Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom op de Lunetstraat 30 te Breda!

Dit is de ideale woning voor starters! Een plek waar je de drukte van de stad kunt combineren met het comfort van een huis met een tuin. De Lunetstraat 30 in Breda is de perfecte plek voor jou! Gelegen op een strategische locatie, op korte afstand van zowel het centraal station als de bruisende binnenstad van Breda, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en stijlvol leven.

Een Warm Welkom

Stap binnen in een charmante, goed onderhouden woning die direct een gevoel van thuis geeft. De entree is ruim en licht, met voldoende ruimte voor jassen en schoenen. De hal leidt naar de woonkamer, waar een zee van licht je verwelkomt dankzij de grote ramen die volop daglicht binnenlaten.

Ruime en Gezellige Woonkamer

De woonkamer is de ideale plek om te ontspannen na een lange dag. De ruimte is royaal en biedt voldoende mogelijkheden om deze geheel naar eigen smaak in te richten. Of je nu kiest voor een moderne inrichting of een meer klassieke stijl, deze woonkamer past zich moeiteloos aan jouw wensen aan. De lichte muren en hoogwaardige laminaat vloerbedekking zorgen voor een frisse en uitnodigende sfeer.

Moderne Keuken

De keuken is een waar hoogtepunt van deze woning. Uitgerust met de nieuwste apparatuur, biedt deze moderne keuken alles wat je nodig hebt om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Denk aan een ruime koelkast, een gaskookplaat, een ingebouwde oven en een vaatwasser die het opruimen na het koken een fluitje van een cent maakt. De stijlvolle kastjes en het strakke aanrechtblad zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor voldoende opbergruimte voor al je keukengerei en ingrediënten.

Comfortabele Eethoek

Grenzend aan de keuken bevindt zich de eethoek, een gezellige ruimte waar je met vrienden en familie kunt genieten van heerlijke diners. Dankzij de open indeling van de benedenverdieping blijft iedereen betrokken, of je nu in de keuken staat te koken of aan de eettafel zit te kletsen. De eethoek biedt voldoende ruimte voor een grote tafel waar je comfortabel met meerdere personen kunt zitten.

Drie Slaapkamers

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, ideaal voor starters die wat extra ruimte zoeken. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Deze kamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed en een kledingkast.

De tweede slaapkamer is ook zeer ruim en kan perfect dienen als logeerkamer, kinderkamer of werkkamer. De derde slaapkamer is iets kleiner, maar nog steeds ruim genoeg voor een bed en een kast. Deze kamer kan ook uitstekend gebruikt worden als hobbykamer of thuiskantoor.

Moderne Badkamer

De badkamer is stijlvol en modern ingericht, met hoogwaardige materialen en een strak design. Je vindt hier een ruime inloopdouche, een modern wastafelmeubel en een toilet. De lichte tegels en de strakke afwerking zorgen voor een luxe uitstraling en maken van deze badkamer een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. De badkamer beschikt over vloerverwarming.

Buitenruimte

Achter de woning bevindt zich een gezellige stadstuin, perfect om van de buitenlucht te genieten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating, waardoor je hier met minimale inspanning maximaal van kunt genieten. Er is voldoende ruimte voor een loungeset of een eettafel, zodat je op zonnige dagen lekker buiten kunt eten of gewoon kunt relaxen. Aan de achterkant van de tuin bevindt zich een berging waar je fietsen en tuingereedschap kunt opbergen.

Uitstekende Locatie

Een van de grootste voordelen van deze woning is de uitstekende locatie. Lunetstraat 30 ligt op slechts enkele minuten lopen van het centraal station van Breda, waardoor je snel en eenvoudig met de trein kunt reizen. Dit is ideaal voor forenzen of voor uitstapjes naar andere steden.

Daarnaast bevindt de woning zich op korte afstand van de binnenstad van Breda, waar je een ruime keuze hebt aan winkels, restaurants, cafés en culturele voorzieningen. Of je nu houdt van winkelen, lekker eten, een avondje uit of een bezoek aan het theater, in Breda is altijd iets te doen. Bovendien is het stadscentrum een gezellige plek om gewoon doorheen te wandelen en te genieten van de mooie architectuur en het levendige straatbeeld.

Nabijheid van Voorzieningen

In de directe omgeving van de Lunetstraat vind je ook diverse supermarkten, scholen en sportvoorzieningen. Hierdoor heb je alle dagelijkse benodigdheden binnen handbereik. Daarnaast zijn er verschillende parken en groene gebieden in de buurt, waar je heerlijk kunt wandelen, joggen of gewoon kunt ontspannen in de natuur.

Verkeersverbindingen

De woning is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Naast de nabijheid van het centraal station, zijn er diverse buslijnen die door de buurt rijden. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelwegen A16 en A27, waardoor steden als Rotterdam, Antwerpen en Utrecht snel bereikbaar zijn.

Conclusie

Lunetstraat 30 in Breda is de perfecte woning voor starters die op zoek zijn naar comfort, moderniteit en een uitstekende locatie. Met drie ruime slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, en een gezellige buitenruimte biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een aangenaam leven. De nabijheid van het centraal station en de binnenstad maakt dit een ideale plek voor iedereen die wil genieten van de gemakken van de stad, zonder in te boeten aan wooncomfort.

Wacht niet langer en grijp deze kans om jouw droomwoning te bemachtigen. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en laat je verrassen door al het moois dat Lunetstraat 30 te bieden heeft. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze prachtige woning in het hart van Breda!

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen op de Lunetstraat 30 te Breda!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1943
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1943
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 356

Overige

Perceel oppervlakte 101

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1943
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1943
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 356

Overige

Perceel oppervlakte 101

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars