Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze nette gemoderniseerde tussenwoning is gelegen in de gewilde wijk De Kienehoef in Sint-Oedenrode.

Hier woon je op een ideale locatie, nabij het bruisende centrum, een buurtwinkelcentrum met o.a. supermarkt Jumbo, het prachtige Streekpark De Kienehoef (met horecapaviljoen, speeltuin, kinderboerderij en roeivijver), meerdere basisscholen, diverse uitvalswegen en overige voorzieningen binnen handbereik.

Bijzonderheden:

- Volledig gemoderniseerd en vernieuwd vanaf 2010 - Kozijnen vernieuwd en voorzien van HR++ glas - Goed onderhouden - Diepe zonnige achtertuin

Over Sint-Oedenrode:

Sint-Oedenrode is een charmant dorp in Brabant, met een levendig centrum vol winkels, scholen, en sportfaciliteiten. U kunt genieten van natuur langs de Dommel en in omliggende groene gebieden. Het ligt gunstig aan de A50 en A2, wat snelle verbindingen naar Eindhoven, 's-Hertogenbosch, en verder mogelijk maakt. De perfecte balans tussen landelijke rust en moderne gemakken maakt Sint-Oedenrode een aantrekkelijke plek om te wonen.

Indeling

Begane grond:

We komen binnen in de ruime hal met meterkast en een moderne toiletruimte met wandcloset en fontein. De hal is afgewerkt met stijlvol stucwerk op wanden en plafond, gecombineerd met een laminaatvloer.

De royale woonkamer in L-vorm heeft een goede hoeveelheid lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. De woonkamer is strak afgewerkt met stucwerk wanden en plafonds en een nette laminaatvloer. De tuindeuren aan de achterzijde van de woning gaan 's zomers natuurlijk wagenwijd open!

De open keuken beschikt over een riant kookeiland met bar en samen met de wandopstelling bieden deze volop werk- en opbergruimte. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron, koelkast en spoelbak. Daarnaast biedt de handige trapkast extra voorraadruimte.

Eerste verdieping:

Via de overloop bereiken we drie slaapkamers, elk voorzien van een nette laminaatvloer en een combinatie van stucwerk- en behangwanden.

De moderne badkamer is vernieuwd in 2014. Hier vinden we een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en een wandcloset. De badkamer is stijlvol afgewerkt met grijze tegels, nisjes en een strak stucwerk plafond.

Tweede verdieping:

De vaste trap brengt ons naar de tweede verdieping. Hier bevindt zich een ruime voorzolder met de ketelopstelling (ATAG HR 2007) en aansluitingen voor witgoed. De voorzolder biedt toegang tot een royale vierde slaapkamer met stucwerk wanden en een laminaatvloer, perfect voor een extra slaap-, werk-, of hobbykamer.

Buitenruimte: Geniet van de diepe, zonnige achtertuin op het westen, ideaal voor lange zomerse avonden. De tuin is fraai aangelegd met een groot terras voorzien van een overkapping aan de achtergevel, een pad naar de berging en achterom, een uitgestrekt gazon en diverse borders met vaste beplanting.

Ben jij op zoek naar een fijne instapklare woning in Sint-Oedenrode? Maak dan snel een afspraak ter bezichtiging met ons kantoor!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 176

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 176

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA