Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Welkom bij deze prachtige woning, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar hun droomhuis in de geliefde, groene en kindvriendelijke woonwijk Molenakker. Deze instapklare woning biedt alles wat je hart begeert: van een sfeervolle benedenverdieping tot een ruime, onderhoudsvriendelijke tuin. Met vier fijne slaapkamers, een uitgebouwde keuken met kookeiland en een energielabel B, is dit huis perfect voor gezinnen die comfort en duurzaamheid waarderen. Bovendien ligt het huis in een rustige buurt, ideaal voor kinderen om op te groeien. Mis deze unieke kans niet om je toekomstige thuis te ontdekken!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Instapklare, sfeervolle benedenverdieping: een uitnodigende leefruimte waarin je je direct thuis voelt.
Uitgebouwde keuken met kookeiland: moderne keuken voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur met o.a. een vaatwasser en Quooker.
Drie ruime slaapkamers en een vierde kamer op de zolderverdieping: perfect voor gezinnen die behoefte hebben aan extra ruimte.
Onderhoudsvriendelijke en privacyvolle tuin met houten tuinhuisje: een heerlijke plek om te ontspannen en tot rust te komen.
Energielabel B: duurzaam en kostenbesparend.
Inpandige garage: handig voor het parkeren van je auto of als extra opslagruimte.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Betreed deze prachtige woning en laat je meteen betoveren door de warme en uitnodigende sfeer die het uitstraalt. De woonkamer, met zijn neutrale afwerking en stijlvolle inrichting. De open lay-out zorgt voor een natuurlijke lichtinval en een gevoel van ruimte, terwijl de instapklare staat betekent dat je meteen kunt intrekken zonder enige zorgen.

De keuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Het kookeiland biedt niet alleen extra werkruimte, maar ook extra bergruimte. Met moderne inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en een quooker, is deze keuken van alle gemakken voorzien. De strakke lijnen en hoogwaardige materialen maken het een genot om hier te vertoeven.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een comfortabel bed en opslagmogelijkheden. Alle kamers genieten van veel natuurlijk licht en bieden een rustige ruimte voor ontspanning en nachtrust. Daarnaast is er een moderne badkamer die voorzien is van alle benodigde gemakken.

De zolderverdieping biedt nog een extra kamer die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Of je nu een thuiswerkplek nodig hebt, een extra slaapkamer of een speelkamer voor de kinderen, deze ruimte is flexibel en aanpasbaar aan jouw behoeften.

De tuin, gelegen op het noordwesten, is een ware oase van rust. Met weinig onderhoud nodig, kun je hier optimaal genieten van je vrije tijd. Het houten tuinhuisje biedt extra opslagruimte voor tuinmeubelen of gereedschap. 

En laten we de inpandige garage niet vergeten. Deze biedt niet alleen veilige parkeerruimte voor je auto, maar ook extra opbergruimte voor fietsen, gereedschap of andere benodigdheden. 

BELANGRIJKE KENMERKEN

Energielabel B: Duurzaam en energiezuinig wonen.
Woonoppervlakte 121 m²: Voldoende leefruimte voor het hele gezin.
Perceeloppervlakte 222 m²: Ruim perceel met veel mogelijkheden.
Tuinligging noordwest: Ideale ligging voor middag- en avondzon.
Aantal slaapkamers: 4: Ruimte voor elk gezinslid.

UITGEBREIDE HIGHLIGHTS

De sfeervolle benedenverdieping van deze woning biedt een warme en uitnodigende omgeving voor gezellige familiemomenten. De uitgebouwde keuken met kookeiland is voorzien van moderne inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser en een quooker, en biedt een ideale ruimte voor culinaire avonturen en het entertainen van gasten. Met drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde kamer op de zolderverdieping, is er genoeg ruimte voor elk gezinslid. De onderhoudsvriendelijke tuin op het noordwesten biedt veel privacy en bevat een charmant houten tuinhuisje. Daarnaast beschikt de woning over een inpandige garage, wat extra gemak en opslagmogelijkheden biedt.



INSTAPKLARE, SFEERVOLLE BENEDENVERDIEPING

De benedenverdieping van deze woning straalt warmte en gezelligheid uit, waardoor je je meteen thuis voelt. De ruime woonkamer is prachtig afgewerkt met neutrale materialen, en de grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De vloeren zijn voorzien van smaakvol gekozen tegels die zowel duurzaam als stijlvol is. De open indeling verbindt de woonkamer naadloos met de eetruimte, wat ideaal is voor gezellige familieavonden of het ontvangen van gasten. Met zijn instapklare staat hoef je je geen zorgen te maken over verbouwingen of renovaties; gewoon je meubels plaatsen en wonen maar!

UITGEBOUWDE KEUKEN MET KOOKEILAND

Een echte blikvanger in deze woning is de uitgebouwde en moderne keuken. Het kookeiland biedt niet alleen extra werkruimte, maar ook een centrale plek waar het gezin samenkomt. Voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, quooker, combi-oven, stoomoven en een keramische kookplaat van Bora, is deze keuken perfect voor de hobbykok en ideaal voor het organiseren van etentjes. De strakke, eigentijdse afwerking met luxe materialen, maken deze keuken zowel praktisch als elegant. De ruime opzet zorgt ervoor dat er voldoende opbergruimte is voor al je keukengerei en ingrediënten.

DRIE RUIME SLAAPKAMERS EN EEN VIERDE KAMER OP DE ZOLDER

De eerste verdieping herbergt drie fijne slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een comfortabel bed, kledingkasten en zelfs een bureau. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prettige atmosfeer. De kamers zijn afgewerkt met een neutraal kleurenpalet, wat het eenvoudig maakt om ze naar je eigen smaak in te richten. Bovenop deze drie slaapkamers, biedt de zolderverdieping een vierde kamer. Deze extra ruimte is uiterst veelzijdig en kan dienen als een kantoor, speelkamer of zelfs een gastenverblijf. De mogelijkheden zijn eindeloos en passen bij de behoeften van een groeiend gezin.

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE EN PRIVACYVOLLE TUIN MET HOUTEN TUINHUISJE

De tuin is een ware oase van rust en privacy, ideaal voor ontspanning na een lange dag. Gelegen op het noordwesten, geniet je hier van de middag- en avondzon, perfect voor zomerse barbecues en gezellige avonden buiten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met duurzame materialen en beplanting die weinig verzorging nodig hebben. Het houten tuinhuisje voegt een vleugje charme toe en biedt extra opbergruimte voor tuinmeubilair, fietsen of gereedschap. Hier kun je in alle rust genieten van je buitenruimte, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 490

Overige

Perceel oppervlakte 222

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 490

Overige

Perceel oppervlakte 222

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert