Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Shop de look! Twee jaar geleden kocht de verkoopster deze sfeervolle 3-kamerwoning. Ze heeft er sindsdien haar eigen, moderne en aantrekkelijke look en feel aan gegeven. Nu ze gaat samenwonen verlaat ze met pijn in het hart haar gezellige woning. Dus: een buitenkans voor kopers! En bevalt de sfeer? Check de vragenlijst want vrijwel de gehele inboedel is ter overname!

De woning heeft een heerlijk lichte woonkamer met een nieuwe, in 2023 geplaatste open keuken met kookeiland en eetbar. Deze lichte keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur. Aan de voorzijde van de woning ligt de eetkamer, aan de achterzijde, met brede schuifpui, de gezellige zithoek met fraai uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer toegang biedt tot een balkon aan de voorzijde van de woning – een perfecte plek voor een kop koffie in de ochtendzon. Verder is er een moderne badkamer met regendouche, wastafelmeubel, tweede toilet en handdoekradiator. Voorts bevindt zich hier een ruime was/stookruimte/berging met aansluiting voor wasmachine en droger. De woning is recent vrijwel geheel buitenom geschilderd (2024) en de meterkast is vernieuwd in 2023. Een extra pluspunt is de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

De locatie is ook prima: Op loopafstand van winkelcentrum Parijsch en het gezondheidscentrum. Bovendien ligt het historische centrum van Culemborg en het trein/busstation op slechts 10 minuten fietsafstand. De uitvalswegen naar de autosnelwegen zijn binnen 3 minuten bereikbaar. In nog geen 30 minuten ben je in Hartje Utrecht en/of Den Bosch.

Kortom: een instapklare woning met moderne gemakken op een toplocatie! Benieuwd? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling: Begane grond: We parkeren de auto op eigen terrein. In de entree bevindt zich de meterkast, garderobe, het toilet met fontein en de toegang tot de woon/eetkamer (totaal ca. 37 m2) met open keuken en trap naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde zien we de gezellige eethoek. De open keuken bevindt zich in het midden van de ruimte. Deze is in een moderne greige tint uitgevoerd. Het kookeiland heeft een kunststof marmerlook werkblad met Bora-inductiekookplaat (recirculatie). Verder beschikt de keuken over een koel/vriescombinatie, vaatwasser en hetelucht-oven. De ruime zithoek bevindt zich aan de achterzijde van de woning, een brede aluminium schuifpui biedt vrij zicht en toegang tot de achtertuin. Leuk detail hier is de beamer, zo kijk je op groot scherm je lievelingsfilms! De open trap brengt ons naar de eerste verdieping.

1e verdieping: Vanaf de overloop hebben we toegang tot 2 slaapkamers (ca. 14,4 en 6.9 m2) en de badkamer. De ruime hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een schuifpui met balkon. Hier geniet je heerlijk van de ochtendzon. De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en beschikt over een grote kledingkast (blijft achter). Vanuit deze kamer is er toegang tot de was/stookruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger. De moderne badkamer beschikt over een tweede toilet, inloopdouche met regendouchekop, wastafel met bergmeubel en handdoekradiator.

De tuin: De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is op het noord-westen gelegen(middag/avond zon). De voortuin is recent opnieuw aangelegd. Hier is parkeerplek voor 1 auto. De ruime achtertuin (met achterom) is bestraat en dus onderhoudsarm. Achter in de tuin staat een houten schuur, voorzien van elektra.

Bijzonderheden: - Gezellige tussenwoning, woonoppervlak 78 m2, inhoud 275 m3; - Bouwjaar 1998; - Nieuwe keuken en meterkast (2023); - Buitenzijde woning in 2024 vrijwel geheel geschilderd; - Vrijwel gehele inboedel ter overname; - Energielabel B; - Parkeren op eigen terrein; - Op loopafstand van winkels en OV, op fietsafstand van centrum; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 275

Overige

Perceel oppervlakte 121

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 275

Overige

Perceel oppervlakte 121

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij