Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE

Welkom in de groene, kindvriendelijke en gewilde woonwijk Molenakker, waar jouw droomhuis op je wacht. Deze 2/1 kapwoning is een waar paradijs voor jonge gezinnen en biedt alles wat je hart begeert. Denk aan een instapklare, sfeervolle woonkamer met een visgraat vloer voorzien van vloerverwarming en een sfeerhaard, een uitgebouwde keuken met moderne inbouwapparatuur en een onderhoudsvrije tuin op het zuidoosten waar je volop kunt genieten van de zon. Deze woning biedt niet alleen comfort en stijl, maar ook ruimte voor groei met vier slaapkamers, ideaal voor een opgroeiend gezin.

HOOFDKENMERKEN

Instapklare, sfeervolle woonkamer: Met visgraat vloer en sfeerhaard.
Uitgebouwde keuken: Inclusief inbouwapparatuur, spoeleiland, en openslaande tuindeuren.
Ruime slaapkamers: Drie fijne slaapkamers en een vierde slaapkamer op zolderverdieping.
Onderhoudsvrije tuin: Gelegen op het zuidoosten, inclusief overkapping.
Energielabel B: Duurzaam en energiezuinig.
Airco’s en garage: Voorzien van 2 airco's, inpandige berging en garage.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Welkom thuis in deze schitterende woning, gelegen in de populaire woonwijk Molenakker. Deze buurt staat bekend om zijn kindvriendelijke omgeving en het groene karakter, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en prettige woonomgeving.

Bij binnenkomst valt direct de ruime, lichte hal op, die toegang biedt tot de sfeervolle woonkamer. Deze woonkamer is een ware blikvanger met de prachtige visgraat vloer die onmiddellijk een gevoel van luxe en warmte oproept. De sfeerhaard in de zithoek zorgt voor extra gezelligheid tijdens de koude wintermaanden, terwijl de grote ramen veel natuurlijk licht binnenlaten.

De woonkamer loopt naadloos over in de uitgebouwde keuken, een droom voor elke kookliefhebber. Deze moderne keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder hoogwaardige inbouwapparatuur, een royaal spoeleiland en openslaande tuindeuren. De keuken vormt het hart van het huis, een plek waar familie en vrienden samenkomen voor gezellige etentjes en bijzondere momenten.

De eerste verdieping biedt plaats aan drie fijne slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een bed, een bureau, en opbergruimte. De grote ramen zorgen ervoor dat de kamers licht en uitnodigend aanvoelen. De moderne badkamer(2021) is voorzien van een inloopdouche, toilet, een ligbad en een dubbele wastafel, wat het ochtendritueel een stuk makkelijker maakt.

Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping, waar je de vierde slaapkamer vindt. Deze ruime kamer is perfect als ouderslaapkamer, een thuiskantoor, of een speelruimte voor de kinderen. Met voldoende bergruimte en een dakraam dat veel licht binnenlaat, kan deze kamer eenvoudig aan je behoeften worden aangepast.

Buiten geniet je van een onderhoudsvrije tuin op het zuidoosten, compleet met een overkapping waar je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. De tuin is zo ontworpen dat je weinig tijd kwijt bent aan onderhoud, zodat je meer tijd overhoudt om te ontspannen en te genieten. Hier kun je in de zomer heerlijke barbecue-avonden organiseren of gewoon genieten van een goed boek terwijl je de zon ziet ondergaan.

De woning is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook duurzaam. Met een energielabel B draagt deze woning bij aan een beter milieu en bespaar je op je energierekening. Daarnaast is de woning geheel voorzien van elektrische rolluiken(2021) en twee airco's, zodat je zelfs tijdens de warmste zomerdagen kunt genieten van een aangename binnentemperatuur.

Tot slot beschikt de woning over een inpandige berging, een inpandige garage en een carport, waardoor je voldoende opbergruimte hebt voor fietsen, gereedschap en andere spullen. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 616

Overige

Perceel oppervlakte 243

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 616

Overige

Perceel oppervlakte 243

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert