Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op unieke locatie, vlakbij het bruisende centrum van Son, op de eerste verdieping van het kleinschalige appartementencomplex 'Vijverhof' ligt dit fijne 3-kamer appartement met o.a. een woonoppervlakte van ca. 94 m², fraai uitzicht, 2 slaapkamers, balkon en eigen overdekte parkeerplaats op het afgesloten buitenterrein.

Indeling begane grond: Overdekte entree met toegang tot hal. Binnenkomst in de centrale hal met brievenbussen, bellentableau en videofooninstallatie. Vanuit de centrale hal toegang tot trappenhuis en achtergelegen binnenterrein. Trappenhuis met lift.

Indeling appartement 1e verdieping: Entree via overdekte galerij. Binnenkomst in royale hal, welke toegang geeft tot alle vertrekken in het appartement. Meterkast met o.a. 8 groepen en glasvezelaansluiting. Slaapkamer 1, van ca. 14 m², gelegen aan de galerijzijde. Slaapkamer 2 ligt tevens aan de galerijzijde en is ca. 7 m². Volledig betegelde badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel. C.v.-/bergruimte met opstelling c.v.-ketel (Nefit, bouwjaar 2015), unit mechanische ventilatie en aansluiting voor wasmachine. Volledig betegelde toiletruimte met wandtoilet en fonteintje. Sfeervolle woonkamer met fraai uitzicht en toegang tot balkon. Overdekt balkon van ca. 11 m² met uitzicht op de vijver. Open keuken, met inrichting in hoekopstelling voorzien van inductiekookplaat, spoelbak, afzuigkap, combimagnetron-/oven en koelkast.

3e Verdieping: Op de 3e verdieping bevindt zich de eigen berging van ca. 12 m². Hier zijn tevens nog twee algemene bergruimtes aanwezig.

Buitenterrein: Op het volledig omsloten buitenterrein is de overdekte (eigen) parkeerplaats. Het buitenterrein is bereikbaar via de hoofdentree en via het op afstand bedienbare hek vanaf de straatzijde. Er is tevens een gezamenlijke fietsenberging.

Ligging: Het appartement is gelegen op unieke locatie, op loopafstand van alle voorzieningen in het centrum. Daarnaast heeft het een uniek uitzicht op de vijver en openbaar groen.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 284

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 284

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems