Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMSTART VOOR DE STARTER, EEN COMFORTABEL NEST VOOR TWEE, EEN ZORGELOZE HAVEN VOOR SENIOREN

Stel je voor: je zet een stap buiten en binnen tien minuten adem je de bruisende energie van het Tilburgse stadscentrum. Dit moderne appartement uit 2009 biedt het allemaal: een strategische ligging, comfort en stijl. Perfect voor de ambitieuze starter, het dynamische koppel of de levensgenieter op leeftijd die kiest voor gemak en kwaliteit. Hier woon je levensloopbestendig met alle voorzieningen binnen handbereik. Voel je thuis in een oase van rust met de stad aan je voeten.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Bouwjaar 2009: Geniet van hedendaags wooncomfort in een recent opgeleverde woning.
2 Grote Slaapkamers: Ruimte in overvloed voor een royale nachtrust of een inspirerende werkplek.
Moderne Woonkeuken met Kookeiland: Een culinair paradijs waar koken en gezelligheid samenkomen.
Afwerking met Klasse: Een prachtige houten vloer en sfeervolle vloerspots zetten de toon.
Groot Balkon met Vrij Uitzicht: Geniet van de buitenlucht en een uitzicht dat nooit verveelt.
Inpandige Berging en Eigen Parkeerplaats: Altijd ruimte voor je spullen en je auto veilig dichtbij.

WELKOM IN JOUW NIEUWE THUIS

Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter tot in de puntjes is verzorgd. Dit appartement ademt een sfeer van luxe en comfort, waarbij het energielabel A belooft dat je ook nog eens kiest voor duurzaamheid en een lage energierekening. Met een woonoppervlakte van 81 m² is er ruimte genoeg om te leven, te lachen en te ontspannen.

De entree verwelkomt je met een praktische hal, compleet met garderobemogelijkheid en een stijlvol half betegelde toiletruimte met fonteintje. De technische ruimte is een multifunctioneel wonder, met plaats voor de cv-ketel, wasmachine, droger en meer.

De woonkamer is een lichtfestijn, met grote ramen die de zon binnenlaten en schuifdeuren die leiden naar het riante balkon. Hier kun je in alle rust genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of een glas wijn bij zonsondergang. De luxe keuken is het hart van het huis, met een kookeiland dat niet alleen dient als culinaire werkplek, maar ook als gezellige bar waar vrienden en familie kunnen aanschuiven. Uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De badkamer is een toevluchtsoord van ontspanning, met een aparte douche, een ligbad om in weg te dromen en een stijlvolle wastafel.

De twee slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende privacy, terwijl het aparte toilet met fonteintje zorgt voor extra comfort.

DE PERFECTE MIX VAN BINNEN EN BUITEN

Het balkon, bekleed met vlonders, is een verlengstuk van je woonruimte. Hier geniet je van de frisse lucht en een vrij uitzicht dat je doet vergeten dat je midden in de stad woont. De keuken heeft ook een schuifpui naar de galerij, waar je een knus zitje kunt creëren om de ochtend te begroeten of de avond uit te zwaaien.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Ontdek dit pareltje uit 2009, waar twee ruime slaapkamers, een moderne woonkeuken met kookeiland en een groot balkon met vrij uitzicht je dagelijks leven verrijken. De afwerking is subliem, met een warme houten vloer en sfeervolle vloerspots die elke ruimte laten stralen. Praktisch gemak komt in de vorm van een inpandige berging en een eigen parkeerplaats. Dit appartement is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van comfort en gemak, gelegen in een levendige omgeving met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

EEN ZINTUIGLIJKE ERVARING DIE JE NIET WILT MISSEN

Voel de warmte van de houten vloer onder je voeten, proef de sfeer van gezellige etentjes rond het kookeiland, zie de zonsondergang vanaf je balkon, hoor de stilte ondanks de stedelijke omgeving en ruik de frisse lucht die door je nieuwe thuis waait. Dit appartement is een ervaring voor al je zintuigen.

Ben je klaar om deze sensatie zelf te beleven? Wacht dan niet langer en neem actie. Bezoek onze website en plan direct jouw bezichtiging. Dit is niet zomaar een woning; dit is de plek waar jouw nieuwe hoofdstuk begint. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 267

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 267

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg