Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

*Huisgenoot gezocht!*
Hey daar! Ik ben ******, 25 jaar en fulltime aan het werk. Dit jaar hoop ik af te studeren! In mijn vrije tijd ben ik graag in de sportschool of op een festival te vinden. Ook sta ik altijd open voor nieuwe avonturen. En ik heb een schattige kat van zes maanden, Momo, die ook meedoet in de zoektocht naar een nieuwe huisgenoot!
Ons appartement bevindt zich in Rotterdam Slinge, op slechts 30 minuten van Centraal met het OV. Het huis heeft een oppervlakte van 67 m2, en er is een kamer van 10 m2 die nu nog als rommelig kantoor fungeert, maar omgetoverd kan worden tot jouw nieuwe slaapkamer. De huur bedraagt €800 per maand inclusief GWL, internet, inboedel, servicekosten en eventuele belastingen. De kamer is beschikbaar vanaf 1 november.
Ik zoek iemand met een vast contract. De huurprijs is exclusief borg van €525. Ben jij iemand met ongeveer dezelfde interesses en zit je in een soortgelijke levensfase? Stuur dan een berichtje met wat info over jezelf. Wie weet worden we binnenkort huisgenoten!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 67

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 67

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag