Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

In het hart van de geliefde wijk Maasvallei, op een steenworp afstand van het bruisende 's-Hertogenbosch, ligt deze schitterende familiewoning te wachten op zijn nieuwe bewoners. Deze ruime hoekwoning biedt alles wat starters, jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen maar kunnen wensen: een lichte woonkamer, een zonnige tuin, drie royale slaapkamers, kastenkamer en een moderne afwerking. Voor wie op zoek is naar een instapklaar huis in een kindvriendelijke, groene omgeving, is dit dé kans om je droomwoning te bemachtigen.

HOOFDKENMERKEN

Ruime en zeer lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin
Ruime achtertuin op het zuidoosten met stenen berging
Twee slaapkamers en een kastenkamer op de eerste verdieping en een derde/vierde slaapkamer op zolder
Nette keuken met vrij uitzicht over gemeentegroen, speelvoorzieningen en water
Moderne badkamer, energiezuinig en instapklaar

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Deze fraaie en speelse hoekwoning is over de volle breedte uitgebouwd en gelegen op een perfecte locatie in de Maaspoort met een vrij en groen uitzicht aan de voorzijde. Deze ruime hoekwoning biedt u zeer veel leefruimte maar vooral ook veel rust en privacy.

Deze energiezuinige woning, met een energielabel A, biedt een woonoppervlakte van 129 m² en een perceeloppervlakte van 175 m². De ligging van de achtertuin op het zuidoosten betekent dat je kunt genieten van de ochtend- en middagzon, perfect voor koffie in de zon of een gezellige barbecue met vrienden en familie.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal die leidt naar de lichte en luchtige woonkamer. De zijramen en openslaande deuren naar de tuin zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog groter en uitnodigender aanvoelt. Stel je voor: je opent de deuren naar de achtertuin, waar de zonnestralen op je gezicht vallen en je uitkijkt op een zorgvuldig onderhouden tuin met een stenen berging voor al je opberggemak.

De keuken is een waar genot voor iedere hobbykok. Met een vrij uitzicht over het gemeentegroen, speelvoorzieningen en het water, is koken hier nooit een saaie taak. De moderne apparatuur en slimme indeling maken het bereiden van maaltijden een fluitje van een cent. Of je nu een snelle doordeweekse maaltijd klaarmaakt of een uitgebreid diner voor vrienden en familie, deze keuken is van alle gemakken voorzien.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers en een kastenkamer, perfect voor een jong gezin of als werkruimte voor thuiswerkers. De moderne badkamer is een oase van rust, met hoogwaardig sanitair en een strakke afwerking die zorgt voor een luxe uitstraling. De zolderverdieping herbergt de derde/ vierde slaapkamer, een ideale plek voor tieners die wat meer privacy nodig hebben, of als extra logeerkamer. 

De Maasvallei biedt meer dan alleen een mooi huis. De wijk is perfect voor gezinnen dankzij de centrale ligging, de ruime opzet en de vele groenvoorzieningen. Het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch ligt op korte afstand, net als de uitvalswegen, scholen en winkels. Op loopafstand vind je een winkelpleintje voor je dagelijkse boodschappen, en het Maasoevergebied en recreatiegebied de Noorderplas zijn ideaal voor een frisse wandeling of een pittige fietstocht. De kindvriendelijke omgeving, met lagere scholen en een kinderdagverblijf om de hoek, maakt dit de perfecte plek om je gezin te zien opgroeien.

WOONWIJK DE MAASVALLEI

De Maasvallei onderscheidt zich met zijn diverse architectuur en de ruime opzet van de straten. Hier vind je een overvloed aan groen- en watervoorzieningen die bijdragen aan het leefplezier van de wijk. De centrale ligging tegenover het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch, de nabijheid van uitvalswegen, scholen en winkels maken deze wijk tot een zeer gewilde plek om te wonen. Op loopafstand van de woning ligt een winkelpleintje waar je prima terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Op korte afstand vinden we het Maasoevergebied en recreatiegebied de Noorderplas, perfect voor een wandeling of fietstocht in de natuur. De wijk is kindvriendelijk en beschikt over lagere scholen en een kinderdagverblijf op korte afstand

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 175
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 175
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch