Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze fantastische, zo goed als nieuwe 2-onder-1 kapwoning ligt aan de Kievitsbloem 3 in de bekende en geliefde nieuwbouwwijk De Markiezaten in Bergen op Zoom. Het betreft een royale 2-onder-1 kapwoning met energielabel A++. Deze gasloze woning met warmtepomp, warmwaterboiler (470ltr!), Warmte-terug-win installatie, vloerverwarming in de hele woning en 13 zonnepanelen is in 2022 gebouwd. Royaal is deze woning zeker met 5 slaapkamers. Hiernaast een ruime woonkamer met open keuken met luxe keukenopstelling. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een fraaie serre met zonwering die grenst aan de op het zuiden gesitueerde tuin die grenst aan een watergang. Naast de woning een garage met aan de voorzijde de oprit waar de auto's kunnen worden geparkeerd. Kortom een zo goed als nieuwe woning, energiezuinig en met veel ruimte.

De woning is gelegen in de wijk De Markiezaten. Binnen enkele minuten bent u op de snelweg richting Rotterdam, Breda, Vlissingen en Antwerpen. Het stadscentrum is binnen 10 fietsminuten bereikt en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Lidl of op de Bergse Plaat in het winkelcentrum Het Kompas. Op de Bergse Plaat heeft u ook de mogelijkheid om heerlijk aan het water te wandelen of te fietsen of gewoon te genieten op een van de terrassen van de aanwezige horecagelegenheden.

Zoekt u een royale woning, energiezuinig waar eigenlijk niets aan gedaan hoeft te worden behalve misschien een ander kleurtje op de wanden, bel of app dan voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Hal
Vanaf de oprit wordt de woning betreden in de hal. In de hal bevinden zich de trapopgang naar de 1e verdieping, de garderobe, het toilet en de meterkast. Het met 3 fase uitgeruste elektragedeelte in de meterkast beschikt over 11 elektragroepen, 3 aardlekschakelaars, een kookgroep en een groep voor de 13 zonnepanelen. Verder is in de meterkast de wateronthardingsinstallatie aanwezig.

Toilet
Het toilet ligt naast de meterkast, is ruim en beschikt over een hangcloset en fontein. De wanden en de vloer van het toilet zijn betegeld en het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

Woonkamer
Vanuit de hal wordt de woonkamer betreden. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en beschikt over openslaande tuindeuren die toegang geven tot de serre. Verder staat de woonkamer in open verbinding met de keuken en bevindt zich een vaste kast in de hoek van de woonkamer waar de verdeler aanwezig is van de vloerverwarming (hele benedenverdieping). De woonkamer is afgewerkt met keramische tegels op de vloer, renovlies behang op de wanden en een gespoten plafond.

Keuken
De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De Bruijnzeel keuken is aan beide lange zijden opgesteld. Aan de ene zijde bevindt zich het kook- en spoelgedeelte en aan de overzijde een kasten-/apparatenwand. De keuken beschikt over een in zones indeelbare inductie kookplaat met directe luchtafzuiging, een XL-vaatwasser, een XL-koelkast een stoomoven en een Quooker mengkraan met, naast kokend water, gezuiverd en gekoeld plat- en bruiswater. De afwerking van de keuken is gelijk aan de afwerking van de woonkamer.

Serre
Aan de achterzijde van de woning en toegankelijk vanuit de woonkamer bevindt zich de serre. Vanuit deze fraaie serre heb je een prachtig uitzicht over de achtertuin en de watergang. De serre beschikt over glazen schuifdeuren, een glazen dak met zonwering, een composiet vlonder en voor de verlichting zorgt een lichtstrip.

De trapopgang in de hal komt uit op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 2 royale slaapkamers en de badkamer. Tevens bevindt zich op de overloop de trapopgang naar de 2e verdieping. Op de hele 1e verdieping is vloerverwarming aanwezig.

Slaapkamer 1 (ca. 20,5 m2)
Deze zeer royale slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. Door de aanwezige 4 ramen heb je een mooi uitzicht over de watergang en de achtergelegen bebouwing. Voor de ramen zijn elektrisch bedienbare screens aanwezig. In deze slaapkamer is een grote vaste kledingkast aanwezig. De slaapkamer is afgewerkt met renovlies behang op de wanden, een gespoten plafond en tapijt op de vloer.

Slaapkamer 2 (ca. 11 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De slaapkamer is afgewerkt met renovlies behang op de wanden, een gespoten plafond en laminaat op de vloer.

Badkamer
De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien. Zo kun je kiezen of je onder de inloopdouche gaat of in bad gaat. De inloopdouche beschikt over een regendouche en handsproeier en een hardglazen, donkergekleurde wandafscheiding. Verder bevinden zich in de badkamer een hangcloset en een wastafel ingebouwd in een fraai badmeubel met hierboven een met licht omgeven spiegel. De badkamer is afgewerkt met in moderne kleuren betegelde wanden en vloer en een gespoten plafond.

De trapopgang op de overloop van de 1e verdieping komt uit op de overloop van de 2e verdieping. Omdat de woning een plat dak heeft, zijn alle ruimtes rechthoekig en is hiermee effectief te benutten. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de technische ruimte. Op de hele 2e verdieping is vloerverwarming aanwezig.

Slaapkamer 3 (ca. 8,5 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en is afgewerkt met renovlies behang op de wanden, een gespoten plafond en tapijt op de vloer.

Slaapkamer 4 (ca. 13,5 m2)
Deze slaapkamer is gelegen naast slaapkamer 3 aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is nu in gebruik als work-out ruimte. De afwerking is gelijk aan die van slaapkamer 3 met een verschil dat hier laminaat op de vloer ligt.

Slaapkamer 5 (ca. 9 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en kent dezelfde afwerking als slaapkamer 4.

Technische ruimte
In deze ruimte zijn de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine en de wasdroger. Verder hangen hier de warmtepomp (Daikin), de warmte-terug-win installatie (Brink), de omvormer (Solis) voor de 13 zonnepanelen die op het platte dak zijn gelegen en staat hier een grote warmwaterboiler van maar liefst 470 liter. Door de aanwezige kasten is het hier netjes opgeruimd. De afwerking is gelijk aan de afwerking van slaapkamer 4 en 5.

De achtertuin is toegankelijk vanuit de serre. De achtertuin is voornamelijk aangelegd met een gazon. In het talud naar de watergang is een plantenborder aanwezig. Voor een eventueel nog aan te leggen vlonder aan de watergang zijn de palen al geplaatst. De afscheiding met de buren wordt gevormd door een houten schutting. Naast de garage/berging is de poort (achterom) die uitkomt op de oprit aan de voorzijde,

Garage/berging
Naast de woning en toegankelijk vanuit de achtertuin of via de oprit voor de woning ligt de garage/berging. De ruimte is nu in gebruik als opslagruimte en stallingsplaats voor de fietsen. Een kleine auto kan er eventueel in worden gestald. De garage berging beschikt over elektra en een stalen kanteldeur aan de voorzijde.

* Zo goed als nieuwe woning
* Energiezuinige woning met energielabel A++
* Gasloos, warmtepomp, warmte-terug-win installatie, 13 zonnepanelen en volledig geïsoleerd
* Vloerverwarming in de hele woning die per ruimte instelbaar is
* Luxe Bruijnzeel keuken met alle benodigde inbouw apparatuur
* Fraaie, royale serre
* Parkeren op eigen oprit

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 550
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 128.25
Garage opp 13.08
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 284
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13.5
Tuin breedte 9.5
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Vloerverwarming Ja
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 550
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 128.25
Garage opp 13.08
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 284
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13.5
Tuin breedte 9.5
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Vloerverwarming Ja
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Pierre Belde Makelaardij