Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DROOMSTART VOOR STARTERS
Stel je eens voor: jouw eerste eigen plek, een sprankelende start van iets nieuws, in het hart van Wijchen-Zuid. Deze heerlijke starterswoning is de kroon op je zoektocht naar een eigen thuis, waar alles binnen handbereik is. Denk aan ruimte, comfort en gemak, perfect voor de dynamische starter die het leven wil omarmen. Dit is je kans op een zorgeloze toekomst in een gezellige buurt, waar het leven goed is.

HET HART VAN THUIS
RUIMTE OM TE ADEMEN - Begin de dag met een kop koffie op je ruime balkon, met uitzicht op de ontwakende buurt.
ALLES BINNEN HANDBEREIK - Loop naar de winkels, voor jouw dagelijkse boodschappen of die spontane aankoop.
RUST EN RUIMTE - Gelegen aan een rustige weg, zodat je altijd thuiskomt in een oase van kalmte.
CONNECTIVITEIT EN COMFORT - Het NS station ligt op fietsafstand, jouw directe lijn naar het bruisende stadsleven.
GROEN GENIETEN - Het nabijgelegen park biedt de perfecte ontsnapping aan de alledaagse drukte.

JOUW EIGEN PARADIJS IN WIJCHEN-ZUID
Een thuis hebben betekent meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het gaat om de geur van verse koffie in de ochtend, de warme zonnestralen die je woonkamer binnen dansen, en het gevoel van geborgenheid als je na een lange dag de deur achter je dichttrekt. Deze fantastische starterswoning in Wijchen-Zuid biedt je precies dat.

Het hart van dit huis klopt in de lichte en luchtige woonkamer, waar elke zonnestraal wordt verwelkomd door grote ramen die uitkijken op je eigen persoonlijke buitenruimte: een fijn balkon waarop je heerlijk kan vertoeven. Dit balkon, ruim genoeg voor een gezellige zithoek, nodigt je uit om te genieten van rustige ochtenden en sfeervolle avonden onder de sterrenhemel.

De locatie is ideaal voor jou, als starter. Gelegen aan een rustige weg, betekent dat je geniet van de serene sfeer, terwijl je toch op loopafstand van winkels en nodige voorzieningen bent. Binnen enkele minuten wandel je naar de lokale supermarkt, boetiekjes of de wekelijkse markt. En heb je zin in een touch of green? Het nabije park is de perfecte plek voor een picknick, een verfrissende wandeling of een sportieve workout in de buitenlucht.

Fiets je graag? Dan is het goed om te weten dat het NS station op een steenworp afstand ligt. Of je nu voor werk of plezier reist, de trein brengt je in no-time naar de grote steden.

EEN WONING OM VAN TE HOUDEN
Een ruim balkon dat uitnodigt tot zomerse barbecues en relaxte avondjes.
Nooit meer sjouwen met tassen, dankzij winkels op steenworp afstand.
Gelegen aan een rustige weg, waar je de stilte bijna kunt horen.
Het NS station binnen fietsbereik; de rest van Nederland ligt aan je voeten.
Groen, groener, groenst: dichtbij een park voor jouw dosis natuur.

HOOGTEPUNTEN IN 100 WOORDEN
Stap binnen in een woonwereld waar gemak en comfort elkaar ontmoeten. Deze instap-klare starterswoning in het vriendelijke Wijchen-Zuid is een pareltje dat klaarstaat om ontdekt te worden. Met een ruim balkon dat smeekt om gezellige avonden, de nabijheid van winkels voor je dagelijkse gemak, en de rust van een zijstraat waar de stilte je vriend is – het is een thuis als geen ander. Fiets naar het station voor avonturen verderop, of wandel naar het park als je verlangt naar rust. Dit is jouw ticket naar een heerlijk leven, alles op een etage.

Durf je te dromen? Wijchen-Zuid wacht op je. Stel het niet uit. Plan vandaag nog je bezichtiging en ontdek waarom dit huis niet alleen je hart zal stelen, maar ook je zintuigen zal prikkelen. Ervaar zelf de geuren, kleuren en geluiden van wat jouw nieuwe thuis kan worden. Neem actie en grijp deze kans voordat iemand anders dat doet!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 51
Inhoud woonhuis 180

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 51
Inhoud woonhuis 180

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen