Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op de uitstraling van deze charmante vrijstaande woning uit 1950 word je meteen verliefd! De zachte kleur van de stenen, de houten luikjes en het glas-in-lood bij de ramen past fantastisch in de landelijke omgeving. De woning is met veel liefde verbouwd naar hedendaags comfort met behoud van diverse authentieke elementen. Vanuit de grote woonkamer met open keuken stap je door de dubbele deuren zo het terras op waardoor je tuin echt een verlengstuk van de woning is. Vanwege de serre die nog achter de bijkeuken ligt heb je hier nog diverse uitbreidingsmogelijkheden of de mogelijkheid om de woning levensloopbestendig te maken. Op de eerste verdieping liggen twee grote slaapkamers, een derde kleinere slaapkamer/werkkamer en een luxe badkamer. De zolder kun je bereiken met een vaste trap. In de ruime tuin, die rondom de woning ligt, vind je een grote diversiteit aan bomen en planten, een schuur, garage, carport en een geweldige loungeplaats met ruimte voor een buitenkeuken!

ALGEMEEN:
Met 29 zonnepanelen (opbrengst 8,1 MwH), twee airco’s die naast koelen ook kunnen verwarmen en een pelletkachel in de woonkamer is de woning behoorlijk energiezuinig. De woning ligt in een dorp dat omringd is door natuurgebieden en vlakbij rivier de Roer. In de nabije omgeving vind je leuke wandel- en fietsroutes en Nationaal Park de Meinweg. Alle voorzieningen die het dorp te bieden heeft, winkels (en speciaalzaken) die in dagelijkse levensbehoefte voorzien, horeca, basisschool, kinderopvang, sportfaciliteiten en een actief verenigingsleven, bevinden zich op loop-of fietsafstand. Met de auto ben je bovendien zo in Roermond, Duitsland of bij de snelweg A73.

BEGANE GROND:

ENTREE
In de voortuin kijk je meteen al je ogen uit met de groene heggen langs het pad en de grote zijtuin waar een kersenboom en frambozen- en bramenstruik in staan. De authentieke houten voordeur met het kleine raampje geeft toegang tot de hal. In deze hal heb je een prachtige lichtinval door het raam met glas-in-lood. Achter een houten schot vind je de meterkast met aansluiting op het glasvezelinternet en onder de trap bevindt zich een deur die naar de kelder leidt. Hier heb je lekker veel ruimte om bijvoorbeeld provisie op te slaan en hier bevindt zich één van de twee installaties van de zonnepanelen. De vloer in de hal bestaat uit vinyl met een houtlook.

WOONKAMER
De woonkamer geeft je een landelijk en knus gevoel door de houten vloer, de pelletkachel en de glas-in-lood raampjes die ook hier aanwezig zijn. De dubbel openslaande deuren geven direct toegang tot het overdekte terras dat bij goed weer als een verlengstuk van de woonkamer gebruikt kan worden. Op koudere dagen kun je lekker opwarmen bij de pelletkachel die in combinatie met de airco (die ook kan verwarmen) de woonkamer en keuken heerlijk warm krijgen. In de zomer kan de airco uiteraard ingezet worden om te koelen.

KEUKEN
De open keuken is ook landelijk ingericht met witte houten kastjes en lades met zwarte greepjes. Het stoere, donkere aanrechtblad is van onderhoudsvrij kunststof en steekt mooi af bij het keukenblok. In de keuken beschik je over een vijfpits gasfornuis met afzuigkap, een combi-oven en een vaatwasser. In de grote kasten en brede lades kun je flink wat keukengerei kwijt. Via het raam heb je fijn uitzicht op de zijtuin.
Achter de keuken ligt een royale bijkeuken waar je een koelkast en vriezer kunt plaatsen. Hier bevinden zich ook de witgoedaansluitingen en de toiletruimte. Via de achterdeur (met hordeur) heb je toegang tot de tuin.

SERRE
De serre ligt nog achter de bijkeuken en is momenteel alleen vanuit de tuin toegankelijk. Het behoort echter tot de mogelijkheden om deze ruimte ook inpandig bereikbaar te maken zodat je de begane grond van de woning nog uit kunt breiden en hier bijvoorbeeld een speelkamer voor de kinderen kunt maken of een fijne werkruimte. Doordat er in de serre ook al een aansluiting op het riool ligt kun je hier ook een slaapkamer met doucheruimte maken zodat de woning levensloopbestendig wordt. Met deze ruimte kun je dus nog alle kanten op!
Via de serre heb je toegang tot een kleine buitenruimte aan de zijkant van de woning waar ook een pomphuis met grondwaterpomp staat.

VERDIEPING:
Via de met vloerbedekking beklede trap loop je naar de eerste verdieping. Op de overloop hangt de tweede airco-installatie. Ook met deze airco kun je zowel koelen als verwarmen.

SLAAPKAMERS
De twee grootste slaapkamers liggen naast elkaar en beschikken beide over twee ramen en een handige muurkast. Op de ene slaapkamer ligt vloerbedekking en is een vliegenhor en rolluiken aanwezig en op de andere slaapkamer ligt een laminaatvloer. De derde slaapkamer is wat kleiner maar prima geschikt als kinderkamer of als werkkamer. Deze slaapkamer is ook voorzien van een raam en een laminaatvloer.

BADKAMER
De luxe badkamer is heerlijk ruim en gerealiseerd in 2012. Voorheen was er boven namelijk geen badkamer beschikbaar. De inloopdouche is extra ruim en heeft een fijne regendouche. Daarnaast is er een grote wastafel met meubel aanwezig, een wandtoilet en een designradiator. Het draaikiepraam heeft een hor en een rolluik. De badkamer is neutraal en tijdloos uitgevoerd met donkere vloertegels met vloerverwarming, donkere achterwand bij het toilet en grote, witte wandtegels.

ZOLDER:
De ruime zolder is bereikbaar met een vaste, smalle trap die zich achter een deur op de overloop bevindt. In deze grote ruimte heb je veel mogelijkheden voor het opbergen van spullen. De zolder werd ook als extra slaapkamer of logeerkamer gebruikt. Op de zolder ligt vloerbedekking en er is een klein Velux dakraam aanwezig.

GARAGE/BERGING:
De grote schuur en de garage hebben beide een dubbele toegangsdeur hebben. Hier heb je meer dan genoeg ruimte om lekker te klussen of je fietsen te stallen. Boven een deel van de garage, de schuur en de carport ligt nog een vliering. Langs de garage ligt een carport en een overdekt gedeelte om bijvoorbeeld een aanhangwagen te stallen. In zowel de garage als de schuur en onder de carport is elektra en verlichting aanwezig.

TUIN:
In deze tuin geniet je optimaal van je privacy! Direct achter de woning ligt een overdekt terras waar je lekker beschut kunt zitten. Via een pad kun je naar het achterste deel van de tuin lopen. Langs dit pad staan vijf catalpabomen en eindig je onder een enorme mammoetboom. Het achterste deel van de tuin bestaat uit een groot gazon met borders rondom waar onder andere vlinderstruiken en hortensia’s in bloeien. De blikvanger is ongetwijfeld de grote houten overkapping waar je een fantastische loungeplek kunt maken met een buitenkeuken.
Naast de overkapping ligt een berging waar zich de technische installatie van de zonnepanelen bevindt en de tweede grondwaterpomp. Tevens is dit een prima plek om tuingereedschap op te bergen. In de tuin liggen diverse beregeningspunten die aangesloten zijn op 1 van de 2 grondwaterpompen. Helemaal achterin de tuin ligt nog een aluminium tuinhuis met verlichting en elektra dat als opslag gebruikt wordt.
De tuin is geheel omheind en heeft een vrije achterom door middel van een dubbele poort bij de oprit die door middel van een zogenaamde druppel te openen is. In de tuin is verlichting aanwezig, diverse stopcontacten en een twee buitenkranen.

OVERIGE INFORMATIE:

AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over energielabel C.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is prima. De woning is de laatste jaren grondig verbouwd en gerenoveerd en netjes bijgehouden.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Bosch CV ketel uit 2012. Daarnaast zijn er twee airco-installaties aanwezig die naast koelen ook kunnen verwarmen en er staat een pelletkachel in de woonkamer. Het dak is in 2012 vernieuwd en geïsoleerd. De ramen en deuren bestaan grotendeels uit dubbel glas.

LIGGING:
De woning ligt in een landelijke omgeving op loop- en fietsafstand van de voorzieningen in Vlodrop.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 718
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 800
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1115
Tuin diepte 50
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 16
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 718
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 800
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1115
Tuin diepte 50
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 16
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!