Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KLUSWONING: WELKOM THUIS IN HARTJE STAD

Droom je van een ruimtelijk thuis in de dynamiek van de stad? Deze parel biedt jonge gezinnen en samenwonenden een unieke kans. Op steenworp afstand van het bruisende centrum vind je deze sfeervolle woning, waar authentieke charme en modern wooncomfort hand in hand gaan. Starters, let op: dit is jullie kans op een droomstart! Met een zee aan ruimte, een gewilde locatie, authentieke details, een tuin én een dakterras, is dit huis een zeldzame vondst in de stedelijke oase.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- RUIMTE IN OVERVLOED: Geniet van de vrijheid in een woning die ademt en leeft.
- STARTERS OPGELET!: Dit is de springplank naar jullie nieuwe levensfase.
- GEWILDE LOCATIE!: Alles binnen handbereik, van boetiekjes tot bistro's.
- AUTHENTIEKE SFEER: Voel de geschiedenis in elke hoek van het huis.
- TUIN EN DAKTERRAS: Dubbel zoveel buitenplezier voor zonnige dagen en heldere nachten.

EEN THUIS WAAR ELK MOMENT TELT
Stap binnen in een wereld waar de tijd even stil lijkt te staan. De authentieke halpartij verwelkomt je met open armen en leidt je naar de sfeervolle woonkamer, waar de hoge plafonds en grote ramen zorgen voor een lichtspektakel dat elk seizoen anders kleurt. De liefde en zorg waarmee dit huis is onderhouden, voel je tot in de kleinste details.

De ruime woonkamer nodigt uit tot gezellige avonden met vrienden of knusse filmnachten met het gezin. De keuken, het kloppende hart van het huis, is uitgerust met alle gemakken om culinaire hoogstandjes te creëren. En met het balkon op het noorden geniet je van een verfrissende ochtendbries of een rustige avond met uitzicht op de sterrenhemel.

De slaapkamers zijn een toevluchtsoord van rust en ruimte. Hier vind je de stilte die je nodig hebt na een dag vol stadsavonturen. De badkamer, met zijn tijdloze design, biedt een plek voor ontspanning en revitalisatie.

EEN HUIS MET EEN VERHAAL
Dit huis ademt geschiedenis. De authentieke elementen uit de bouwperiode zijn met zorg bewaard gebleven en geven het huis karakter en warmte. Van de sierlijke trapleuningen tot de klassieke deurklinken, elk detail vertelt een stukje van het verhaal van dit huis.

In deze ruime woning is het leven groots. Starters, dit is jullie kans om te wonen in een huis dat met jullie meegroeit. De gewilde locatie maakt dat je deel uitmaakt van de stadse energie, terwijl je thuis komt in een oase van rust. Authentieke elementen zorgen voor een ongeëvenaarde sfeer en met zowel een tuin als een dakterras heb je altijd een plek onder de zon of sterren.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten op dat dakterras, kijkend naar de ondergaande zon, terwijl de stad langzaam tot rust komt? Wacht dan niet langer. Dit huis is klaar om jullie verhalen te omarmen en nieuwe herinneringen te creëren. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar jullie nieuwe thuis. Want zeg nou zelf, dit is toch liefde op het eerste gezicht?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 394

Overige

Perceel oppervlakte 108

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 394

Overige

Perceel oppervlakte 108

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg