Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige locatie in Zundert, bevindt zich deze unieke vrijstaande woning, met vrij uitzicht over een schitterend landschap.
Dit huis heeft ca. 200m2 woongenot en een fraai aangelegde voor- en achtertuin. De gasloze woning heeft aan de achterzijde een ruime serre met een schuifpui. Het huis beschikt o.a. over 4 slaapkamers en er is beneden ook de mogelijkheid tot het maken van een extra slaapkamer. Een badkamer en apart toilet zijn daar al aangebracht.

Het huis ligt aan de rand van het dorp: vanuit de voordeur is binnen enkele minuten de basisschool te bereiken, aan de achterzijde geniet men van het open landschap. Nog meer bosgebieden, de winkels, diverse sportaccomodaties, zwembad, restaurants en overige voorzieningen zijn op loop/fietsafstand.

INDELING

Begane grond
Entree met toegang tot de hal. In de hal bevindt zich de deels betegelde toiletruimte met zwevend toilet en een fonteintje. Al deze ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming. Onder de trap zit een kast die multifunctioneel wordt gebruikt, ook is er een trapopgang naar de eerste verdieping.

De moderne exclusieve keuken is voorzien van een luxe ingebouwde wijnklimaatkast van Liebherr met 2 temperatuur zones, moderne robuuste kraan, luxe kookplaat van Atag (Ingebouwde afzuiging), combi-oven van Atag, combimagnetron van Atag, koelkast van Miele, vaatwasser van Miele, Het keukenblad op het kookeiland is gemaakt van composiet en de lades & kasten zijn voorzien van licht eikenhout en zijn greeploos uitgevoerd. De keuken is ook voorzien van vloerverwarming.

Lichte riante woonkamer die voorzien is van een lichte pvc-vloer, met vloerverwarming. In de woonkamer staat een houtkachel en is er een riante serre, voorzien van een schuifpui. De bijkeuken is te bereiken via de woonkamer, die ook is voorzien van vloerverwarming.

Via de bijkeuken (incl. aansluitingen wasmachine & droger) is het kantoor op de begane grond te bereiken. Deze bevat ook een volledig betegelde toiletruimte, die voorzien is van een zwevend toilet, met fonteintje. Ook is er een volledig betegelde badkamer, met een luxe wastafelmeubel incl. 2 ruime waskommen, een inloopdouche en vloerverwarming. De kantoorruimte is ruim van opzet, bevat vele kasten en een airconditioning die kan verwarmen en koelen. Om de kantoorruimte om te vormen tot slaapkamer hoeft er slechts 1 bureaublad te worden verwijderd.

De fraai aangelegde achtertuin is gelegen op het westen, met een prachtig panoramisch uitzicht over een open landschap. De achtertuin is voorzien van o.a. een natuurlijke pergola, een ruime schuur voorzien van prachtige inbouwkasten met 4 schuifdeuren, buitendouche, extra open schuurtje en een tuinkas.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot vier slaapkamers en een luxe badkamer.

Slaapkamer I afmeting ca. 16 m2 aan de voorzijde gelegen, is voorzien van glad gestukte muren, schrootjes plafond en 2 draai-kiepramen.
Slaapkamer II afmeting ca. 20 m2 aan de noordzijde gelegen, is voorzien van glad gestukte muren, schrootjes plafond, inbouwkasten, 2 draairamen en een inloopkast met een dakraam. Deze slaapkamer is ook voorzien van een airconditioning die kan verwarmen en koelen.
Slaapkamer III afmeting ca. 15 m2 aan de achterzijde gelegen, is voorzien van glad gestukte muren, schrootjes plafond en 2 draai-kiepramen.
Slaapkamer IV afmeting ca. 13 m2 aan de zuidzijde gelegen, is voorzien van glad gestukte muren, schrootjesplafond en een draai-kiepraam.

Gemoderniseerde badkamer die luxe is afgewerkt, die is voorzien van een luxe wastafelmeubel incl. 2 grote waskommen met veel kastruimte, zwevend toilet, een draai-kiepraam, mechanische ventilatie en een inloopdouche. Tevens hangt er een gesloten design-radiator.


Vliering
De vlizotrap geeft toegang tot de ruime zolder afmeting ca. 47 m2. Het dak als ook de vloer van de vliering zijn geïsoleerd, de gehele vliering is begaanbaar/afgetimmerd.

Algemeen
* Energielabel B
* Warmtepomp Daikin (geïnstalleerd okt’23)
* Ca. 200 m2 woonoppervlakte
* Dakpannen en zonnepanelen gereinigd april ‘24
* 22 zonnepanelen (geïnstalleerd nov’19)
* 5 parkeerplaatsen (waarvan 2 onder de ruime carport; deze heeft ook een lichtkoepel en er is een elektrische laadpaal geplaatst)
* Vrij uitzicht over het mooie landschap
* Beneden is een kantoorruimte welke eenvoudig tot slaapkamer is te maken
* Nieuwe keuken incl. kookeiland geplaatst in ‘21)
* Airconditioning in kantoor en slaapmaker II (geïnstalleerd nov’20)
* Alarminstallatie (incl contract onderhoud & meldkamer)

Deze presentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijkheid en sfeer van deze sfeervolle vrijstaande villa. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging!

Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 199.4
Inhoud woonhuis 739.57
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 92
Garage opp 48
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 650
Tuin achter Ja
Tuin diepte 25
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 16
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 199.4
Inhoud woonhuis 739.57
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 92
Garage opp 48
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 650
Tuin achter Ja
Tuin diepte 25
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 16
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Bol Makelaars & Taxateurs B.V