Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website! 
 
EEN DROOMSTART IN HARTJE ZORGVLIED 
 
Stel je voor: je eerste eigen plek, een oase van licht en ruimte, waar het stadsleven en rust harmonieus samenkomen. Dit is geen droom, maar de realiteit voor de starter, het eenpersoonshuishouden of het tweepersoonshuishouden die kiest voor dit charmante appartement. Gelegen op een steenworp afstand van het kloppende hart van de stad, biedt dit appartement het beste van twee werelden. Het is de perfecte uitvalsbasis voor wie houdt van de stadse dynamiek, maar ook thuis wil komen in een vredige omgeving. 
 
HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN 
 
* Een kamer-en-suite die niet alleen ruim is, maar ook baadt in het licht dankzij de vele ramen. 
* Geniet van de zon op het balkon, zuidelijk gelegen met een prachtig vrij uitzicht. 
* Een keuken met karakter en een praktische bijkeuken, ideaal voor de culinaire liefhebber. 
* Comfort en ruimte met twee slaapkamers, een houten vloer en een sfeervolle houtkachel. 
* Extra's zoals een grote berging en een afgesloten fietsenberging
* Als kerst op de taart: een eigen inpandige garage met een oppervlakte van ca. 17 m2, met elektrisch bedienbare deur 
  
EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS 

Dit appartement, met eigen GARAGE, extra berging en een gezamenlijke fietsenberging maakt deel uit van een gezellig en kleinschalig complex dat een intieme en gemeenschapsgerichte woonervaring biedt. Met slechts 8 appartementen in het gebouw, is er een gevoel van exclusiviteit en privacy dat grotere complexen vaak missen. Bewoners kunnen genieten van een rustige en vriendelijke sfeer, waar buren elkaar kennen en een gevoel van saamhorigheid heerst. 
 
Stap binnen in de ruime hal die je verwelkomt met open armen. De woonkamer, met zijn houtkachel en prachtige houten vloer, nodigt je uit om te ontspannen en te genieten van de warmte en gezelligheid die het te bieden heeft. De kamer-en-suite is een parel in dit appartement, ruim en licht, met een eetgedeelte dat is voorzien van een praktische vaste kast. 
 
De keuken, charmant en karakteristiek, is een plek waar je je culinaire dromen kunt waarmaken. De bijkeuken, een praktische toevoeging, zorgt ervoor dat je alles binnen handbereik hebt. De twee slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreats, waar je je kunt terugtrekken voor een rustige nacht of een luie zondagochtend. Een van deze slaapkamers is momenteel omgetoverd tot babykamer, maar kan ook als werkkamer worden gebruikt of eenvoudig worden teruggebracht naar een volledige slaapkamer. 
 
Het balkon aan de achterzijde, gelegen op het zuiden, is een uitnodiging om te genieten van de zon en het uitzicht. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad en kunt genieten van de rust en het groen. Het appartement is daarnaast voorzien van een eenvoudige badkamer met ligbad en wastafel. 
 
Dit hoekappartement is een lichtpunt in de stad. De aluminium kozijnen met dubbele beglazing zorgen voor een comfortabel binnenklimaat en de maandelijkse bijdrage aan de VvE van € 124,- garandeert dat alles tot in de puntjes verzorgd blijft. Het portiek op de eerste verdieping, dat slechts toegang biedt aan twee appartementen, zorgt voor een exclusief en veilig gevoel. 
 
EEN UITZICHT DAT INSPIREERT 
 
Het fraaie uitzicht vanaf het balkon is een dagelijkse bron van inspiratie. Het grote, gezellige balkon is de perfecte plek voor een zomerse hapje buiten of een rustige avond met een goed boek. Het is een verlengstuk van je woonruimte, waar je de seizoenen intens kunt beleven. 
 
HIGHLIGHTS IN HET KORT 
 
Ruimtelijke en sfeervolle woonkamer-en-suite met veel lichtinval. 
Zuidelijk gelegen balkon met vrij zicht over groen. 
Karakteristieke keuken met bijkeuken, ruime hal en eenvoudige badkamer. 
Twee slaapkamers, houten vloer en een sfeervolle houtkachel. 
Grote berging en een afgesloten fietsenbergingfietsenstalling. 
Een eigen inpandige garage. 
 
EEN UITNODIGING DIE JE NIET KUNT WEIGEREN 
 
Laat je zintuigen prikkelen door de geur van vers gebrand hout, het zicht op een zonovergoten balkon, het gevoel van een solide houten vloer onder je voeten, en het geluid van rust om je heen, terwijl je toch de stadse energie binnen handbereik hebt. Dit appartement is een meesterwerk dat wacht op jouw persoonlijke touch. 
 
Ben je klaar om de stap te zetten naar jouw ideale thuis? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging via onze website. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en word de trotse eigenaar van dit prachtige appartement in Zorgvlied. Jouw nieuwe begin start hier! 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 269

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 269

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg