Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Appartement met drie slaapkamers, twee balkons en een ruime berging.

!! REACTIES VOOR HET INPLANNEN VAN EEN KIJKMOMENT GRAAG TELEFONISCH: 0345 779720 !!

Aan de Jan van Riebeeckstraat 142 in Culemborg is op de tweede woonlaag dit fijne appartement gelegen. Dit ruime appartement is met drie slaapkamers praktisch ingedeeld en maakt onderdeel uit van een uit twee gebouwen bestaand appartementencomplex. Het geheel is in 1956 gerealiseerd en telt zestig appartementen. Deze woning is zo te betrekken.

Culemborg is aan de rijksweg A2 zeer centraal gelegen. Ook de A27 en A15 bevinden zich op slechts enkele autominuten afstand, waardoor u zich met gemak door het hele land kunt verplaatsen. Door de centrale ligging zijn alle gewenste voorzieningen binnen handbereik. Het gezellige historische centrum van Culemborg, het NS station en sportverenigingen zijn allen binnen slechts enkele minuten fietsen te bereiken. Ook het winkelcentrum op het Chopinplein, Koopmansgildeplein en scholen bevinden zich op fietsafstand.

LIGGING EN AFWERKING
Het appartement aan de Jan van Riebeeckstraat 142 is op de tweede etage van het complex gunstig gelegen. Vanaf het balkon aan de voorzijde, of door de grote raampartij, geniet u van het mooie uitzicht en de historische molen “Johanna”. De woning zelf is netjes afgewerkt en beschikt over een elektrisch screen aan de voorzijde. De kozijnen zijn grotendeels van kunststof met HR ++ beglazing. Vriendelijk in het onderhoud en prettig voor uw stookkosten. Het complex heeft recent een gevelrenovatie ondergaan waarbij de gevel is gereinigd, gevoegd en geïmpregneerd. Ook de balustrade van de balkons zijn tijdens deze renovatie vervangen. De gevels zijn geïsoleerd. Kortom een woning om zo te betrekken!

Dit ruime vier kamer appartement beschikt over drie volwaardige slaapkamers, een woonoppervlakte van circa 70 m2, nette keuken en badkamer, ruime berging in het souterrain, twee balkons en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele HR ++ beglazing.

In een notendop: Ruim, net afgewerkt instap klaar appartement op fantastische locatie.

INDELING
Via de gezamenlijk entree, voorzien van belplateau en intercom installatie, brengt de trap u bij het appartement op de tweede verdieping. De hal van het appartement geeft toegang tot de garderobe, de meterkast, intercom, twee slaapkamers, de badkamer met douche, design radiator en wastafelmeubel, het separaat toilet en de woonkamer. Het achterste deel van de woonkamer is met de huidige indeling in gebruik als master bedroom met vloerbedekking. De nette badkamer is tot het plafond van een tegel voorzien. Het appartement is afgewerkt met een V-groef laminaat vloerafwerking. In de keuken bevindt zich de cv-ketel (Intergas uit 2019). Het balkon aan de achterzijde, welke vanuit de middelgrote slaapkamer te bereiken is, beschikt over een bergruimte en is gelegen op het zuiden waardoor men hier volop van de zon kan genieten.

De ruime en lichte woonkamer is net en strak afgewerkt. Aan de voorzijde van het appartement bereik u via de keuken het tweede balkon op het noorden waar u van de zonsondergang kan genieten. De keuken is uitgevoerd in een dubbele opstelling en aan de voorzijde van het appartement gesitueerd. De keuken beschikt verder over een kunststof werkblad, 4 pits gasfornuis, wasemkap, spoelbak, koelkast, vriezer, vaatwasser en combimagnetron. In de keuken is de CV ketel te vinden. Ook is de wasmachine hier aan te sluiten.

BIJZONDERHEDEN
• Ruime woonkamer;
• Instap klaar appartement;
• Net afgewerkt;
• De HR ketel (Intergas HR eco) is uit 2019 ;
• De servicekosten bedragen € 230,- per maand.
• Bij dit appartement hoort een ruime berging in het souterrain van het complex;
• Appartement beschikt aan de achterzijde over kunststof kozijnen met HR ++ glas.
• Appartement beschikt aan de voorzijde over kunststof kozijnen met HR ++ glas.
• Elektrisch screen voorzijde.
• Appartement beschikt over twee balkons;


Vraagprijs € 280.000,- Euro k.k.
Oplevering in overleg.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 70.3
Inhoud woonhuis 212.3
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 70.3
Inhoud woonhuis 212.3
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Vrij Makelaardij Culemborg