Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit totaal gerenoveerde hoek-appartement van circa 119 m² is op een geweldige locatie aan het Hoornse Hop gelegen op de 1e verdieping (dus de 2e woonlaag) met 2 (voorheen 3) slaapkamers, een inloopkast, 2 badkamers en een mega woonkamer met kookeiland en toegang tot het zonnige terras. De eigen inpandige garage en extra berging bevinden zich in de kelder van het complex.

Het appartement is gelegen aan het einde van het in het jaar 2000 opgeleverde complex De Paerel aan de uiterste rand van het Hoornse Hop en de Grashaven Jachthaven, tevens op loopafstand van de historische en gezellige Hoornse binnenstad met alle voorzieningen en horeca (zonder daar verder last van te ondervinden).

Wij starten de verkoop met een Open-Huis OP AFSPRAAK op vrijdag 19 juli van 16.00 tot 18.00 uur & ZATER-dag 20 juli van 10.00 tot 12.00 uur.
Bel ZATER makelaardij om een afspraak in te plannen voor het Open-Huis.
Voor elke bezichtiging zal een half uur worden ingepland.

Een bod brengt u t.z.t. uit via de website van Eerlijk Bieden.
* Stuur een e-mail naar ZATER makelaardij en vraag uw eigen inlogcode aan bij de makelaar.
* Daarmee krijgt u tevens toegang tot de Dataroom met alle relevante informatie over het appartement.

DISCLAIMER: deze tekst heeft de makelaar zelf geschreven en is dus zonder gebruik van AI gegenereerd, het kan daarom zijn dat er een menselijke foudt in de tekst staat, ook moet u er rekening mee houden dat u een vriendelijke makelaar aan de lijn krijgt als u belt, tijdens het Open-Huis zal diezelfde makelaar in het appartement aanwezig zijn om al uw vragen direct te beantwoorden.


De entree van het gebouw is aan de Noordzijde met een intercom / beltableau op straatniveau, binnen treft u een luxe hal met een natuurstenen vloer, er is toegang tot het trappenhuis en de lift die u recht voor de deur van het appartement brengt.

Overloop met meterkast:
Op de eerste verdieping (tevens 2e woonlaag) treft u een ruime overloop aan die u met slechts 2 andere buren deelt, hier bevind zich ook de eigen afsluitbare meterkast.

Entree appartement:
In de ontvangsthal krijgt u al rap het gevoel dat het geen doorsnee appartement is waar u binnen komt. De vloer is een gebleekte en geborstelde eiken vloer, die het gevoel van rust, ruimte en luxe onderstreept.

Pantry / Technische ruimte:
In de gang is een bergruimte / pantry die plek bied aan de vernieuwde CV installatie met vloerverwarmingsunit, de mechanische ventilatie, de wasmachine en droger en uiteraard is er ruim plek door de extra legplanken voor de praktische dagelijkse spullen, boodschappen en kleding / jassen.

Toiletruimte / 2e badkamer:
Waar normaal gesproken de toiletruimte is, treft u nu een verrassend grote 2e (gasten) badkamer aan die volledig is betegeld en voorzien van een hangend toilet, een inbouw stortdouche met thermostaatkraan en extra handdouche, een glazen scheidingswand en een wastafel met verwarmde spiegel. De verlichting gaat hier automatisch aan (en uit) en kan gedimd worden met behulp van het Philips HUE systeem.

Inloopkast / kleine slaapkamer:
De kleinste slaapkamer is gedeeltelijk gebruikt om de 2e badkamer te realiseren, deze kamer doet nu dienst als riante inloopkast met daglichtinval maar kan bijvoorbeeld ook als kantoor ruimte gebruikt gaan worden.

Slaapkamer met ensuite badkamer:
De grote slaapkamer (3.99 x 3.92 Mtr.) grenst aan de inloopkast aan het einde van de gang, heeft veel daglichtinval, de kozijnen zijn voorzien van luchtroosters en via de schuifdeur betreed u uw eigen grote volledig betegelde badkamer die is voorzien van een hangend toilet, een tweetal inbouw stortdouches met thermostaatkraan en 2 extra handdouches, 2 glazen scheidingswanden, een hangkast en een mega wastafelmeubel met verwarmde spiegel en veel extra bergruimte.
De verlichting gaat ook hier automatisch aan (en uit) en kan gedimd worden met behulp van het Philips HUE systeem.

2e slaapkamer:
Ook de 2e slaapkamer is best groot (3.59 x 3.32 Mtr.) hier treft u wederom veel daglichtinval aan, de kozijnen zijn hier ook voorzien van luchtroosters.

Woonkamer met open keuken en kookeiland:
De gebleekte en geborstelde eiken vloer is hier doorgelegd, er zijn geen radiatoren in het zicht maar er is vloerverwarming aangelegd door het hele appartement, het uitzicht is werkelijk adembenemend, niet te hoog, niet te laag …. precies goed, je kijkt uit over het Hoornse Hop en ziet in de verte het stadsstrand en de schouwburg.
Door de vele kozijnen stroomt het daglicht hier naar binnen en voelt de ruimte nog groter.
De keuken is voorzien van een iets vergroot werkblad met een Grohe Blue kraan (gekoeld en bruisend water rechtstreeks uit je keukenkraan) verder is er een inbouw oven-steamer, een combimagnetron, een vaatwasser met handige comfortlift en een koel-vries kast met ijsblokjes maker. In de bergkasten bevinden zich o.a. de waterkoker en koffiemachine in een handige uitrekbare lade waardoor alles netjes bij elkaar staat en niet in het zicht op het werkblad.
Het kookeiland is voorzien van een 4 pits inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging, er is veel ruimte in de brede lades en aan de woonkamerzijde is het eiland ingericht als eetbar voor 4 personen.
Het gedeelte naast het kookeiland is de meest ideale plek voor een ruime eettafel.

Terras / balkon:
Aan de waterzijde (op het zonnige westen gelegen) bevind zich het ruime balkon / terras (van circa 6.49 x 2.71 Mtr.) dat is voorzien van composiet vlonderplanken, hier kunt u dagelijks genieten van de ondergaande zon. Er zijn meerdere elektra punten in de muur en het plafond aanwezig. Het balkon is geheel afsluitbaar d.m.v. een glazen schuif / kantel wand waardoor het gehele uitzicht benut blijft als de pui open staat. Dus ook als er wat wind staat kunt u hier heerlijk genieten van het uitzicht.

Garage en berging:
In de kelder van het gebouw (met de lift te bereiken) bevindt zich een eigen ruime en afsluitbare inpandige garage en er is ook nog een eigen separate en afsluitbare berging, de afmetingen zijn slechts bedoeld als een indicatie en moeten niet als exacte/ juiste maten worden gezien.

Energielabel:
Voor dit appartement is een energielabel B afgegeven.

Servicekosten:
De maandelijkse servicekosten zijn € 209,57

Inhoud:
Circa 300 m3.

Gebruiksoppervlakte Wonen:
Circa 119 m2.

Gebouwgebonden buitenruimte:
Circa 16.5 m2. (terras / balkon)

Overige inpandige ruimte:
Circa 25.5 m2. (circa 17.46 m2. garage en 8 m2. aan extra berging in de kelder).

Kadastrale gegevens:
Gemeente Hoorn sectie: A perceel: 5810 appartementsrecht: A7 (appartement) en A23 (garage en berging)

Bouwjaar:
2000

Meterkast:
Voorzien van 11 groepen en een aardlekschakelaar.

CV installatie / Vloerverwarming:
Remeha Calenta Ace 40L. - CW6 - combiketel, bouwjaar 2018.

Warmwatervoorziening:
Via de CV Combiketel.

Isolatie:
Er is tijdens de bouw van het complex volledige isolatie toegepast en HR++ glas aangebracht.
Vanwege het bouwjaar 2000 kunnen hier de ramen nog gewoon geopend worden, tezamen met de luchtroosters en de mechanische ventilatie kan hier dus fijn geventileerd worden.

Oplevering:
De oplevering is in goed overleg, als richtdatum kan de overdracht eventueel plaatsvinden op 12 augustus 2024, of later in overleg.

Bijzonderheden:
Het afwerkingsniveau in het hele appartement is van hoog niveau.
Omdat het een hoek appartement is heeft u meer privacy en daglichtinval.
Alle verlichting is te dimmen met behulp van het Philips HUE LED (smart lighting system).
De wanden en de plafonds zijn voorzien van strak stucwerk, tezamen met de doorgelegde gebleekte en geborstelde eiken lamel-parketvloer maakt dit het geheel tot een begerenswaardig en verhuis klaar gelijkvloers appartement.
Eigen ruime garage en extra berging in de kelder van het complex.
De Remeha CW6 combiketel heeft een ingebouwd 40 liter voorraadvat en levert daardoor direct veel warm water (24 liter per minuut) waardoor de 3 stort-douches ook echt als zodanig kunnen worden ervaren.
De lift brengt u recht voor de entree van het appartement.
De Grashaven / jachthaven is net als de kapsalon ‘de Kapperij & Beauty Company’ echt net om de hoek gelegen.
Parkeren kan met een vergunning aan / langs de weg of betaald op het parkeerpleintje aan het einde van het Visserseiland.
Wonen doet u hier op loopafstand van het gezellige centrum van Hoorn met de bekende winkelstraten, restaurants, bars, stadsschouwburg / theater, Vue bioscoop, het nieuwe stadsstrand en het NS Station Hoorn kortom openbaar vervoer met Intercity, Sprintertreinen en busverbinding naar steden in heel Nederland. Tevens slechts 32 minuten van Amsterdam gelegen.
Een heus totaal gerenoveerd en van alle luxe voorzien - 2 bedroom 2 bath apartment - in het bruisende Hoorn dat zomaar van u kan worden, kom kijken!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 17
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2018
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 17
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2018
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zater Makelaardij