Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ZOEK JE NAAR EEN OASE VAN RUST EN PRIVACY?

Stel je eens voor: Een plek waar de dagelijkse hectiek vervaagt en de natuur je omarmt. Dit vrijstaande pareltje in Ewijk is een schatkist vol rust en ruimte, ontworpen voor diegenen die verlangen naar een thuis dat voelt als een permanente vakantie. Met een riante tuin die de privacy waarborgt, is dit niet slechts een woonhuis, maar jouw nieuwe toevluchtsoord. Perfect voor gezinnen, creatievelingen of thuiswerkers die inspiratie putten uit de sereniteit van hun eigen stek.

UITGELICHTE HIGHLIGHTS VAN DE WONING:

Vrijstaande recreatiewoning: De definitie van vrijheid, zonder directe buren en volledige autonomie in jouw eigen domein.
Heerlijk tuin met veel privacy: Omsloten door groen, waar het fluiten van de vogels de soundtrack van je dag is.
3 slaapkamers: Ruimte voor iedereen, of transformeer een kamer tot jouw ideale thuiswerkplek of atelier.
Licht en luchtig interieur: Natuurlijk daglicht danst door de ruimtes, die stuk voor stuk ademen en leven.
Praktische indeling: Optimaal gebruik van elke vierkante meter, zodat je thuis zowel kunt ontspannen als efficiënt kunt zijn.
ONTDEK DE SCHOONHEID VAN EWIJK

Loop mee door deze charmante woning, waar elk hoekje een verhaal vertelt en elke ruimte een belofte van comfort en rust inhoudt. Met een woonoppervlakte van 76 vierkante meter is deze woning knus doch verrassend ruimtelijk. Het speelse licht dat door de grote ramen binnenvalt, geeft elke dag een gouden randje. Hier is het eenvoudig je thuis te voelen, omringd door een mix van warme materialen en een zacht kleurenpalet dat de natuurlijke omgeving weerspiegelt.

Dit is een plek waar kinderlachjes zich mengen met het ruisen van de bladeren en waar elke zonsopgang een nieuw canvas van mogelijkheden biedt. Of je nu een boek leest in de schaduw van een boom of een zomerse barbecue organiseert voor vrienden en familie, deze tuin is een verlengstuk van je woonplezier.

DE HIGHLIGHTS UITGELICHT IN 100 WOORDEN

Ontsnap aan de dagelijkse sleur in deze vrijstaande recreatiewoning in Ewijk, een oase van rust en ruimte. Met drie slaapkamers biedt het huis volop leefruimte voor jou en je gezin, terwijl de privacy-rijke tuin een natuurlijk toevluchtsoord vormt. Licht stroomt vrijelijk door het huis en versterkt het gevoel van vrijheid. De praktische indeling zorgt voor een naadloze overgang tussen comfort en functionaliteit. Hier kun je ontspannen, werken en spelen in harmonie met de omgeving. Dit is niet alleen een huis; het is de belichaming van een droomleven in balans met de natuur. Zeker met de 8 zonnepanelen op het dak.

SOCIAL MEDIA POST VOOR FACEBOOK EN INSTAGRAM

Ontwaak elke ochtend in je eigen paradijs #EwijkWoning #TeKoop #Droomhuis #PrivéOase #NatuurlijkWonen #FamilieHuis #ThuiswerkenInStijl #RustEnRuimte

Voel de vrijheid in deze schitterende vrijstaande woning! 3 ruime slaapkamers & een adembenemend lichte woonkamer. Sublieme tuin die privacy en natuur perfect combineert. Geniet van elke zonnestraal in je eigen achtertuin. ??????????? Ideaal voor gezinnen of thuiswerk-professionals. Klaar voor een nieuw begin? Laat deze kans niet liggen en plan direct een bezichtiging in via onze website! #EwijkParadijs #HuisKopen #LevenInLux #TuinLiefhebbers #VrijstaandeWoning #MakelaarEwijk

OMSCHRIJVING VAN DE WONING

Wanneer je deze woning binnenstapt, voel je het meteen: dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis. De woonkamer, met zorgvuldig geplaatste ramen, vangt elk moment van de dag op zijn best. De keuken, compact en compleet, nodigt uit tot het bereiden van smaakvolle maaltijden die je kunt nuttigen aan de gezellige eettafel of, waarom niet, al fresco in de tuin.

In de drie slaapkamers heerst een serene ambiance, perfect voor een ongestoorde nachtrust of een middag wegdromen met je favoriete boek. In deze woning is over elk detail nagedacht – van het tactiele genot van koele tegels onder je voeten tot de zachte aanraking van zonnestralen op je huid.

De tuin is een hoofdstuk apart. Hier vind je niet alleen privacy en ruimte, maar ook de vrijheid om te genieten van de elementen. Een plek waar de seizoenen niet alleen iets zijn wat je vanachter glas aanschouwt, maar waar je ze leeft – voelt, ruikt, hoort en ziet.

Wacht niet langer en maak van deze droom je werkelijkheid. Kom kijken, voelen, en verliefd worden. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet thuiskomen in een plek die voelt als een voortdurende vakantie? Bezoek onze website en plan jouw bezichtiging in. Tot snel in Ewijk, waar jouw nieuwe leven wacht!


Ontdek het summum van privacy en vrijheid in deze charmante vrijstaande recreatiewoning, genesteld in de natuurrijke omgeving van Ewijk. Dit is een thuis waar de hectiek van de dagelijkse sleur op natuurlijke wijze plaatsmaakt voor de rustgevende cadans van het buitenleven. Met drie ruime slaapkamers heb je alle ruimte voor persoonlijke invulling; creëer een oase van rust of richt een productieve thuiswerkplek in. De tuin rondom de woning is een particulier paradijs, waar je ongestoord kunt genieten van groen, gezang van vogels en de vrijheid die echte privacy biedt. Licht en luchtigheid definiëren het interieur, waarbij elk raam een levend schilderij van je tuin toont. De praktische indeling benut elke vierkante meter optimaal, wat zorgt voor een harmonieuze balans tussen gezellig samenzijn en individuele vrijheid. Dit huis in Ewijk is niet alleen een woonplek, het is een levenservaring, klaar om jouw mooiste herinneringen vorm te geven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 283

Overige

Perceel oppervlakte 538
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 283

Overige

Perceel oppervlakte 538
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen

De nieuwste koopwoningen in Ewijk