Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gemoderniseerde tussenwoning, gelegen aan een rustig, groen plantsoen in woonwijk Eerschot in Sint-Oedenrode!

Wat maakt deze woning bijzonder?

- Vrij uitzicht aan de voorzijde door de ligging aan het plantsoen - Fraai aangelegde tuin met overkapping - Voorzien van 9 zonnepanelen én een pelletkachel, wat zorgt voor lage energielasten - De woning is in 2018 opnieuw gevoegd

Over Sint-Oedenrode:

Sint-Oedenrode is een charmant dorp in Brabant, met een levendig centrum vol winkels, scholen, en sportfaciliteiten. U kunt genieten van natuur langs de Dommel en in omliggende groene gebieden. Het ligt gunstig aan de A50 en A2, wat snelle verbindingen naar Eindhoven, 's-Hertogenbosch, en verder mogelijk maakt. De perfecte balans tussen landelijke rust en moderne gemakken maakt Sint-Oedenrode een aantrekkelijke plek om te wonen.

Indeling

Begane grond:

De entree brengt je in de sfeervolle hal met vernieuwde meterkast, een moderne toiletruimte, en de fraai verlichtte trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken en woonkamer.

De doorzonwoonkamer is voorzien van een stijlvolle laminaatvloer en nette gestucte wanden en plafonds met inbouwspots. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde zorgen voor heerlijk veel licht en een prettig uitzicht. In het hart van de woonkamer bevindt zich de pelletkachel welke in de wintermaanden zorgt voor een aangename warmte.

De moderne keuken (geplaatst in 2017) is uitgerust met een vaatwasser, kokend water kraan, 5-pits gastoestel met afzuigkap, koelkast, spoelbak, en een combi-magnetron. Een goed uitgeruste keuken in fraaie kleurstelling. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de handige trapkast voor de voorraad en de achtertuin.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping vinden we drie nette slaapkamers, elk met laminaatvloeren en gestucte wanden en plafonds. De ouderslaapkamer beschikt over een fijne inloopkast.

In 2017 is de woning voorzien van een nette, geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel, hoekbad, design radiator en wandcloset. Het verhoogde plafond aan de voorzijde zorgt voor een speelse uitstraling.

De gehele verdieping is in 2017 uitgerust met nieuwe houten kozijnen met HR++ beglazing. Een airco zorgt ook in de zomermaanden voor een aangename temperatuur.

Tweede verdieping:

Een volgende vaste trap brengt ons op de voorzolder van verdieping twee. Hier vinden we naast de witgoedaansluitingen en de omvormer van de zonnepanelen ook de ketelopstelling (Nefit HR 2018). De voorzolder geeft toegang tot een riante zolderkamer, mogelijk te gebruiken als vierde slaapkamer.

Tuin

De fraai aangelegde achtertuin is voorzien van een terras, gazon, plantenborder, en een ruime vrijstaande berging met een gezellige overkapping. Dit is de perfecte tuin om een fijne zomerdag in door te brengen met vrienden en familie! De riante berging zorgt voor voldoende opslagruimte.

Ook aan de voorzijde vinden we een fraai aangelegde tuin met haagjes, borders en verschillende soorten vaste beplanting die de woning een verzorgde uitstraling geven. De voortuin is bovendien voorzien van handige beregening.

Ben jij op zoek naar een instapklare en goed afgewerkte starterswoning? Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 173

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 173

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA