Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
In Rijckholt presenteren wij u deze vrijstaande woning met garage en oprit aan. Het huis heeft een rustige, landelijke ligging, op een ruim perceel van ca. 540 m². De woning beschikt over 4 slaapkamers, 1 vernieuwde badkamer en heeft een ruime, achtertuin met veel privacy, die tevens te bereiken is via de zijkant van de woning. De woning is voorzien van (deels) elektrische bedienbare rolluiken, rolhorren, waterontharding installatie, airconditioning en zonnepanelen. Natuurliefhebbers zullen genieten in de nabijheid van het prachtige 'Savelsbos' voor ontspannende wandelingen. Het pand is voorzien van een uitstekende verbinding met de belangrijkste uitvalswegen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het centrum van Maastricht, het MUMC+ en de UM, allemaal binnen slechts 10 minuten rijden.

Indeling:

-Kelder:
De kelderruimte is ca. 13,5 m² groot en praktisch voor het opbergen van voorraden e.d. Hier is tevens de Cv-ketel (Eigendom, Remeha, 2012) gesitueerd.

-Begane grond:
Binnenkomend in de ruime entree (ca. 7 m²), voorzien van een authentieke tegelvloer, en prachtige, houten elementen, vindt u het toilet, de meterkast en de toegang tot de woonkamer met open keuken. Bovendien is hier de trap naar zowel de eerste verdieping, als het souterrain te vinden. De betegelde toiletruimte beschikt over een staand closet. Als u de royale woonkamer met open keuken van ca. 45 m² betreedt, valt het vele licht meteen op. Deze ruimte is voorzien van airconditioning. De goed onderhouden open keuken (ca. 12 m²) is voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en de recent vernieuwde koelkast en vaatwasser. Via de keuken bereikt u de bijkeuken van ca. 5 m² en heeft u tevens zicht en toegang tot de tuin. De bijkeuken is praktisch voor het plaatsen van een extra koelkast of vriezer. Verder biedt de bijkeuken directe toegang tot de tuin en de garage.

-Eerste verdieping:
Via een vaste trap in de entree is de ruime overloop op de eerste verdieping te bereiken. De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de trap naar de tweede verdieping.
-Slaapkamer 1 is ca. 15 m² groot.
-Slaapkamer 2 is ca. 14 m² groot.
-Slaapkamer 3 is ca. 11 m² groot.
-Badkamer: De vernieuwde badkamer is ca. 7 m² groot en voorzien van een moderne tegelvloer in houtlook, een inloopdouche, hangcloset en een wastafelmeubel.

-Tweede verdieping:
Via een vaste trap op de eerste verdieping bereikt u de tweede verdieping. Op deze verdieping bevindt zich slaapkamer 4, en twee bergruimtes.
-Slaapkamer 4 is ca. 21 m² groot en voorzien van airconditioning. Door het Velux dakvenster wordt de ruimte voorzien van daglicht. Het dakvenster is voorzien van rolhor en rolluik op zonne-energie. Het plaatsen van een dakkapel zorgt voor een nog grotere ruimte.
-Berging 1 is ca. 14 m² groot en wordt momenteel gebruikt als kast/ walk in closet.
-Berging 2 is ca. 8 m² groot.

-Garage:
De garage (ca. 40 m²) is te bereiken via de dubbele houten poort op de oprit en de bijkeuken. De, extra ruime, garage heeft plek voor het parkeren van 2 auto's en er is voldoende plaats voor bijvoorbeeld het opbergen van fietsen e.d. De oprit biedt plaats voor 3 auto's. Tevens is de garage voorzien van warm en koud water, elektriciteit en er bevindt zich hier ook een krachtstroom aansluiting. In deze ruimte is tevens een aansluiting voor de wasmachine en droger. Praktisch is de ruime bergzolder (ca. 29 m²), welke te bereiken is via de vaste trap in de garage.

-Tuin:
De woning is voorzien van een voor, zij en achtertuin. De achtertuin is afsluitbaar door middel van een ijzeren hek aan de zijkant van de woning De tuin is tevens te bereiken via een deur in de bijkeuken en de deur in de keuken. Deze heerlijke, groene tuin is georiënteerd op het westen en voorzien van terras, plantenborders, e.d. De tuin is volledig af te sluiten doormiddel van de hekken aan beide zijden, wat zorgt voor extra privacy.

Nadere bijzonderheden:
-Aanvaarding in overleg.
-Prachtig vrijstaande woning in het geliefde Rijckholt.
-Kozijnen: Houten (Merbau) kozijnen met volledig dubbele beglazing.
-Centrale verwarming: Cv-ketel (Eigendom, Remeha, 2012)
-Energielabel C.
-12 Zonnepanelen in eigendom
-De woning is voorzien van (deels) elektrische bedienbare rolluiken, rolhorren, waterontharding installatie, airconditioning en zonnepanelen.
-Goed onderhouden, verzorgde vrijstaande woning. Enige modernisatie zal volgens de huidige maatstaven wellicht voor een nieuwe bewoner wenselijk zijn.
-Aan de voorzijde van de woning is een strook grond in bruikleen van de Gemeente Eijsden- Margraten.
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
De woning is rustig gelegen aan de rand van Gronsveld, in de plaats Rijckholt. Een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde ligt de plaats Eijsden. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse kleine winkels in het dorp, bakker, patisserie, slager, groentewinkel e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool en een peuterschool. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, AZM en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 797
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 540
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Toegankelijk ouderen Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 797
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 540
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Toegankelijk ouderen Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij