Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Speels en tegelijk stijlvol, praktisch en sfeervol; het kan! Een ultra bijzondere plek zorgt ervoor dat je hier een 'one of a kind' te pakken hebt! Een nostalgisch gevoel, maar met een moderne uitstraling; dit alles smelt samen tot de Kotterstraat 55 in Tilburg!

Een woonplek met een heel hoog happiness gehalte op een gewilde locatie in Tilburg!

Indeling
Begane grond
Je komt binnen in de entree, die je toegang geeft tot de heerlijke lichte woonkamer. De afwerking is hier van hoog niveau; een mooie houten vloer en een strakke wandafwerking. De ondervloer is vol gestort met beton en de keuken is voorzien van vloerverwarming. De vloerverwarming is geen hoofd verwarming. De meterkast is uitgebreid en vernieuwd.  Het grote raam aan de achterzijde verbinden buiten en binnen met elkaar en zorgen voor een prettige lichtinval.

In de woonkamer beschik je over meer dan voldoende ruimte voor een grote zithoek aan de voorzijde waar je heerlijk kunt ontspannen terwijl je uitkijkt op de straat. Daarnaast is er genoeg plek voor een eettafel waaraan vrienden en familie kunnen plaatsnemen terwijl jij de laatste hand legt aan het eten.

De half open keuken is in een leuke hoekopstelling geplaatst en beschikt over veel bergruimte. De keuken is vernieuwd in 2020 en voorzien van alle inbouwapparatuur. Vanuit de keuken loop je de heerlijke achtertuin in. Ook loop je de vanuit de keuken de badkamer en het toilet in.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping heb je de beschikking over drie royale slaapkamers, plus een een fijne inbouwkast. Alle slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer en zijn de wanden strak afgewerkt. Instapklaar!

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Dit is één grote ruimte voorzien van twee fraaie dakkapellen die voor veel lichtinval zorgen. Hier is de vierde fraai afgewerkte slaapkamer te vinden. Naast de trap bevindt zich de witgoedaansluiting.

De badkamer bevindt zich op de begane grond en is keurig afgewerkt. Je vindt hier een wastafel en een groot hoekbad met douche!

Buitenleven
De tuin heeft een mooi formaat en is leuk aangelegd. Verder is de tuin op het zonnige westen gelegen waardoor je tot in de late avonduurtjes kan genieten van het zonnetje. Verder is er een klein gazon, een terras en wat vaste beplanting. Achter in de tuin staat een fraaie houten schuur wat handig is voor het opbergen van je fietsen en ander tuingereedschap. Een aantal buurtgenoten hebben zelfs een garage gerealiseerd aan de achterzijde van het perceel!

Bijzonderheden:
- Brede straat
- Vrij uitzicht aan de achterzijde van de woning
- tuin met achterom (ook met auto)

Locatie
Hoogvenne is gelegen tussen de straten; Heuvelring/Piusplein, Spoorlaan, Ringbaan-Oost en de Piushaven. Deze wijk is een van de meest gewilde wijken van Tilburg. Wie wil er nu niet tussen het stadscentrum en de Piushaven in wonen? De wijk kenmerkt zich met diverse karakteristieke woningen. Terwijl de wijk tegen het stadscentrum aan ligt hoor je de vogeltjes fluiten als je heerlijk van het buitenleven aan het genieten bent.

Kom tot rust aan de Piushaven op een van de terrassen of in een van de restaurants. Liever een boottochtje maken? Dat kan ook uiteraard! Puur genieten! De winkels in het stadscentrum zijn werkelijk op loopafstand. In Hoogvenne combineer je het rustige leventje in de wijk en het bruisende stadscentrum en Piushaven.

Maak je veel gebruik van het openbaar vervoer? Het centraal station is aan de noordzijde van het centrum gelegen. Parkeer je fiets bij het station en reis verder met de trein. In Hoogvenne wordt er geparkeerd middels parkeervergunning of betaald parkeren. In enkele straten kunt u vrij parkeren maar die zijn zeer schaars.

DE KOTTERSTRAAT 55: EEN HUIS DAT LEEFT
Hip wonen in Tilburg: Deze woning is een canvas voor jouw stadsleven.
Voorzieningen om de hoek: Van supermarkt tot sportschool, alles binnen handbereik.
Centrale ligging: Het bruisende centrum van Tilburg als jouw achtertuin.
Vier slaapkamers: Ruimte voor dromen, groeien en genieten.
Karakteristiek thuis: Een huis met een ziel, klaar voor jouw verhaal.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 310

Overige

Perceel oppervlakte 105

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 310

Overige

Perceel oppervlakte 105

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg