Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTMOET JE TOEKOMSTIGE THUIS

Droom je van een eigen plek onder de zon? Een huis waar comfort, stijl en duurzaamheid hand in hand gaan? Dan is deze instapklare hoekwoning in de autoluwe straat van Fatima jouw match made in heaven. Perfect voor starters, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen die de gemakken van de stad dichtbij willen hebben, maar ook de stilte van een vredige buurt weten te waarderen.

HIGHLIGHTS DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN

Uitgebouwde hoekwoning die zeeën van ruimte biedt.
Drie ruime slaapkamers waar de stilte je zal omarmen.
Twee stijlvolle badkamers, jouw eigen spa-ervaring thuis.
Energieneutraal en comfortabel dankzij 12 zonnepanelen en 2 airconditionings.
Een garage waar je wagen of fiets altijd veilig staat.
Vrijstaande multifunctionele ruimte; je atelier, kantoor of speelkamer?

WELKOM THUIS IN FATIMA

Stap binnen in deze prachtig uitgebouwde hoekwoning en voel meteen de ruimte en lichtval die je hart sneller doen kloppen. Met een woonoppervlakte van 121 vierkante meter en een perceeloppervlakte van maar liefst 254 vierkante meter, biedt dit huis alle comfort en privacy die je maar wensen kunt.

De woonkamer is het kloppende hart van het huis met een royale 40 vierkante meter. Grote ramen zorgen hier voor een natuurlijk lichtspel dat elke dag opnieuw voor een gouden gloed zorgt, terwijl de tuin op het zuidoosten je elk seizoen een ander decor biedt.

De keuken is een waar kookeiland waar je de sterren van de hemel kookt. De slaapkamers zijn stuk voor stuk uitnodigend, ruim en rustgevend – een plek om je terug te trekken en op te laden. En dan hebben we het nog niet over de twee badkamers gehad. Of je nu kiest voor een snelle douche of een lang bad, je voelt je als herboren.

Met 12 zonnepanelen en 2 airconditionings is deze woning een toonbeeld van modern wonen. Duurzaam en energiezuinig, zodat je niet alleen je portemonnee, maar ook de aarde spaart. En voor wie werk en privé graag gescheiden houdt, is de vrijstaande multifunctionele ruimte een absolute meerwaarde.

DENK GROOT, DENK DUURZAAM, DENK COMFORT

Denk je aan verhuizen, dan wil je natuurlijk niet nog maanden klussen. Dat hoeft hier ook niet, want deze woning is instapklaar. Met een dakkapel die extra ruimte en licht biedt en een vrijstaande multifunctionele ruimte die je naar hartelust in kunt richten, biedt deze hoekwoning alles wat je nodig hebt.

HET HART VAN JE HUIS

Een uitgebouwde hoekwoning waar elke vierkante meter telt.
Drie slaapkamers, waarvan één je vast en zeker als jouw persoonlijke oase zult inrichten.
Twee badkamers die elk ochtendritueel voelen als een spa bezoek.
Energiezuinig wonen met 12 zonnepanelen en 2 airconditionings voor een perfect binnenklimaat.
De luxe van een eigen garage en een extra vrijstaande multifunctionele ruimte.

Voel je dat je interesse gewekt is? Laat deze kans niet schieten en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis. Pak de telefoon, tik op je toetsenbord, en plan die bezichtiging in. Jouw droomhuis wacht op je – grijp het met beide handen!

UITGEBOUWDE HOEKWONING MET ZEEËN VAN RUIMTE Deze hoekwoning is een parel in de wijk Fatima. Door de uitbouw geniet je van extra leefruimte die zowel het gezinsleven als het entertainen van gasten naar een hoger niveau tilt. De doordachte indeling zorgt ervoor dat elke vierkante meter efficiënt wordt benut, terwijl de grote ramen een naadloze overgang tussen binnen en buiten creëren.

DRIE ROYALE SLAAPKAMERS OM VOLLEDIG TOT RUST TE KOMEN Elke slaapkamer in dit huis ademt rust en comfort. De ruimtes zijn zo ingedeeld dat ze maximale privacy bieden, met genoeg plaats voor een kingsize bed en kledingkast. De sereniteit wordt versterkt door de zachte lichtinval en het uitzicht op de rustige buurt, waardoor een ontspannen sfeer ontstaat waarin je jezelf volledig kunt opladen.

TWEE STIJLVOLLE BADKAMERS VOOR JOUW SPA-ERVARING THUIS Met niet één, maar twee badkamers biedt dit huis de luxe van keuze en comfort. Of je nu houdt van een snelle, verfrissende douche of een lang, ontspannend bad, deze badkamers zijn ontworpen als jouw persoonlijke spa. De hoogwaardige afwerking en het moderne design maken je ochtend- en avondrituelen tot een ware beleving.

ENERGIENEUTRAAL WONEN MET ZONNEPANELEN EN AIRCONDITIONING Dit huis is een toonbeeld van duurzaamheid. De 12 zonnepanelen voorzien je van groene energie, terwijl de 2 airconditionings zorgen voor een constant aangenaam binnenklimaat. Met deze woning draag je niet alleen bij aan een beter milieu, je geniet ook van lagere energiekosten en een heerlijk wooncomfort.

EEN GARAGE DIE VEILIGHEID EN GEMAK BIEDT De ruime garage is een zegen voor iedere autobezitter of fietsliefhebber. Je voertuig staat veilig en droog, klaar voor gebruik wanneer je maar wilt. De garage biedt extra opslagruimte en kan tevens dienen als werkplaats voor de hobbyist of klusser.

VRIJSTAANDE MULTIFUNCTIONELE RUIMTE: EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN Deze vrijstaande ruimte is jouw canvas voor creativiteit en flexibiliteit. Richt het in als thuiskantoor, yogastudio, atelier of speelruimte voor de kinderen. Met ongehinderde toegang tot de tuin kan deze ruimte functioneren als het hart van je sociale leven of als een stille retraite weg van de hoofdwoning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1940
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1940
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 513

Overige

Perceel oppervlakte 254

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1940
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1940
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 513

Overige

Perceel oppervlakte 254

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert