Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze hele nette jaren 30 woning is gelegen aan de Koning Willem III straat 26 net buiten de binnenstad van Bergen op Zoom. De woning is keurig onderhouden en verduurzaamd met onder andere een sedumdak en 17 zonnepanelen. De woning beschikt mede hierdoor over energielabel A. De woning beschikt verder op de begane grond over een fraaie hal, woonkamer en-suite, open keuken met recent vernieuwde keukenopstelling met bar en een bijkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met dakkapel en de badkamer met ligbad en douche. Op de 2e verdieping is nog een royale zolderkamer aanwezig met dubbel Velux dakvenster. Achter de woning ligt een keurig onderhouden stadstuin met achterin de tuin een grote stenen berging. In de woning is airco (Daikin) aanwezig op de begane grond en de 1e verdieping. Kortom een complete, goed onderhouden en energiezuinige woning.

De woning is gelegen net buiten het stadscentrum van Bergen op Zoom. Dit betekent dat veel voorzieningen waaronder een bakker, een slager en maar liefst 4 supermarkten op loopafstand liggen van de woning. De gezelligheid van de binnenstad ligt op nog geen 10 minuten lopen en het NS-station is op 5 minuten fietsen. En mocht je buiten de stad moeten zijn, de uitvalsweg naar de autosnelwegen A4/A58 richting Breda, Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen ligt vlakbij.

Wie graag dichtbij het historische stadscentrum van Bergen op Zoom met al zijn gezelligheid wil wonen in een goed onderhouden en energiezuinige jaren 30 woning mag deze woning niet missen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging en overtuig uzelf!

Hal
Vanuit de voortuin wordt de woning betreden in de langgerekte hal. Het glas rondom de voordeur is gekleurd glas-in-lood en geeft een fraai kleurenspel door de zon. In de hal bevinden zich de trapopgang naar de 1e verdieping, een bergkast en de meterkast. De gemoderniseerde meterkast beschikt over 12 elektragroepen (schakelautomaten), 4 aardlekschakelaars, een kookgroep een groep voor de zonnepanelen. De afwerking van de hal bestaat uit een mooie tegelvloer die doorloopt tot in de keuken, gestucte wanden en plafond met sierlijsten in de overgang van de wanden naar het plafond.

Woonkamer
Vanuit de hal kan de woonkamer worden betreden. De gezellige woonkamer beschikt over een voor- en achterkamer met in het midden de met glas-in-lood uitgeruste schuifdeuren. De voorkamer is het zitgedeelte met bankstel en tv en in de achterkamer, die in open verbinding staat met de keuken, staat de eettafel. De achterkamer beschikt over openslaande tuindeuren die zorgen voor de verbinding met de achtertuin. De afwerking van de woonkamer bestaat uit gestucte wanden en plafond met ook hier sierlijsten in de overgang van wanden naar het plafond. Op de vloer ligt een eikenhouten plankenvloer.

Keuken
De keuken ligt in het verlengde van de hal en staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken geeft toegang tot een hal met kastenwand. De kastenwand geeft heel veel bergruimte voor onder andere de voorraad en de stofzuiger. De keukenopstelling is in 2023 vernieuwd. De luxe Bruijnzeel keuken heeft een opstelling langs de wand en een eetbar in de overgang van keuken naar de woonkamer. In deze bar is, naast veel kastruimte, een wijnkoeler aanwezig aan de woonkamer zijde en een grote, 90 cm brede oven aan de keukenzijde. Het werkblad van de eetbar is van composiet. De opstelling langs de wand heeft eveneens een composiet werkblad. Ingebouwd zijn een in zones indeelbare 90 cm brede inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een stoomoven, een koelkast en een Quooker mengkraan met naast kokend water ook gezuiverd plat en bruiswater. De keuken is afgewerkt met strak gestucte wanden en plafond en dezelfde tegelvloer als in de hal. In het plafond zijn spots ingebouwd. In de keuken hangt een airco-unit die de benedenverdieping koelt in de zomer en kan verwarmen in de winter.

Toilet
De hal achter de keuken geeft toegang tot het toilet. Het moderne toilet beschikt over een hangcloset en fontein. De afwerking bestaat uit tot halve hoogte betegelde wanden met hierboven stucwerk. De vloer is eveneens betegeld.

De trapopgang in de hal komt uit op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers en de badkamer beschikken over een dakkapel. De dakkapel van slaapkamer 2 en 3 is van kunststof en beschikt over draai-/kiepramen. Op de overloop is tevens de vaste trapopgang naar de 2e verdieping aanwezig.

Slaapkamer 1 (ca. 10,50 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. De slaapkamer biedt ruimte voor een 2-persoonsbed met kledingkast. De slaapkamer is afgewerkt met behang en strak stucwerk op de wanden, stucwerk aan het plafond en laminaat op de vloer.

Slaapkamer 2 (ca. 10,75 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en geeft dezelfde gebruiksmogelijkheden als slaapkamer 1. In deze slaapkamer is een airco-unit aanwezig die zowel kan koelen als verwarmen. De afwerking is gelijk aan die van slaapkamer 1.

Slaapkamer 3 (ca. 8,25 m2)
Deze slaapkamer ligt naast slaapkamer 2 aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is nu in gebruik als werk-/studeerruimte en beschikt over een op maat gemaakte vaste kast. Uiteraard kan deze kamer ook als slaapkamer worden gebruikt.

Badkamer
De royale badkamer is gelegen naast slaapkamer 1 aan de voorzijde van de woning. De badkamer beschikt over een ligbad, een instap douche met hardglazen deur, een hangcloset en een fraaie wastafel op een rvs-frame. Voor de verwarming in de badkamer zorgt een designradiator. De badkamer is betegeld tot ruim halve hoogte van de wanden met hierboven strak stucwerk. In het plafond zijn inbouwspots aanwezig.

De trapopgang vanaf de overloop van de 1e verdieping komt uit in de slaapkamer op de 2e verdieping. Net voor de slaapkamer is een vaste kast aanwezig waar de cv-ketel hangt. Dit betreft een Intergas Hre van het bouwjaar 2018.

Slaapkamer 4 (ca. 10 m2 boven 1,50 m)
Deze slaapkamer beschikt over 2 grote Velux dakvensters voor de lichtinval. In de schuinten van het dakvlak zijn knieschotten aangebracht waar achter veel bergruimte schuilgaat. De slaapkamer biedt plaats aan een 2-persoonsbed. De afwerking bestaat uit steenstrips op de wanden een gestuct plafond en houten planken op de vloer.

Achter de woning lig een ruime tuin die op het noorden is gesitueerd. Door de diepte van de tuin is er altijd wel een plakje in de zon en in de schaduw te vinden. De onderhoudsvriendelijke tuin is hoofdzakelijk afgewerkt met bestrating en grind. Achter in de tuin bevindt zich de ruime, stenen berging. De berging is vrijwel over de volle breedte van het perceel gesitueerd en heeft een met pannen gedekt dak waarop zonnepanelen aanwezig zijn. In de berging zijn de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine en de wasdroger en hangt de omvormer voor de zonnepanelen.

* Keurig onderhouden jaren 30 woning met authentieke elementen zoals glas-in-lood en originele paneel- en schuifdeuren
* Luxe Bruijnzeel keukenopstelling met bar vernieuwd in 2023
* Airco op begane grond en 1e verdieping die naast koelen ook kan verwarmen (2021)
* Buiten schilderwerk is juni 2024 uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf
* Nokvorsten, loodslabben, panlatten en dakgoten in 2022 vernieuwd
* De woning beschikt volledig over dubbele beglazing
* De woning beschikt over een sedum dak op de uitbouw aan de achterzijde
* De woning beschikt over 17 zonnepanelen (2021)
* De woning beschikt over energielabel A
* Parkeren in de straat met parkeervergunning

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 404
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 51.85
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 157
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6.1
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 404
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 51.85
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 157
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6.1
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Pierre Belde Makelaardij