Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een schitterende, vrijstaande woning! Deze uitstekend verzorgde en uitgebouwde woning aan de Burgemeester Manderslaan in Zundert is met hoogwaardige materialen afgewerkt. De woning heeft een ruime, sfeervolle woonkamer en een volledig uitgeruste woonkeuken. Op de begane grond vind je een slaapkamer, terwijl de eerste verdieping plaats biedt aan drie extra slaapkamers, een luxe badkamer en een apart toilet. De prachtig aangelegde achtertuin, die in 2022 is vernieuwd, biedt volop privacy en is een heerlijke plek om te ontspannen.

Kortom: een prachtige vrijstaande woning. Hier ontbreekt het je zowel binnen als buiten niet aan ruimte en wooncomfort!

Als deze woning je interesse heeft gewekt, maken wij graag een afspraak voor een persoonlijke rondleiding door onze makelaar, zodat je deze charmante en perfect onderhouden woning zelf kunt ontdekken.

LIGGING
Deze woning bevindt zich op een aantrekkelijke en gewilde locatie in Zundert, langs de bekende Corso route.
De dorpskern van Zundert is op korte afstand en heeft volop mogelijkheden voor uw dagelijkse voorzieningen, evenals scholen en sportgelegenheden. Uitvalswegen naar Breda en Antwerpen zijn met ca 10 autominuten bereikbaar. Ook de prachtige bossen en vennen met diverse fiets- en ruiterpaden zijn op korte afstand bereikbaar.

BEGANE GROND
De woning heeft een uitnodigende uitstraling aan de voorzijde en heeft voldoende ruimte voor twee auto's op de naastgelegen oprit en ruime extra parkeerplaats. De ontvangsthal weerspiegelt de stijl van de woning en biedt een sfeervolle, ruime entree. Vanuit deze hal heeft u toegang tot zowel de woonkamer als de meterkast.

Bij binnenkomst in de woonkamer word je direct verwelkomd door een overvloed aan ruimte en licht. De grote raampartijen en de erker aan de voorzijde zorgen niet alleen voor een mooi uitzicht, maar ook voor een prachtige uitstraling van de woning. De gezellige sfeer wordt extra benadrukt door de sfeervolle houtkachel. De woonkamer biedt een elegante doorgang naar de woonkeuken via stijlvolle ensuite deuren. De vloer is bedekt met een fraaie eikenhouten parket, terwijl de wanden variëren tussen strak stucwerk en schoonmetselwerk. Het plafond is afgewerkt met moderne inbouwspots, die de ruimte extra verlichten.

De ruime woonkeuken profiteert van een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de grote ramen en openslaande tuindeuren, die een prachtig uitzicht bieden op de zorgvuldig aangelegde achtertuin.

De keuken is uitgerust met een stijlvol composiet aanrechtblad en biedt alle moderne gemakken, waaronder een royale koelkast en een combimagnetron. Wat echt in het oog springt, is het indrukwekkende 5-pits gasfornuis met oven, grill en bordenwarmer.
Het centrale spoeleiland is voorzien van een vaatwasser en een quooker kraan voor direct kokend water. De vloer is afgewerkt met vloertegels, de wanden zijn deels strak gestuct, deels voorzien van schoonmetselwerk en in het plafond zijn sfeervolle inbouwspots aangebracht.
In deze ruimte is ook een airco geïnstalleerd die geen buitenunit nodig heeft.

Vanaf de keuken bereik je de praktische bijkeuken, een slimme ruimte met een ingebouwde kast die voorzien is van aansluitingen voor zowel een wasmachine als een droger. Tevens is hier de c.v.-installatie netjes in weggewerkt.
Een extra keukenblok met een handige spoelbak voor nog meer gemak in deze bijkeuken.
Via de loopdeur heb je directe toegang tot de achtertuin.
Vanuit deze bijkeuken heb je toegang tot een extra kamer die perfect kan dienen als slaapkamer, ideaal voor wie de woning levensloopbestendig wil maken. Deze ruimte is uitgerust met een tegelvloer, strak gestucte wanden en moderne inbouwspots in het plafond. Via deze slaapkamer kun je bovendien de ruime, volledig afgewerkte bergzolder bereiken via een vlizotrap.

De hal aan de voorzijde van de woning is bereikbaar vanuit de woonkamer. Deze hal biedt toegang tot het toilet en de elegante eikenhouten trap die naar de eerste verdieping leidt.

Het toilet is ruim en uitgerust met een wandcloset en een handig fonteintje.

EERSTE VERDIEPING
De trap naar de eerste verdieping is vervaardigd uit eikenhout en de eerste treden zijn ingenieus ontworpen met verborgen lades voor extra opbergruimte.

Eenmaal op de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de luxe badkamer. Op deze verdieping, met uitzondering van de badkamer, ligt een fraaie eikenhouten parketvloer. Ook hier zijn de plafonds afgewerkt met inbouwspots.

De slaapkamer aan de voorzijde straalt luxe en sfeer uit. Met hoge plafonds die tot de nok reiken en zichtbare balken, creëert deze kamer een bijzonder gevoel van ruimte. In de vensterbank is een tv-lift ingebouwd en de drie ramen zijn voorzien van draai-/kiepfuncties voor optimale ventilatie en lichtinval. De praktische inbouwkast biedt voldoende opbergruimte.

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn vrijwel identiek in grootte. Eén van deze slaapkamers biedt toegang tot het ruime dakterras, een geweldige plek om van het uitzicht te genieten.

Het dakterras is afgewerkt met houten delen en voorzien van voldoende elektrische aansluitingen.

De badkamer ademt net als de rest van de woning pure luxe. Je vindt hier een vrijstaand ligbad op poten, een inloopdouche met een verkwikkende regendouche en een dubbele wastafel op een stijlvol badkamermeubel met dubbele spiegels. Het plafond is afgewerkt met inbouwspots en ingebouwde speakers.

Het separate toilet is deels betegeld en voorzien van een wandcloset.

Kom je nog bergruimte te kort? Geen probleem, via een vlizotrap op de overloop is de ruime bergzolder toegankelijk.

TUIN
De achtertuin, in 2022 vakkundig aangelegd door een hovenier, beschikt over prachtige terrassen met natuurstenen bestrating, een keur aan vaste planten, kunstgazon, voldoende waterpunten en sfeervolle verlichting. Daarnaast vind je er een handig houten schuurtje voor extra opslagruimte.
De tuin biedt voldoende privacy en is een geweldige plek om heerlijk te vertoeven!

BIJZONDERHEDEN
- Met hoogwaardige materialen uitgebouwde vrijstaande woning
- De woning in 2013/2014 geheel gerenoveerd en uitgebouwd
- De ramen aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens
- Aan de achterzijde zijn de ramen voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken
- Ruime sfeervolle woonkamer met houtkachel
- Woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
- Maar liefst 4 volwaardige slaapkamers waarvan 1 op de begane grond
- Luxe badkamer die is voorzien van alle gemakken
- De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming
- De woning is deels voorzien van airconditioning
- Gehele woning is voorzien van houten kozijnen met HR++ glas
- De woning is voorzien van bewakingscamera’s en alarminstallatie
- Energielabel A
- Royale zonnige achtertuin met veel privacy aangelegd in 2022
- Een oprit en parkeerplaats ideaal voor het parkeren van twee auto’s
- Hoog capaciteit autolader op aparte stroomgroep
- Perceel ca. 401 m2

Hoewel deze verkoopinformatie met grote zorg is samengesteld, is dit slechts een indicatie. Er kunnen in geval van afwijkingen geen rechten aan worden ontleend.





Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 197
Inhoud woonhuis 756
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 401
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 197
Inhoud woonhuis 756
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 401
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Huizenbemiddelaar c.s. Breda