Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PERFECTE GEZINSWONING IN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK "LINDEAKKERS", OOSTELBEERS
Welkom bij deze leuke woning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk "Lindeakkers" in Oostelbeers. Deze gezinsvriendelijke buurt staat bekend om zijn veilige, autoluwe straten, nabijheid van scholen en sportvoorzieningen, en een overvloed aan groen. Deze woning is ideaal voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een ruime, comfortabele en moderne leefruimte. Met vier slaapkamers, een open keuken, een royale serre, en een privacybiedende achtertuin, heeft deze woning alles wat je nodig hebt voor een gelukkig gezinsleven.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Open keuken: De keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling en alle moderne inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, magnetron/grill, oven en vaatwasser.
- Serre: De serre is uitgerust met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden, een MDF plafond met inbouwspots en twee lichtkoepels. Er is ook een vaste kast en een schuifpui naar de achtertuin.
- Buitenruimte: De privacybiedende achtertuin is op het westen gelegen en voorzien van een overdekt zitterras (of carport) in sierbestrating, een stenen berging met elektra, en een overkapping naast de woning. Daarnaast is er een parkeerplaats op eigen terrein.

BESCHRIJVING VAN DE WONING
Deze woning biedt een woonoppervlakte van 119 m² en een perceeloppervlakte van 200 m², ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende ruimte. De begane grond begint met een hal die meteen een verzorgde indruk geeft dankzij de PVC-vloer, stucwerk wanden en het spuitwerk plafond. Het deels betegelde toilet met een fonteintje is praktisch en gemakkelijk schoon te houden.

De woonkamer is ruim en voorzien van een PVC-vloer met een houtmotief, wat zorgt voor een warme uitstraling. De stucwerk wanden en het spuitwerk plafond geven de ruimte een moderne en strakke look. Met een ruime trapkast biedt de woonkamer ook voldoende opbergruimte voor alledaagse spullen.

De open keuken is volledig uitgerust met moderne inbouwapparatuur, ideaal voor het bereiden van maaltijden voor het gezin. Met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, magnetron/grill, oven en vaatwasser is deze keuken van alle gemakken voorzien.

De serre is een echte toevoeging aan de woning. Met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming en een MDF plafond met inbouwspots, is het een perfecte ruimte om te ontspannen. De schuifpui biedt directe toegang tot de achtertuin, wat het ideaal maakt voor zowel binnen- als buitenactiviteiten.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk voorzien van een laminaatvloer, wanden met schuurwerk of stucwerk en een spuitwerk plafond. Alle kamers zijn uitgerust met rolluiken, wat zorgt voor extra comfort en privacy. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad met thermostaatkraan en douchemogelijkheid, een toilet en een wastafel in een meubel.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de voorzolder vind je de HR-combiketel en aansluitingen voor wasmachine en droger, wat deze ruimte zeer functioneel maakt. De royale zolderkamer met dakkapel biedt extra ruimte en kan dienen als een vierde slaapkamer, kantoor of hobbyruimte. Ook hier zijn rolluiken aanwezig voor extra comfort.

De buitenruimte van deze woning is net zo functioneel als het interieur. De achtertuin is gelegen op het westen en biedt veel privacy. De tuin is voorzien van een overdekt zitterras (of carport) in sierbestrating, een stenen berging met elektra en een overkapping naast de woning. Een eigen parkeerplaats op het terrein zorgt ervoor dat je altijd een plekje hebt voor je auto.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem vandaag nog contact met ons op. Deze woning biedt de perfecte combinatie van ruimte, comfort en een ideale ligging in een kindvriendelijke buurt. Wacht niet te lang, want zo'n kans komt niet vaak voorbij.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 420

Overige

Perceel oppervlakte 200

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 420

Overige

Perceel oppervlakte 200

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij