Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een pareltje! Deze heerlijke, instapklare woning voldoet aan vrijwel alle eisen en wensen voor een starter: de woning is nagenoeg compleet en stijlvol gemoderniseerd en beschikt o.a. over een ruime stenen, uitgebouwde berging, prachtig aangelegde achtertuin (2023) op het zonnige zuiden, 16 zonnepanelen (2023), modern sanitair, energielabel C, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, royale living met enorm veel lichtinval en ook nog een bergzolder. Deze prachtige woning is gelegen aan een voetgangersdomein in een kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Zevenbergen met vrij uitzicht op groenvoorziening en waterpartij “De Knip”. Plan snel een bezichtiging in om deze fijne woning met eigen ogen te komen bewonderen!

INDELING BEGANE GROND De entree/hal met meterkast, verdeler vloerverwarming, garderobe, omvormer voor de zonnepanelen én toegang tot de woonkamer.

WOONKAMER De ruime L-vormige woonkamer, heeft aan de voor- en achterzijde grote raampartijen, wat voor veel lichtinval zorgt. Vanuit het zitgedeelte is er een fraai uitzicht op het groen en het water. De woonkamer is voorzien van een airco-unit en nieuwe plavuizenvloer met vloerverwarming en staat in open verbinding met de keuken en biedt tot slot toegang tot de achtertuin en de tussenhal.

TUSSENHAL Voorzien van een toilet (2024) met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping.

KEUKEN De keuken is voorzien van een provisieruimte onder de trap en een keukeninrichting in 2 wandopstellingen met inbouwapparatuur waaronder; koelkast met vriesvak, 6-pits gaskookplaat, combi-oven, rvs afzuigkap, vaatwasser en diverse opbergkasten.

EERSTE VERDIEPING Overloop met luik naar bergvliering en toegang tot de overige vertrekken.

SLAAPKAMERS (3) Twee voorslaapkamers, waarvan één met vaste kast v.v. opstelling cv combi ketel én een achterslaapkamer. Alle slaapkamers op deze verdieping beschikken over een laminaatvloer, rolluiken (elektrisch bedienbaar), kunststof kozijnen met hor en eigen airco-unit.

BADKAMER Geheel betegelde badkamer (2015) met douche-in-bad-combinatie, wandcloset, wastafel in meubel, designradiator, inbouwspots en elektrisch rolluik.

TUIN De achtertuin is gelegen op het zuiden en is toegankelijk via een achterom of de berging. Deze tuin is enorm stijlvol ingericht door het televisieprogramma Eigen Huis en Tuin en beschikt over diverse vaste beplanting, waterpunt, houten vlonders en een jacuzzi (ter overname) waar tot laat in de avond heerlijk van kan worden genoten in de zon. De voortuin is eveneens verzorgd aangelegd met beplanting, sierbestrating en biedt toegang tot de woning.

BERGING Ruime uitgebouwde stenen berging (v.v. licht/electra) met een geïsoleerde vaste kast voorzien van de aansluitpunten t.b.v. de wasapparatuur. Deze berging biedt meer dan voldoende opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN: * Closet begane grond vervangen (2024) * Zonnige tuin en stijlvol aangelegd (2023) door het televisieprogramma Eigen Huis en Tuin, gesitueerd op het zuiden * Jacuzzi (2023) * Alle slaapkamers en woonkamer voorzien van een eigen airco-unit (2023) * 16 zonnepanelen in eigendom (2023) * Groepenkast, elektra vervangen (2022). Betreft 7 groepen, krachtgroep en groep voor de zonnepanelen * Nagenoeg volledig voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken (2022) met solar * Plavuizenvloer op de begane grond is gelegd (2021) * Vloerverwarming mogelijk op begane grond verdieping * De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en horren. * Vrij uitzicht op de groenvoorziening;

Met hoeveel zorg ook samengesteld er kunnen onvolledigheden voorkomen in de informatie en de afbeeldingen en het kan derhalve niet als een aanbod worden gezien. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en de opgegeven afmetingen, oppervlakte- en inhoudsmaten zijn dan ook indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 139

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 139

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda