Peter Brouwers Makelaardij
Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze uitstekend onderhouden hoekwoning in de kindvriendelijke wijk Maaspoort is volledig voorbereid op de toekomst. De woning is over de gehele breedte uitgebouwd en beschikt over een praktijkruimte, ruime berging, een grote carport en een fraai aangelegde tuin met terrasoverkapping.

Met maar liefst 35 zonnepanelen, een 9,2 kW thuisbatterij en een elektrisch verwarmbaar warmwatervat dat wordt verwarmd door zonne-energie, is dit wellicht de meest duurzame woning in Maaspoort! Het hybride verwarmingssysteem biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen gas en elektriciteit, of beide, voor het verwarmen van de woning. Daarnaast zijn de woonkamer en bijna alle slaapkamers voorzien van airco-units die zowel kunnen koelen als verwarmen, waardoor de woning vrijwel volledig elektrisch verwarmd kan worden (ook via de radiatoren, die op het warmwatervat zijn aangesloten). Hierdoor zijn de energiekosten extreem laag.

De woning biedt veel ruimte en comfort, met een aparte praktijkruimte die ideaal is voor werk aan huis, en een overkapt terras waar u het hele jaar door van de tuin kunt genieten. Dankzij de rustige ligging in een kindvriendelijke wijk en de combinatie van duurzaamheid en wooncomfort, is dit een woning die klaar is voor de toekomst. Plan een bezichtiging en laat u verrassen door wat deze unieke woning te bieden heeft.


Indeling
Entreehal met meterkast (nieuwe groepenkast, zeer uitgebreid en modern) en luxe afgewerkte toiletruimte (wandcloset en fonteintje, vloer en wanden geheel uitgevoerd met modern tegelwerk). In de entreehal valt meteen de fraai vormgegeven verwarmingsradiator op.

De ruime woonkamer (samen met de open keuken circa 42 m2) is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd; hierdoor is een heerlijk grote leefruimte ontstaan met een open keuken en ruime opstelling voor een zithoek en een eethoek.
De woonkamer is netjes afgewerkt met o.a. een prachtige, 'warme' massief eikenhouten planken vloer.
De wanden zijn strak afgewerkt met Spachtelputz en glad stucwerk en het plafond is uitgevoerd met mooi schuurwerk en voorzien van inbouwspots. Een handige trapkast zorgt voor extra bergruimte (hier is ook de waterontharder geplaatst).

In de woonkamer is een pellet-CV-kachel geplaatst, die extra warmte geeft aan de woonkamer, indien gewenst.
De verwarming geschiedt door middel van moderne (recent vernieuwde) radiatoren en een vloermodel airco binnenunit (Panasonic).
Daardoor heb je ook heerlijke verkoeling in de warme zomerse dagen.

De moderne, strak vormgegeven keuken is aan de voorzijde van de woning geplaatst. Van hieruit heb je een prachtig vrij uitzicht op groen, bomen en waterpartij.

De keuken (2019) is geplaatst in 2 aanrechtblokken, uitgevoerd in MDF hoogglans en voorzien van diverse boven-, onderkasten, laden en een composieten werkblad.
De keuken is voorzien van een grote koelkast, vrieskast, combi oven/magnetron/stoomoven, vaatwasmachine, inductiekookplaat, afzuigkap en een Quooker heetwaterkraan (deze alles-in-1-kraan zorgt voor 100 graden kokend, warm, koud, gekoeld en/of gekoeld bruisend water!).
De gietvloer in de keuken is voorzien van elektrische vloerverwarming (met timer te bedienen).
Ook in de keuken is een fraaie designradiator geplaatst.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de luxe badkamer.
De slaapkamers zijn netjes afgewerkt met moderne pvc-vloeren (in visgraat motief gelegd) en zijn voorzien van mooie paneeldeuren.

Omdat de voorzijde van deze grote hoekwoning 'recht' loopt, zijn de kamers groter dan gebruikelijk, en dat merk je!
De voorste slaapkamer is op dit moment ingedeeld en in gebruik als kantoorruimte.
De 2 grote slaapkamers zijn voorzien van een airco unit. Dit zorgt op warme dagen voor verkoeling en evt. op koude dagen voor (elektrische) verwarming en geeft dus altijd een comfortabele temperatuur.
Maar ook de vernieuwde radiatoren zorgen voor meer dan voldoende warmte.
De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken (via modern, geïntegreerd solarsysteem) op de Velux dakramen en de ouderslaapkamer is voorzien van bergruimte onder de lage kap (net schuifdeuren netjes afgewerkt).
Ook de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

De luxe badkamer (ca 2014) is een ware lust voor het oog!
Deze modern afgewerkte badkamer geeft een gevoel van wellness met de grote en brede inloopdouche (met verzonken watergoot, stort-/regendouche en handdouche), welke is voorzien van een ingebouwde sunshower (2024); dit zorgt voor een ultieme beleving van relaxt douchen met de weldaad van warmte!
De badkamer is voorzien van een wandcloset en modern wastafelmeubel met 2 laden en bijbehorende spiegelkast met verlichting.
Een prachtige designradiator zorgt voor voldoende warmte in deze luxueus uitgevoerde badkamer.

Afmeting slaapkamers: (op 1,5 meter hoogte gemeten)
- slaapkamer 1: circa 2,40 x 2,10 meter
- slaapkamer 2: circa 3,43 x 3,00 meter
- slaapkamer 3: circa 3,54 x 3,00 meter.

2e verdieping
Via een vaste trap bereik je de 2e verdieping.
Deze verdieping is netjes afgewerkt met een voorzolder, waar je behalve de wasmachine en droger, ook de moderne technische apparatuur van deze woning aantreft achter 4 schuifdeuren, dus netjes aan het zicht onttrokken. Op de voorzolder is een wastafel geplaatst en bevindt zich de Itho Kli-max2 HR CV-ketel en mechanische ventilatie unit.
Boven de voorzolder is nog extra bergruimte gerealiseerd, via een laddertrap bereikbaar.

Naast de voorzolder heb je de beschikking over een grote zolderkamer.
Ook deze zolderkamer (afmeting ca 4,75 x 3,00 meter op 1,5 meter hoogte gemeten) is keurig afgewerkt met een PVC vloer (in visgraat-motief gelegd), airco en o.a. uitgevoerd met 2 fraaie Velux dakramen (met HR+++ glas), waarvan 1 is uitgevoerd als Velux Cabrio Balkonvenster.
Met dit vernuftige systeem heb je de beschikking over 2 dakramen, maar als je er 1 opent, heb je ineens een 'open' dakkapel ter beschikking. Handig en ziet er erg mooi uit!
De (recent vernieuwde) ramen aan de voorzijde zijn voorzien van shutters. Dit is een heerlijke slaapkamer, geheel afgewerkt, of evt. ook als kantoor-/hobbyruimte ideaal te gebruiken.


Techniek.
Op de voorzolder is een 400 liter voorraadtank CV-water geplaatst. Dit hybride systeem wordt naar keuze op gas of elektrisch verwarmd (gevoed door de zonnepanelen en evt. bijgevoegd via de pellet-CV-kachel in de woonkamer). Dit warmwatervat zorgt voor voorverwarming van de HR-combiketel.
Maar dit systeem gaat nog een stap verder; ook de wasmachine én de vaatwasmachine wordt hiermee gevoed met warm water, waardoor je veel minder elektriciteit verbruikt, om het water in de wasmachine en vaatwasmachine te verwarmen.

Het moge duidelijk zijn, dat door de huidige eigenaar hier heel erg goed is nagedacht over de verduurzaming.

Carport
Achter 2 (degelijk uitgevoerde en) afsluitbare poortdeuren is de grote carport te bereiken. Een fijne, overdekte ruimte om behalve een auto, ook veel meer zaken droog/overkapt neer te kunnen zetten. Zo staan hier ook 2 grote waterreservoirs, om het regenwater op te vangen.
Via deze carport bereik je de voormalige garage, die is omgebouwd tot praktijkruimte en berging.

De praktijkruimte (circa 3,48 x 2,41 meter) is volledig afgewerkt, voorzien van een keukenblok met boven- en onderkasten, spoelbak en close-in boiler (voor direct warm water). Moderne grindvloer met elektrische vloerverwarming (met Magnum timer) en een gasgevelkachel zorgen voor voldoende warmte.
Een Solatube zorgt voor daglichtinval in deze ruimte. Dit is een ideale ruimte voor iedereen, die een praktijk- of kantoorruimte aan huis zoekt!

Achter de praktijkruimte heb je de beschikking over een grote berging van circa 18 m2.
Je hebt hier ruimschoots voldoende opbergruimte voor bijv. het plaatsen van fietsen, tuinmeubilair en verdere spullen.
Een nagenoeg nieuwe 9,2 Kilowatt thuisbatterij zorgt er voor, dat overtollig opgewekte energie van de 35 zonnepanelen wordt opgeslagen.
's Avonds wordt dan deze energie weer gebruikt, zodat u dan geen stroom van het net hoeft af te nemen!

Dit zorgt voor een extreem laag energieniveau voor deze grote woning en hiermee is deze woning al voorbereid op de toekomst, als de salderingsmethode wordt beëindigd (planning: 2027).


Achtertuin
De achtertuin is netjes en vooral onderhoudsarm aangelegd met fraaie tegels (60 x 60 cm) met ingebouwde spotverlichting, een geïntegreerde regengoot. Een fraai vormgegeven regenton (vaas design) met geïntegreerde plantenbak en een moderne open haard, in cortenstaal uitgevoerd maken deze tuin helemaal af.

Aan de achterzijde is de tuin voorzien van een over de gehele breedte uitgevoerde terrasoverkapping (afmeting: circa 5,18 x 2,68 meter), voorzien van een straalkachel. Het is hier heerlijk vertoeven van heel vroeg in het voorjaar tot heel laat in het najaar.

Oprit en voortuin
De woning is voorzien van een eigen oprit, direct naast de woning, op eigen grond.
Daarnaast kun je gebruik maken van de ruime carport om de auto te parkeren. Dat is natuurlijk erg handig en veilig.

Nabij de woning (in de Schoenerstraat) zijn openbare parkeerplaatsen aanwezig, zodat uw bezoekers ook gemakkelijk en in de buurt kunnen parkeren.

Zonnepanelen
Deze woning is uitgevoerd met maar liefst 35 zonnepanelen. Deze zijn gefaseerd in 2018, 2020 en 2024 aangebracht.
De zonnepanelen hebben een vermogen van 300, 305, 345 en enkele zelfs 420 Wp per paneel en zijn voorzien van optimizers.
Dit zorgt voor een groot vermogen, dat gebruikt wordt om de woning te verwarmen, te koelen en te voorzien van warm water, terwijl er nauwelijks nog aan het energiebedrijf wordt betaald !

Bijzonderheden
* maar liefst 35 zonnepanelen
* warmtepomp airco's: split-unit met 4 binnenunits en 2 buitenunits
* over de gehele breedte uitgebouwd, dus grote leefruimte op de begane grond
* modern en luxe uitgevoerd sanitair en moderne keuken
* alle ramen op begane grond en 1e verdieping (en 2e verdieping voorzijde) voorzien van rolluiken
* grote carport en praktijkruimte
* fijne achtertuin met terrasoverkapping
* zinken hemelwaterafvoeren
* dakpannen (achterzijde dak) in juni 2023 geheel vernieuwd
* diverse ramen op 1e en 2e verdieping recent vernieuwd
* alle (moderne) raamstoffering blijft achter
* buitenschilderwerk april 2024 uitgevoerd door schildersbedrijf
* prachtige ligging met vrij uitzicht.

Maatvoering
* woonoppervlakte: ca 112 m2
* oppervlakte praktijkruimte: ca 8 m2
* oppervlakte berging: ca 18 m2
* oppervlakte carport: ca 23 m2
* oppervlakte terrasoverkapping: ca 14 m2
* perceelsoppervlakte: 242 m2.

Energielabel
Voor deze woning is er een energielabel A+.

Ligging/omgeving
Deze woning is gelegen in de wijk Maasvallei II, een ruim opgezet deel van de Maaspoort. U treft hier veel groen- en waterpartijen aan in de wijk (zelfs recht voor deze woning).

De woonwijk is heel kindvriendelijk; basisscholen en kinderdagverblijf treft u op loop- en fietsafstand aan!
Sportaccommodaties, alsmede het recreatiegebied De Noorderplas zijn allemaal op steenworp afstand gelegen.
Het wijkwinkelcentrum Goulmy- en Baarplein is op loopafstand gelegen; u treft hier o.a. aan een Plus supermarkt, restaurant, snackbar, kapsalon en fysiotherapeut. En op slechts enkele meters vindt u een Praxis bouwmarkt.
Maar ook het grotere (overdekte) winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage is op fietsafstand gelegen en dus snel en gemakkelijk bereikbaar. Hier treft u een ruim aanbod aan qua winkels en horecagelegenheden met o.a. 2 supermarkten, opticiens, drogisterijen, bakker, boekhandel en een Hema.

U bereikt de Maaspoort snel en gemakkelijk, zowel met de eigen auto als ook met het openbaar vervoer.
Bushalten zijn nabij gelegen, met o.a. verbindingen richting het station en stadscentrum.

Wonen in dit deel van de Maaspoort is wonen in een veelzijdige woonwijk. U zult zich er snel thuis voelen!


Algemeen
Deze brochure (met indelingstekeningen) is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 405
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel A+
Eigen grond Ja
Hoekwoning Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 242
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Dak opmerking dakpannen 2023 vernieuwd
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 405
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel A+
Eigen grond Ja
Hoekwoning Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 242
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Dak opmerking dakpannen 2023 vernieuwd
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Peter Brouwers Makelaardij