Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke kans! Jouw droomhuis komt na 23 jaar in de verkoop.

INLEIDING
Welkom bij de parel van de Indische buurt van Heemstede! Deze unieke vrijstaande (voormalige fruitkwerkers)woning is een geweldige kans voor jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen, en ondernemers die een perfecte balans zoeken tussen wonen en werken. Met zijn charme, vrijstaande ligging, eigen oprit, riant souterrain en een zonnige achtertuin op het zuidwesten, biedt dit huis alles wat je nodig hebt. Dit prachtige huis combineert het beste van twee werelden: de authentieke schoonheid van originele details, maar wel zo veel mogelijk naar de eisen van deze tijd. Zo is vrijwel overal dubbel glas gemonteerd en dak- muur- en vloerisolatie toegepast. Hierdoor voldoet de woning helemaal aan de woonwensen anno 2024. Denk bijvoorbeeld aan de honderd jaar oude glas-in-lood koepel die je terugbrengt naar de tijd dat er nog fruitboomgaarden en druivenkassen aan de Laan van Insulinde stonden en die aan de buitenkant beschermd wordt door een moderne, maar authentiek vervaardigde glazen constructie.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Veel karakter: Dit huis barst van de originele details en authentieke charme, met veel glas in lood, paneeldeuren, betegeling, etc.
- Vrijstaand met eigen oprit: Geniet van de rust en privacy van een vrijstaande woning met je eigen oprit en garage.
- Zonnige achtertuin: De woning beschikt over een riante zij- en achtertuin. Ideaal voor gezinnen die houden van het buitenleven
- Perfect voor wonen en werken: Deze woning biedt genoeg ruimte om je bedrijf aan huis te runnen.
- Historische waarde: Dit huis is rond 1920 gebouwd in opdracht van Anton Peter Audretsch.
- Bijzondere glas-in-lood koepel van 100 jaar oud: Een verborgen parel met prachtige fruit- en druivenrankmotieven, gesigneerd door galerie Prinsenhof in Delft.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze prachtige woning waar klassieke charme en moderne gemakken samenkomen. De hal verwelkomt je met een originele granitovloer en een mooi glas-in-lood raam dat een warm lichtspel creëert. De ruime woonkamer-en-suite, met hoge plafonds en sierlijke kroonlijsten, is perfect voor gezellige avonden met familie of vrienden. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, waardoor de ruimte altijd licht en luchtig aanvoelt. Het suitestel met drie suitekasten is origineel, net zoals de twee schouwen.

De woonkeuken is een paradijs voor thuiskoks. Met klassiek ogende Falcon fornuis, een groot werk blad en uitzicht op de achtertuin, nodigt deze ruimte uit om heerlijke maaltijden te bereiden. Het multifunctionele souterrain is ideaal als garage, kantoor, speelkamer, hobby- of fitnessruimte – de keuze is aan jou.

De besloten achtertuin op het zuidwesten is een groene oase van rust. Geniet van lange zomerdagen met familie en vrienden, barbecueën of gewoon ontspannen met een boek onder de walnotenboom. De tuin is zorgvuldig ontworpen met bloeiende planten, volwassen bomen en een tuinmuur die het grote terras scheidt van het gazon.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met unieke charme. De master bedroom heeft prachtig uitzicht op de tuin. De badkamer, bereikbaar vanaf de overloop, heeft een inloopdouche en een authentieke wastafel – perfect voor gezinnen.

De verborgen parel van deze woning is de honderd jaar oude glas-in-lood koepel. Deze unieke feature zorgt voor een magische sfeer en herinnert aan de rijke geschiedenis van de locatie. De koepel met fruit- en druivenrankmotieven verwijst naar de oude fruitboomgaarden en druivenkassen die bij deze fruitkwekerswoning hoorden. Het is een stukje erfgoed dat deze woning extra speciaal maakt.

HOOFDKENMERKEN UITGELICHT
Deze karakteristieke woning, gebouwd in opdracht van fruitkweker Anton Peter Audretsch, ademt historie en charme. Met een eigen oprit, 3 ruime slaapkamers, een riante woonkamer-en-suite, zonnige achtertuin op het zuidwesten en een veelzijdig souterrain, biedt het de perfecte balans tussen wonen en werken. De honderd jaar oude gesigneerde glas-in-lood koepel is een unieke en betoverende toevoeging.

PRIKKEL DE ZINTUIGEN EN OPROEP TOT ACTIE
Voel de charme van het verleden en de luxe van nu in deze bijzondere woning. Laat het warme zonlicht je huid strelen terwijl je in de tuin ontspant, ruik de geur van versgemaaid gras en bloeiende bloemen, proef de vrijheid van ruimte en privacy, hoor het gelach van je kinderen spelend in de buurt met veel jonge gezinnen, en zie de schittering van de glas-in-lood koepel die je terugvoert naar vervlogen tijden. Dit huis is meer dan een thuis; het is een beleving. Wacht niet langer en plan vandaag nog je bezichtiging. Beleef het zelf en laat je verrassen!

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 204
Inhoud woonhuis 1031

Overige

Perceel oppervlakte 530
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 204
Inhoud woonhuis 1031

Overige

Perceel oppervlakte 530
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem