Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Koraaldijk 59 Roosendaal Deze compacte maar complete tussenwoning is gelegen in de wijk Kortendijk en heeft een neutrale keuken, een badkamer, een bijkeuken, 2 slaapkamers en een eigen tuin met een achterom. De wijk Kortendijk is speels qua opzet. Kenmerkend is het vele openbare groen en alle dagelijkse voorzieningen in de buurt; voor je boodschappen kun je terecht bij winkelcentra het Dijkcentrum (loopafstand) en de Lindenburg. Er zijn diverse sportfaciliteiten, scholen, een park en een bos in de directe omgeving. De bushalte is gelegen op een paar minuten lopen en heeft een directe verbinding met het centrum en het treinstation. Kortom: alle voorzieningen die zorgen voor woongenot zijn in de buurt.

De indeling is als volgt: Begane grond: Via de voordeur komt u in de hal met aan de linkerzijde de bijkeuken/waskamer. De bijkeuken heeft tevens een eigen toegangsdeur vanaf de buitenkant van de gevel. Verder geeft de hal toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer. De royale woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een nette laminaatvloer. Aan de voorkant bevindt zich de keuken, die voorzien is van een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een koel- vriescombinatie. De woonkamer is ruim opgezet. Achterin de woonkamer is een royale bergkast waar ook de opstelling van de CV installatie is. Vanuit de woonkamer is ook een loopdeur naar de achtertuin met eigen achterom. In de woonkamer is de trapopgang naar de 1e verdieping.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn de twee slaapkamers en de badkamer te bereiken. Aan de voorzijde van de woning liggen de hoofdslaapkamer (nr. 1) en slaapkamer nr. (2). De hoofdslaapkamer heeft een airco. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een inloop douche. Exterieur: Eigen achtertuin met achterom.

Bijzonderheden: - Energielabel C; - CV Remeha Avanta 28C CW 2 2009 eigendom; - Bijkeuken/wasruimte; - 2 slaapkamers; - Complete en compacte woning:

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 264

Overige

Perceel oppervlakte 93

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 264

Overige

Perceel oppervlakte 93

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars

Wooninfluencers

Laden..