Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Bezoek onze website.

EXCLUSIEF WOONCOMFORT IN MONUMENTAAL GRACHTENPAND

Dit hoogwaardig afgewerkte appartement met een vloeroppervlakte van ruim 100 m2 aan de Prinsengracht biedt de perfecte balans tussen historische charme en hedendaags wooncomfort. Geschikt voor de stadsmens die de dynamiek van Amsterdam wenst te combineren met een rustige en stijlvolle leefomgeving. Ervaar de luxe van ruim wonen met alle gemakken van de binnenstad binnen handbereik.

HIGHLIGHTS VAN HET APPARTEMENT

INSTAPKLAAR: Dit comfortabele appartement op de tweede verdieping van een prachtig grachtenpand. In het midden van de stad heb je jouw eigen oase van rust, met de voordelen van modern woongenot.
VEEL LEEFRUIMTE: Ruim 100 m2 aan woonoppervlakte en veel natuurlijk licht creëren een ruimtelijke beleving.
UITGEBREIDE KEUKEN: Een royale woonkeuken, voorzien van alle luxe, staat garant voor culinaire en sociale gelegenheden.
KWALITATIEVE AFWERKING: Een royale woonkeuken, voorzien van alle gemakken, en een moderne badkamer waar comfort voorop staat.
COMFORT: Het appartement is gelegen in een monumentaal pand met gemakken zoals een lift en gezamenlijke fietsenberging. Daarnaast is het pand gelegen op eigen grond.
CENTRALE LOCATIE: De woning is gesitueerd in het hart van de Amsterdamse grachtengordel, op loopafstand van diverse culturele en sociale voorzieningen.

Bij binnenkomst in dit appartement wordt direct duidelijk dat authenticiteit en moderniteit hand in hand gaan. De leefruimten zijn speels ingedeeld en verdeeld over twee verdiepingen, waarbij elke ruimte zorgvuldig is ontworpen om de historische details van het pand te omarmen, terwijl tegelijkertijd wordt voldaan aan de verwachtingen van hedendaags wonen.

De centraal gelegen woonkeuken is het kloppend hart van dit thuis; een plek van samenzijn en culinair genot. Door de hoge plafonds en grote raampartijen baadt de gehele ruimte in licht, wat bijdraagt aan een gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid. In de comfortabele en knusse woonkamer heerst een serene rust, waarbij de kwaliteit van de afwerking in elk detail zichtbaar is.

Beide slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen, waardoor het hier aangenaam rustig is. De moderne badkamer is voorzien van een dubbel wastafelmeubel met spiegel, designradiator en een grote inloopdouche.

De woning is gelegen midden in het centrum, op de Amsterdamse grachtengordel. Vanuit hier ben je op loopafstand van het Leidseplein, Leidsegracht, Spiegelgracht en vele bezienswaardigheden. Trams en bussen stoppen om de hoek en vanaf de Vijzelgracht kun je je verplaatsen middels de Noord Zuidlijn. Het Rijksmuseum en het Vondelpark bevinden zich in de zeer nabije omgeving.

BIJZONDERHEDEN

- Woonoppervlakte 80 m2 (NEN2580-rapport aanwezig);
- Vloeroppervlakte ruim 100 m2;
- Bouwjaar 1904;
- Lift aanwezig;
- Hoogwaardige afwerking;
- Royale en luxe woonkeuken met hoge plafonds;
- Twee slaapkamers;
- Gelegen op eigen grond;
- Monumentaal pand;
- Actieve VVE;
- Servicekosten €249 per maand;
- Gemeenschappelijke fietsenberging;
- Centraal gelegen in het centrum van Amsterdam;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1904
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1904
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 343

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1904
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1904
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 343

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum