Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in jouw potentiële nieuwe thuis, een oase van rust en comfort in een kindvriendelijke buurt! Deze ruime tussenwoning met drie slaapkamers en een moderne badkamer (2021) is perfect voor starters op de woningmarkt, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen. Geniet van de zon in een fijne serre en een gezellige tuin op het oosten. De centrale ligging nabij alle nodige voorzieningen maakt dit huis ideaal voor een dynamische levensstijl. Klaar om verliefd te worden op je nieuwe woning?

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Ruime tussenwoning: Met 103 m² woonoppervlakte biedt deze tussenwoning voldoende ruimte voor al je woonwensen.

Fijne serre: Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke lichtinval, ongeacht het seizoen. Via de serre heb je toegang tot de praktische bijkeuken.

Drie slaapkamers en moderne badkamer (2021): Comfort en stijl komen samen in deze onlangs gerenoveerde badkamer en drie gezellige slaapkamers.

Tuin op het oosten met achterom: Begin je dag met de ochtendzon in deze prachtige tuin, ideaal voor kinderen om te spelen of voor een rustige kop koffie.

Centraal gelegen nabij voorzieningen: Alles wat je nodig hebt, van winkels tot scholen, ligt op een steenworp afstand, wat je dagelijkse leven aanzienlijk vergemakkelijkt.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor, je stapt je nieuwe woning binnen en wordt direct verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer. De naadloze overgang naar de fijne serre zorgt ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van extra leefruimte. Of je nu een gezellig hoekje wilt creëren voor het lezen van je favoriete boek of een plek zoekt voor een ontspannen ontbijt terwijl je de eerste zonnestralen opvangt, deze serre biedt het allemaal.

De gemoderniseerde keuken, uitgerust met alle noodzakelijke apparatuur, inspireert je om de lekkerste maaltijden te bereiden. De open verbinding naar de ruime eetkamer creëert een harmonieuze sfeer waar koken en dineren samenkomen. Hier kun je heerlijke diners organiseren, met voldoende ruimte voor een grote eettafel waar vrienden en familie samen kunnen komen. De tuin heeft een praktische achterom, waardoor je gemakkelijk toegang hebt zonder door het huis te hoeven lopen.

Boven zijn drie comfortabele slaapkamers te vinden. De master bedroom biedt voldoende ruimte voor een kingsize bed en een grote kledingkast. De twee andere slaapkamers zijn perfect voor kinderen, een thuiskantoor of een logeerkamer. De moderne badkamer, gerenoveerd in 2021, is voorzien van een luxe inloopdouche, een strak wastafelmeubel en een stijlvolle tegelvloer.

Met een woonoppervlakte van 103 m² en een perceeloppervlakte van 163 m² biedt deze woning niet alleen veel ruimte, maar ook tal van mogelijkheden om jouw persoonlijke stijl toe te voegen. De centrale ligging nabij winkels, scholen en andere voorzieningen maakt het dagelijks leven hier uiterst comfortabel. Je hoeft nooit ver te reizen voor wat je nodig hebt.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Deze ruime tussenwoning van 103 m² biedt een ideale leefruimte voor starters, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen. Met een moderne badkamer (2021) en drie comfortabele slaapkamers, is dit huis volledig instapklaar. De fijne serre zorgt voor extra leefruimte, terwijl de tuin op het oosten perfect is voor een ontspannen ochtend of een gezellige barbecue. De praktische achterom biedt extra gemak. Gelegen in een kindvriendelijke buurt en nabij alle benodigde voorzieningen, combineert deze woning comfort met een ideale locatie. Alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos leven is binnen handbereik.






Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 163

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 163

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert