Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

GEZELLIGE GEZINSWONING IN HAARLEM

Ben je op zoek naar een fijn huis in een rustige, kindvriendelijke buurt? Deze royale eindwoning met vier slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden, gelegen aan de oostkant van Haarlem, biedt alles wat een twee persoonshuishouden of jong gezin nodig heeft. Met scholen, kinderopvang en het bruisende stadscentrum op slechts 10 minuten fietsen, is dit een ideale plek om te wonen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE WONING

Royale Eindwoning: Vier slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden.
Kindvriendelijke Buurt: Gelegen aan de oostkant van Haarlem, dichtbij scholen en kinderopvang.
Goede Bereikbaarheid: 10 minuten fietsen naar het stadscentrum en het centraal station. Het NS-station Haarlem-Spaarnwoude ligt op loopafstand.
Dichtbij Natuur: Strand en duinen bereikbaar binnen 30 minuten fietsen.
Praktische Indeling: Lichte woonkamer met open keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping, en een tweede verdieping die naar wens kan worden ingedeeld.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

De ruime hal geeft toegang tot het toilet en de lichte woonkamer, waar grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. De open keuken aan is gelegen aan de voorzijde en biedt voldoende ruimte om te koken.

Via de woonkamer bereik je de zonnige tuin op het zuiden, ideaal voor ontspanning en gezellige momenten met familie en vrienden. De tuin heeft een stenen berging voor het opbergen van fietsen en tuinmeubilair.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met een ligbad/douche en een wastafelmeubel. De tweede verdieping is momenteel een open ruimte en kan worden ingedeeld naar eigen wens, bijvoorbeeld als extra slaapkamer of thuiskantoor. Het is mogelijk om deze ruimte te verdelen in twee slaapkamers.

De woning ligt in een kindvriendelijke buurt met diverse scholen en kinderopvang in de nabijheid. De uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Het bruisende centrum van Haarlem met zijn winkels, restaurants en culturele voorzieningen ligt op slechts 10 minuten fietsen. Voor natuurliefhebbers zijn het strand en de duinen binnen 30 minuten fietsen bereikbaar, perfect voor een dagje uit.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Deze woning is ideaal voor een jong gezin of een stel dat op zoek is naar ruimte en comfort in een kindvriendelijke omgeving. Met vier slaapkamers, een lichte woonkamer met open keuken, en een zonnige tuin op het zuiden biedt deze woning alles wat je nodig hebt. De nabijheid van scholen, kinderopvang en uitstekende verbindingen naar grote steden maakt het plaatje compleet.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 394

Overige

Perceel oppervlakte 120

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 394

Overige

Perceel oppervlakte 120

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem