp afstand.
- Maisonnette: Verdeeld over twee verdiepingen biedt deze woning het gevoel van een huis, met de gemakken van een appartement.
- Twee Slaapkamers: Of je nu een thuiswerkplek nodig hebt of droomt van een walk-in closet, de ruimte is er.
- Balkon: gelegen op het noordoosten. Geniet van je eigen balkon waar je de dag begint met koffie en eindigt onder de sterren.
- Kunstof ramen en kozijnen achterzijde woning, voorkant hout: Prima onderhouden maisonnette.
EEN THUIS WAAR JOUW VERHAAL BEGINT
Stap binnen in een wereld waar jouw woonfantasieën tot leven kunnen komen. Poolster 65 is niet zomaar een appartement; het is een belofte van nieuwe herinneringen, een plek die wacht op jouw persoonlijke touch. De maisonnette strekt zich uit over twee verdiepingen, een zeldzaamheid die de charme van een eengezinswoning combineert met het gemak van appartementsleven. 
De woonkamer, badend in natuurlijk licht, nodigt uit tot ontspannen avonden en gezellige diners. De keuken, jouw culinaire speelveld, biedt alle ruimte om te experimenteren met smaken en recepten. En dan de slaapkamers – jouw oase van rust, waar de stilte van de nacht je omarmt en de ochtendzon je zachtjes wekt.
Het balkon, een heerlijk plekje. Hier geniet je van de vrijheid van buiten met de privacy van thuis. Zie jezelf al zitten met vrienden, lachend, proostend, terwijl de zon langzaam achter de horizon zakt?
VEILIG EN ZORGELOOS WONEN MET HEIMSTADEN
Bij dit appartement van Heimstaden ben je verzekerd van een solide basis en duidelijke voorwaarden. De ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule en AVG zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. En met de projectnotaris van Heimstaden is zelfs het papierwerk een fluitje van een cent.
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen, leven en genieten in Poolster 65? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Pak je telefoon, stuur ons een bericht en plan jouw bezichtiging. Dit is het moment om de regie in eigen handen te nemen en jouw woonavontuur te starten. Wacht niet langer, jouw toekomst begint hier en nu!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 301

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 301

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn